Tapahtumia ja sattumuksia 2016

 

Tällä sivulla kerrotaan lyhyesti menneestä ja tulevasta, sekä Petäjäkankaan että mahdollisesti muidenkin kenttien tapahtumista, aina tilanteen mukaan. Tavoitteena on päivittäinen päivittäminen, mutta... Uusimmat jutut ovat ylinnä ja vanhimmat alinna. Vinkit ovat tervetulleet Jukalle (040-5282819 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. )

Tähän on kertynyt mainintoja seuran ja kentän tapahtumista vuonna 2016. Kuvia tapahtumista löytyy klikkaamalla oikean reunan KUVIA ja edelleen Tapahtumat 2016.
Erillisessä kirjoituksessa ja kuvakoosteessa kerrotaan tapahtumista vuonna 2015.
_______________________________________________________________________________________________________

Lauantaina 24.9.2016
Niin on sitten se kauden viimeinen kilpailukalenterin mukainen kilpailukin käyty nuoriso jyräsi sekä tasoituksellisesti että tasoituksettomasti. Onnittelut Vili-Jussille ja Eemilille. Vtoiseksi tulivat Elmi ja Jaakko jättäen Tarjan ja Jukan kolmanneklsi.

Peli kausi jatkuu vielä viikon verran, mutta muistattehan, että kuuraiselle ja jäsiselle kentälle meneminen on ehdottomasti kielletty!!!

Keskiviikkona 21.9.2016
1. Petäjäkankaan kentän kausi on vääjäämättömästi päättymässä. Breikki on auki viimeistä päivää sunnuntaina 2.10. Seuraavana päivänä, siis maanantaina 3.10 siirrytään talvigriineille ja caddiemasterit aloittavat "talvilomansa". Pelaaminen on kuitenkin mahdollista green fee -maksun ollessa 0 euroa. Muistattehan, että kuuraisella / jäisellä kentällä pelaaminen ja liikkuminen on ehdottomasti KIELLETTY.

2. Kauden päättäjäiset järjestetään sunnuntaina 2.10. alkaen klo 17.00 Tropiikissa. Ohjelmasssa on katsaus päättyneeseen kauteen 2016, kauden mestaruuskilpailujen palkintojen jakaminen ym mukavaa. Lopuksi seura tarjoaa päivällisen.

3. Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Tropiikisssa sunnuntaina 16.10. alkaen klo 18.00. Esillä ovat sääntömääräiset syyskokousasiat eli mm.
- toimintasuunnitelma seuraavalle toimintavuodelle
- jäsen- ja liittymismaksut
- talousarvio alkavalla toimintavuodelle
- seuran puheenjohtajan ja johtokunnan jäsenten vaalit erovuoroisten tilalle

Virallinen kokouskutsu julkaistaan aikanaan KoillisSanomissa.

Sunnuntaina 10.9.2016
Harvakseltaan on päivityksiä tullut tälle sivulle näin syyskuun alettua. Tämä johtuu osittain siitä, että päivittäjä on Helsingissä ja muualla eteläisessä Suomessa valmistelemassa muuttoa Kuusamoon ja osittain siitä, että päivittäjä ei ole saanut tietoja Petäjäkankaan kentän tapahtumista.

Tänään käytiin kuitenkin Holoday Club Saimaan kentällä Lappeenrannan Rauhan alueella Holiday Club Golf Tourin finaali, jossa kuusamolaista golfia edusti neljä pelaajaa. Finaaliinhan oli kutsuttu Tourin osakilpailujen (mm. Kuusamo) sarjojen 5 parasta.

Parhaimmasta tuloksesta vastasi Tuulikki Aho, joka selvisi B-sarjassa KOLMANNEKSI tuloksella 37 bp . Onnittelut hienosta sijoituksesta ja tuloksesta. Samassa B-sarjassa, johon osallistui 45 naista ja miestä, olivat mukana myös Jukka Tarjanne ja Alpo Leinonen tasapistein 30 ja sijoituksin 18 ja 21.

A-sarjassa (lyöntipeli hcp) oli mukana Raimo Määttä, jonka sijoitus 17 / 35.

Kaikki kuusamolaiset olivat siis sarjoissaan parhaan puoliskon joukossa. Hyvä niin!

Finaalin kaikki tulokset löytyvät osoitteesta hcgolf.nexgolf.fi/hcgolf/tournaments/

Omalla Petäjäkankaan kentällä käytiin pikkuhiljaa perinteeksi muodostuva osakaskisa, jota edelsi katsaus kenttätilanteeseen ja sen tulevaisuuteen. Kisassa selvisi voittajaksi pari Mikko ja Kyösti. Onnittelut heille! Täydelliset tulokset löytyvät Kilpailutuloksista klikkaamalla tästä.

Maanantaina 29.8.2016
Olipa viikonloppu. Sääennuste oli huono ja niinhän siinä sitten kävikin, että Venetsialaisgolf peruutettiin. Sama Rauli-myrsky lieveilmiöineen vaikeutti pelaamista lähes koko Suomessa eikä Kuusamo ollut mitenkään pahimmassa tilanteessa.

Sama ongelma kohdistui myös Senioreiden Lappi Cupin viimeiseen osakilpailuun Levillä, jossa lauantai oli se pahin päivä sateineen ja tuulineen. Harjoituskierros ei ollut mitenkään kovin miellyttävä kokemus, mutta sunnuntaina olosuhteet olivat aivan hyvät säätilan puolesta. Välillä jopa aurinko pilkahti näyttäytymässä eikä pisaraakaan tullut taivaalta. Kenttä sen sijaan oli todella märkä ja vain muutamassa bunkkerissa ei ollut sinistä keppiä osoittamassa tilapäistä vettä ja vapautumista koko bunkkerista.

Olimme saaneet hyvän senioreista koostuvan pelaajaporukan Leville. Sekä osakilpailun että koko kilpailusarjan tulokset löytyvät osoitteesta levigolf.nexgolf.fi/levigolf/tournaments ja osittaisina omilta kotisivuiltamme Kilpailutuloksista. Asiaan liittyvää tekstiä löytyy myös Senioritoimikunnan sivulta klikkaamalla tästä.

Lauantaina 27.8.2016
Breikillä koettiin miellyttävä yllätys, kun sinne saatiin kaunis kukkalaite, joka on kuvana nähtävissä Kuvia - Tapahtumat 2016 - päivämäärän mukaisesti viimeisenä.

Kortissa oli ja on seuraava teksti:

           "City Siistiksi"
     Tunnustuspalkinto 2016
        Kuusamon Golf Oy
  "Viihtyisä ja kaunis kesäilme,
joka vuosi eteenpäin kehittyen"
Kuusamossa 27.8.2016 Kuusamon kaupynkikeskustan
                                  kehittämistyöryhmä

Sunnuntai 21.8.2016
Jälleen tiivis kilpailupäivä Petäjäkankaan kentällä, mutta tällä kertaa täysin erilaisissa olosuhteissa kuin lauantaina. Nyt oli tuulta ja hetkittäin jopa aurinkoa. Sade pysyi täysin poissa eikä ukkostakaan ollut lähimailla. Senioreiden LappiCup oli kerännyt paikalle yli 50 kilpailijaa Torniosta, Kemistä, Leviltä, Rovaniemeltä ja tietenkin Kuusamosta. Suurkiitokset runsaalle 20 kuusamolaiselle, jotka takasivat sen, että kaikkien sarjojen (N50, M55 ja M65) joukkuevoitot jäivät Kuusamoon. Lyhyt yhteenveto tuloksista löytyy Kilpailutuloksista klikkaamalla tästä ja täydelliset tulokset sekä kumulatiivinen tilanne osoitteesta levigolf.nexgolf.fi/levigolf/tournaments.

N50 -sarjan paras kuusamolainen oli Tuulikki Aho kolmantena. Häntä seurasivat seuraavilla sijoilla Tellervo Tahkola ja Elmi Hakala.
M55 -sarjan paras kuusamolainen oli voittajaksi pelannut Tapio Selkälä. Seuraavat kuusamolaiset olivat Pekka Ylisoivio kakkosena ja Kyösti Salmirinne viidentenä.
M65 -sarjan paras kuusamolainen oli Matti Etelämäki sijalla 3. Tauno Tahkola oli viides ja Kyösti Tammi seitsemäs.

Kiitos kaikille mukana olleilla kuusamolaisille senioreille, yhteensä 21.

LappiCupin viimeinen tämän vuoden osakilpailu käydään viikon kuluttua Levillä Sinne on jo ilmoittautunut koko joukko kuusamolaisia, mutta lisääkin vielä mahtuu näyttämään kuusamolaista seniorigolfkulttuuria.

Lauantaina 20.8.2016
Olipahan lauantai! Ennustettu sade alkoi tuossa puolelta päivin ja jatkui koko kilpailun ajan kevyempänä ja rankempana. Onneksi ukkonen ja tuuli pysyivät poissa, joten lämpötilakin oli ihan kohtuullinen. Yhteensä 32 kilpailijaa (A-sarjassa 10 ja B-sarjassa 22) kiersi normaalit 18 reikää kilpailussa, jonka nimi oli Holiday Club Golf Tour, Kuusamon osakilpailu.

Lähimmäs lippua löi Aki Karjalainen ja pisimmän avauksen esitti Riku Oikarinen.

A-sarjan Hcp-lyöntipelin kolme parasta olivat
1. Tarmo Mustonen, KuuG           71 lyöntiä
2. Tapio Honkamaa, LGV              76 lyöntiä
3. Raimo Määttä, KuuG                76 lyöntiä

B-sarjan pb-kilpailun kolme parasta olivat
1. Anja Salmela, KGK                   36 bp
2. Alpo Leinonen, KuuG              36 pb
3. Jukka Tarjanne, KuuG             36 pb


Huomenn sunnuntaina on sääennuste hieman lohdullisempi, mutta sadetta on kuitenkin luvassa myös senioreiden LappiCupin osakilpailun pelaajille. Mukaan on ilmoittautunut kaikkiaan 53 pelaajaa viidestä eri seurasta:
- KuuG    21
- ArG      14
- MLGK   13
- LeviG     2
- KGK      3

Torstaina 18.8.2016
Reikäpelit jatkuvat ja nyt tiedetään jo loppuottelupari, joksi muotoutui tämän päivän pelien perusteella Vili Päivärinta - Aki Karjalainen. Katso koko kaavio ottelutuloksineen kllikkaamalla tästä.

Tiistaina 9.8.2016
Kamppailu vuoden 2016 reikäpelimestarista nytkähti jälleen askelen eteen päin. Jäljellä on nyt enää 4 kilpailijaa,jotka ratkaisevat loppukilpailupaikan pareina Vili Päivärinta - Matti Wendelin ja Tarmo Mustonen - Aki Karjalainen. Vajaan kahden viikon kuluttua tiedetään sitten loppuottelijat.

Maanantaina 8.8.2016
Ja ilmat sen kun hellivät meitä edelleen. Käykääpä katsomassa muutamaa Alpon ottamaa kuvaa aamuyön tunteina. (KUVIA - Tapahtumat 2016 ja Loppuun.

Sunnuntaina 7.8.2016
Kylläpä oli tapahtumarikas päivä kentällä.

1. Sää vaihteli melkoisesti tämänkesäiseen tapaan, mutta ukkonen kiersi kenttää kiitettävästi estämättä pelaamista sen enempää.

2. Kello kymmeneltä aloittivat leidit oman ROCK-aiheisen scramblekilpailunsa, jonka tulokset löytyvät Kilpailukalenterista klikkaamalla tästä. Kuvia löytyy polusta KUVIA - Tapahtumat 2016 ja edelleen kohdasta 9 alkaen.
Voittajakolmikoksi selvisi 18 reiän kilpailussa Anne Alho + Liisa Pitkänen + Ritva Saapunki mahtavalla tuloksella 70 - 18 = 52
Pisimmän avauksen löi Ritva Saapunki.
Lähimmäs lippua avasi Elmi Hakala, joka myös palkittiin parhaimmasta rock-henkisestä asusta.

3.Tuskin olivat leidien ensimmäiset pelaajat lähteneet liikkeelle niin jo Martti Kekäläinen kirjoitti itsensä kentän historiaan. Väylällä 9 näki päivänvalon kesän 5. ja kentän 10. holari. Parhaat onnittelut Martille. Aika ihme juttu, että tänä vuonna on tehty jo 5 holaria, kun kolmena edellisenä kesänä niitä tehtiin yhteensä tuo sama 5 kpl!

4. Myös reikäpelin osalta tapahtui. Toinen kierroksen yksi ottelu saatiin suoritettua ja siinä jatkoon meni Aki Karjalainen. Yksi ottelu on jouduttu siirtämään, joten Tarmo Mustonen ja Joonas Tuovinen ratkaisevat oman paremmuutensa alkuviikolla.

5. Viikkokilpailun viikko 31 saatiin suoritettua ja tulokset löytyvät aikanaan klikkaamalla tästä.

Lauantaina 6.8.2016
Olipa taas loistava päivä Petäjäkankaan kentällä: aurinkoa, lämpöä, hyväkuntoinen kenttä, hieno kilpailu, maittava ruoka! Vain tuulta ei ollut juuri nimeksikään. Suurkiitokset järjestäjille, kenttähenkilökunnalle ja Breikin väelle. Ja tietenkin kaikille mukana olleille: eihän koko tilaisuutta olisi ollut ilman kilpailijoita.

Pölkky Golfin sarjavoittajiksi selvisivät Jukat:
A-sarja Jukka Soini
B-sarja Jukka Tarjanne

Kiertopalkinnon vei itselleen vuodeksi parhaan pb-tuloksen (A+B -sarja) lyönyt Jukka Soini

Lähimmäksi lippua löi Jarmo Rankinen ja pisimmät avaukset tulivat Elmi Hakalalta ja Sami Siurualta.

Täydelliset tulokset löytyvät kilpailukalenterista klikkaamalla tästä.

Kuvia päivän tapahtumista KUVIA -Tapahtumat 2016 - kohdat 8 ja 9.

Ja vielä koulutusta: PGA -pro Pertti Oja on saapunut Kuusamoon ja odottaa koulutusvarauksia. Katso tarkemmin SEURA - Kurssit ja koulutus - tai klikkaa tästä. Varaukset parhaiten suoraan Pertiltä puhelimitse 0500-833545.

Perjantaina 5.8.2016
Kentällä on jälleen tapahtunut pelaamiseen vaikuttavia asioita.

Viikko sitten poistettiin eräitä sinivalkoisia paaluja mm. väylältä 15. Asia on herättänyt kysymyksiä, joihin tässä vastauksia: Sinivalkoiset paalut ovat oikeastaan vain tilapäisiä ratkaisuja, josta ei varsinaisesti ole ollut kysymys. Lisäksi droppaukset on suureksi osaksi suoritettu virheellisesti, josta syystä tämä pelaamiseen vaikuttava päätös on tehty. Pelaajien on epäselvissä tapauksissa nyt lyötävä varapallo.

Lisäksi on väylältä 12 poistettu greenin läheisyydessä olleet ylös johtavan rinteen suojapuut. Sähkökaapin siirtokin on työlistalla, mutta...

Greenilippuja on nyt kolme sarjaa: Punaiset osoittavat reiän olevan tulosuunnassa greenin etuosassa, keltaiset keskellä ja valkoiset takana.

Kaikista edellä mainituista löytyy kuvia kohdasta KUVIA / tapahtumat 2016 / kohta 7.

Keskiviikkona 3.8.2016
Tänään käytiin Suomen Golfsenioreiden aluetourin osakilpailu Ounasvaaralla. Parhaimmasta kuusamolaissuorituksesta vastasi Alpo Leinonen, jonka sijoitus sarjassa M55 oli 10. / 30. Samassa sarjassa oli mukana myös Ari Korva. Sarjassa M65 oli mukana Tauno Tahkola. Kiitokset kaikille kolmella Kuusamon golffaajia edustaneille.

Onpahan taas ollut pari vaihtelevaa päivää: aurinkoa sekä sadetta ja ukkosta.

Maanantaina 1.8.2016
Elokuu alkoi kentällä holarin merkeissä, kun Anne Alho onnistui väylällä 11 kello 15.35. Parhaat onnittelut! Tämä oli jo vuoden 4. holari.

Sunnuntaina 31.7.2016
Kenttä on edelleen ollut hyvässä käytössä ja vieraspelaajiakin on riittänyt mukavasti. Tänään ratkaistiin hyvissä olosuhteissa, ukkosen uhan alaisena, seniorimiesten seuranmestaruudet. Tulokset löytyvät kilpailukalenterista tai kilpaiölutuloksista, mutta tässä lyhyesti sarjojen voittajat:
- M55: Pekka Ylisoivio
- M&5: Tauno Tahkola
- M75: Jukka Tarjanne

Tänään piti ratkaista myös seniorinaisten ja junioreiden seuranmestaruudet, mutta ilmoittautuneita ei ollut lainkaan.

Reikäpelimestaruuksista käytävän kilpailun ensimmäinen kierros saatiin tänään loppuun ja tilanne löytyy klikkaamalla tästä. Seuraava kierros on pelattava iimeistään sunnuntaina 7.8.2016. Toedettakoon, että tämäkään mestaruuskilpailu ei saanut yhään naispuolista jäsentä innostumaan.

Virpiniemessä kilpailtiin pari päivää sitten presidentti Martti Ahtisaaren nimikkokilpailu, jossa Teppo ja Jouko Virranniemi olivat sijalla 10 / 35.

Torstaina 28.7.2016
Kentällä käymättömille kerrottakoon, että tuo punainen nosturiauto (päivitys 15.7.2016) toi Rukan vanhalta 1. teeltä siirretyn katoksen uuteen paikkaan 5. väylän tiiauspaikalle. Sateita ja ukkostakin on ollut, mutta tiedossa ei ole onko katos ollut tosikäytössä.

Vaikka peräti kaksi viikkoa on vierähtänyt viimeisestä päivityksestä, ei se kerro siitä etteikö mitään olisi tapahtunut. Kenttää on kierretty ahkerasti sekä hyvissä että huonommissa olosuhteissa sekä vieraspelaajien (joita on ollut määrällisesti erittäin mukavasti) että oman väen toimesta. Kenttä ja kenttähenkilökunta samoin kuin Breikin caddiemasterit ovat saaneet aivan ansionsa mukaan paljon kiitosta. Kilpailuja on käyty ja voittajia leivottu. Hyviä tuloksia on saavutettu mm. viikkokilpailuissa (ainakin kaksi 41 bogipisteen suoritusta). Kamppailu miesten reikäpelimestaruudesta on alkanut, mutta missähän ovat naiset?

Tänään havaittiin kentällä kaksi pelaamiseen vaikuttavaa tekijää:
- Griinit on syväilmastettu, josta syystä puttaaminen on muutaman päivän ajan tavallista haasteellisempaa.
- Muutamilta väyliltä (esim. 15) on poistettu sinivalkoisia paaluja, mikä kannattaa ottaa huomioon sekä avaus- että jatkolyöntien pelilinjoja suunniteltaessa.

Paikallissäännöt tullaan päivittämään ja julkaisemaan kotisivuilla lähipäivinä, joten kannattaa seurata tilannetta.

Perjantaina 15.7.2016
Tänään nähtiin kenttää kiertävillä tieurilla outo näky: Punainen nosturilla varustettu auto, joka kuljetti jotain kaukaa epämääräiseltä näyttävää puutavaraa. Mistähän mahtoi olla kysymys? Vastaus selviää klikkaamalla KUVIA ja edelleen TAPAHTUMAT 2016 ja sitten vielä LOPPUUN.

Keskiviikkona 13.7.2016
Suomen Golfsenioreiden pohjoisen aluetourin kilpailuun Oulun Sankivaarassa osallistui eilen neljä kuusamolaista:
- N50: Ulla Määttä 23./33
- M55: Raimo Määttä 5./45 (lyöntipeli Hcp, tulos 71) ja Alpo Leinonen 16./45 (lyöntipeli Hcp, tulos 75)
- M65: Jouko Virranniemi (11./28)

Täydelliset tulokset osoitteeessa oulugolf.fi/kilpailut/kilpailukalenteri

Maanantaina 11.7.2016
Tänään klo 12 se sitten päättyi, nimittäin viikon mittainen rutistus eli Golf Around the Clock eli GOLFIA PERIAATTEELLA 24/7. Ja tässä on sitten hieman tilastotietoa tästä tapahtumasta:
- varausten määrä ylitti 700 lähtöä
- oman seuran jäsenten lähtöjä oli 429 ja muiden seurojen pelaajien lähtöjä 279
- edustettuina oli 59 suomalaista golfseuraa ja lisäksi oli muutama pelaaja, joiden seura ei näy varaustilastoissa
- viikon aikana käytyihin kilpailuihn osallistui 85 pelaajaa, joista "omia" pelaajia oli 65
- maratoniin osallistui 9 henkilöä, joista yksi kiersi koko maratonin eli 72 reikää ja muut tyytyivät puolikkaaseen eli 36 reikään

Viikon ajaksi julistettuun birdie-kilpailuun osallistui yhteensä 25 ilmoitustaululle kirjattua suoritusta, mutta niitä oli todellisuudessa huomattavasti enemmän. Tilastoiduista suorituksista 6 kpl kirjattiin väylälle 18 ja samoin 6 kpl väylälle 3. KIrjaamattomia väyliä olivat 2, 7, 11, 15 ja 16.

Mainittakoon erityisesti, että kaksi väylän 3 suorituksista tallentui videolle, kun YLE Oulun toimittaja onnistui saamaan putit livenä talteen ja YLE Oulun facebookiin ja nettisivuille. Kannattaa käydä katsomassa.

Viikon aikana kiersi ainakin 3 henkilöä kentän vähintään 10 kertaa.

Yöpelaajia (kentällä 21-07 välisenä aikana) oli 80 kpl.

Valitettavasti tavoitteena ollut jatkuva pelaajien läsnäolo ei toteutunut, kun pari yörupeamaa jäi tyhjäksi. KIITOS KAIKILLE ÖYPELAAJILLE. Ensi vuonna yritetään uudelleen.

Sunnuntaina 10.7.2016
Lions Punainen Sulka -hyväntekeväisyyskilpailu käytiin hyvissä olosuhteissa sekä sään että kentän puolesta. Tulokset löytyvät kilpailukalenterista.

Edessä on viimein Golf Around the Clock -yö. Huomenna saadaan sitten yhteenveto kuluneesta viikosta. 

Lauantaina 9.7.2016
LähiTapiola Open oli onnistunut kokonaisuus, jossa lytiin myös todellinen huipputulos, kun Petri Palkinen (LeviG) löi tuloksen 65 (74-9)!!! Eivät seuraaviksi lyöneet Esa ja Paulakaan huonosti pelanneet, kun voittokolmikon yhteenlaskettu tasoituksen pudotus oli 3,8. B-sarjan kärkikolmikkokin löi bufferiin, mutta tasoitukset eivät kuitenkin laskeneet.

Perjantaina 8.7.2016
Hyvin jatkuu yöpelaaminen, kiitos kaikille osallistuneille.
Maraton (1 pelaaja) ja puolikas (8 pelaajaa) vietiin läpi erinomaisissa olosuhteissa torstaina. Toinen täydelle matkalle ilmoittautui jätti kesken puolessavälissä, mutta Jukka jatkoi loppuun asti. Kokonaispeliaajaksi muodostui hieman alle 15 tuntia, koska viimeinen kierros sujui autolla ajaen aikaan 1h 40min. Kiitos niille neljälle peliryhmälle, jotka antoivat esimerkillisesti tilaa. Vaikka kysymyksessä oli tapahtuma, löytyvät tulokset klikkaamalla tästä.

Tänään kävi Ensio Karjalainen tekemässä pienen videojutun YLEn someen. Väylällä 11 hän pääsi livenä todistamaan ja kuvaamaan kaksi birdietä, joiden tekijöinä olivat Matti Wendelin ja Topi Naamanka. Harvoinpa Petäjäkankaan kentältä saadaan lähes live-kuvaa!

Viikonvaihteessa kilpaillaan kentällä ensin LähiTapiola Open lauantaina ja sitten Punainen Sulka -hyväntekeväisyyskilpailu sunnuntaina. Toivottavasti varsinkin sunnuntaina saadaan runsaasti osanottajia hyväntekemisen merkeissä.

Keskiviikkona 6.7.2016
Toinen yö on pelattu hyvälä menestyksellä. Kiitos omien lisäksi myös vieraspelaajille, jotka osallistuivat yöpelaamiseen.

Tiistaina 5.7.2016
GAtC eli Golf Around the Clock suurtapahtuma lieveilmiöineen lyötiin sitten käyntiin maanantaina klo 12. Ensimmäisessä ryhmässä lähtivät kentälle Jouko Virranniemi, Kyösti Salmirinne, Hannu Virranniemi ja Jukka Tarjanne. Etuysi saatiin pelattua, mutta sitten alkoivat salamat ja jyrinät, joten kenttä oli valitettavasti tyhjänä pelaajista joitakin hetkiä iltapäivän kuluessa. Kello 21 alkoi Yöttömän Yön greensome, josta muodostui kansainvälinen tapahtuma, kun mukana oli myös yksi ruotsalaisjoukkue. Voittajajoukkue ei ollut mikään yllätys, kun Marja-Leena (Aikkila) ja Matti (Etelämäki) löivät itsensä voittajiksi. Kilpailu vietiin läpi hyvissä olosuhteissa, kun sadekaan ei haitannut - kuin ihan vähän. Ukkonen pysyi onneksi poissa. Katso tulokset kilpailukalenterista klikkaamlla tästä.

Samalla käynnistyivat maanantaina myös Viikkokilpailut ja GAtC:n ajan käytävä Valokuvauskilpailu. Kannattaa osallistua molempiin.

Tiistaina ratkaistiin myös Kuusamon yrittäjien paremmuus kahdess sarjassa. A-sarjassa voittajaksi selviytyi huipputuloksella Tauno Tahkola ja B-sarjassa samoin erinomaisella tuloksella Simo Orjasniemi. Tulokset löytyvät kilpailukalenterista. Ukkonen oli kyllä lässäkin tapahtumassa.

Tiistain ja keskiviikon vastainen yö on sitten toinen GAtC-yö. Ainakin varuaksien perusteella palaaminen jatkuu tauotta.

Sunnuntaina 3.7.2016
Onneksi sääennusre piti paikkansa, joten Kapteenin malja saatiin vietyä läpi kunnialla sateetta, vaikkakin kovassa tuulessa. Viimevuotinen tasatulos vaihtui Akin joukkueen niukkaan yhden pisteen voittoon. Täydelliset tulokset ovat nähtävissä Kilpailutulokset -sivulla.

Huomenna maanantain alkaa sitten tuo viikon rypistys, johon eräiden kilpailujen lisäksi mahtuu yöpelaamista, birdien tekoa ja tilastointia sekä valokuvauskilpailu, jolla kerätään materiaalia kotisivujemme tarpeisiin. 

Torstaina 30.6.2016
Normaalin kentän voi nyt pelata myös par 3 -kenttänä, jolloin lyöntipaikat ovat 75 - 160 metrin etäisyydellä normaaleista greeneistä. Näin pelaten saa hyvää lähipeliharjoitusta, jota me kaikki tarvitsemme. On tunnettua että LÄHIPELI RATKAISEE.

Tulevassa viikonvaihteessa ratkaistaan Kapteenin kannun kohtalo. Maanantaina 4.7. on täynnä toimintaa: Viikkokilpailut alkavat ja Golf Around the Clock -viikko käynnistyy, maraton-golfia on ohjelmassa ja kentällä on ympäri vuorokauden pelaajia. Katsokaapa Kilpailukutsuista.

Viikolla kilpaillaan myös birdie- ja eagle -tulosten tekemisessä ja hyvien valokuvien ottamisessa.

Sunnuntaina 26.6.2016
Juhannus Open on kisailtu. Osanottajia oli ennätyksellisen vähän! Mistähän tämä mahtaa johtua / kertoa. Tellervo Tahkola voitti B-sarjan ja pisimmän draivin punaiselta teeltä. Jouni Hakala voitti vastaavasti A-sarjan ja löi avauksensa lähimmäksi lippua. Pisin draivin keltaiselta teeltä esitti Mikä Rytkönen.

Nyt sitten vedetään muutama päivä henkeä, mutta jo ensi lauantaina ja sunnuntaina ratkaistaan Kapteenin Maljan kohtalo! Viime vuonnahan kilpailu päättyi tasapeliin, joten puoliustavaa joukkuette ei oikeastaan ole olemassa.

Ja sitten maanantaina 4.7. alkaa perinteinen Golf Around the Clock -viikko monine tapahtumineen. Siitä tarkemmin muualta tnäiltä sivuilta, Breikin ilmoitustauluilta ja paikallislehdistä.

Keskiviikkona 22.6.2016
Seniorit kävivät eilen 14 pelaajan voimin kisailemassa Paltamossa. Väylällä 11 saadut griiniosumat palkittiin, ja niitä kertyikin peräti 9:llä pelaajalle!

Maanantaina 20.6.2016
Eilen 19.6.2016 se sitten tapahtui -- nimittäin kauden ensimmäinen kesägriiniholari! Tekijänä Antti Nieminen ja väylänä 9. Harsot on myös poistettu kaikilta griineiltä, joten siltä osin on siirrytty "normaaliaikaan".

Perjantaina 17.6.2016
Porkkatörmän palvelukeskuksessa vietettiin tänään pienoisgolfradan avajaisia. Keskuksen asiakkaat olivat itse tehnet 4 pienoisgolfrataa, ja nyt ne saatiin käyttöön kiitos seuran jäsenten, jotka kävivät Hannu Virranniemen johdolla luovuttamassa puttereita ja palloja. Samalla annettiin innokkaille vastaanottajille pikakoulutus, joka tuottikin välittömästi useita onnistuneita putteja.

Jos joltain jäseneltä vielä liikenisi vasurin putteri, se otettaisiin kiitollisuudella vastaan. Yhteys Jukkaan niin asia hoituu, kiitos. 

Keskiviikkona 15.6.2016
Kenttä on tasoituskelpoinen, joten nyt kannattaa tarkistaa oman tasoituksen oikeellisuus. Sehän on helppoa ilmoittamalle caddie masterille lähdöstä tasoituskierrokselle. Leima korttiin ja sitten sen palautus allekirjoitettuna caddiemasterille.

Seniorit aloittivat tänään oman kisailukautensa 16 urhoollisen voimin (keski-ikä 70,3 vuotta!) Seuraava kisailu on vasta kahden viikon kuluttua eli 29.6., koska 22.6. toteutetaan kisailumatka Paltamoon.

Lauantaina 4.6.2016
Oli ihan pelikelpoinen viikko, vaikka hellelukemia ei mitattukaan. Tänään aukesivat sitten ensimmäiset kesägriinit, kaikkiaan 9.  Vain 4 talvigriiniä on enää käytössä ja loput 5 griiniä ovat puolikkaina käytössä kesägriineinä. Aika sitten näyttää, miten asiassa edistytään, kun jatko näyttää ennusteiden valossa melko viileältä. Tänään oli aamulla vain pari astetta ja hieman lumihiutaleitakin oli havaittavissa.

Kenttähenkilökunta on tehnyt hyvää työtä griinien hellimisessä ja hoitamisessa, samoin väylien osalta. V-P työryhmineen on jatkanut risukasojen poistamista. Suuret kiitokset kaikkien pelaajien puolesta!

Sunnuntaina 29.5.2016
Kiitos taas kaikille lauantain auttavaisille talkoolaisille. Maalauksia, risuja ym.

Tuntuu siltä, että nyt kaivattaisiin taas hieman "taivaallista" kosteutta. Ruoho itää ja kasvaa, griiniharsoja otetaan leikkaamisen vuoksi ja laitetaan taas takaisin. Kenttähenkilökunnalla riittää puuhasteltavaa. Kenttämestarin mukaan ensi lauantaiksi ehkä saadaan pääosa griinejä käyttöön. Nyt ei pidä hoppuilla muutaman päivän takia! Kyllä kenttämestari tietää mitä tekee ja teettää!

Tiistaina 24.5.2016
Lähes hellettä, mutta ei ihan vielä. Joutsenet uiskentelevat (katso KUVIA) lammessamme, hillat kukkivat ja kenttäaluetta rumentaneet risukasat vähenevät päivä päivältä. Ja ennen kaikkea: ruoho kasvaa ryminällä. Lintuja näkyy päivä päivältä enemmän, samoin birdietä.

Lauantaina 21.5.2016
Olipa päivä! Enemmän tällaisia! Runsaasti väkeä talkoissa, kiitokset kaikille. Risusavotta jatkui, väylänvarren puut saivat merkkimaalia, punaisia ja keltaisia sekä valkoisia merkkipaaluja siirreltiin ja poistettiin, isompi terassa maalattiin. Ja lopuksi vielä kentällä koettiin kauden 2016 ensimmäinen HOLARI, kun Pirkko Määttä onnistui täydellisesti väylällä 3. Todistajina olivat Jari, Martti ja Jukka. Viime vuonna holareita oli vain yksi, mutta nyt näyttää lupaavammalta.

Tiistaina 17.5.2016
Sade teki hyvää ja maanantaina ruoho oli kasvanut reippaasti. Ja sama näyttää toistuvan tiistain sateen ja keskiviikon lämmön (?) ansiosta. Eipä näytä hassummalta.

Sunnuntaina 15.5.2016
Suunnitellut talkoot peruutettiin sateen vuoksi.
Simulaattorin viikkokilpailun viimeinen viikko päättyi, mutta simulaattori on edelleen auki 24/7.

Lauantaina 14.5.2016
Talkoot noin 50 henkilön voimin, hienoa. Breikin väki toimi joustavasti viimehetken tilauksista huolimatta. KIITOS. Paljon saatiin aikaan hienossa kesäsäässä. Kauden virallisen avauslyönnin löi Matti Etelämäki, jonka nimiin meni myös kesän ensimmäinen birdie.

Tiistaina 10.5.2016
Tänään tuli kaivattu tieto: Kenttä aukeaa kesäkaudelle 2016 tulevana lauantaina klo 13. Ensimmäisenä pääsevät pelaamaan aamulla klo 10 alkavien talkoiden osallistujat ja heidän jälkeensä muut palloränniperiaatteella. Lue tarkemmin etusivulta ja klikkaamalla tästä.

Perjantaina 6.5.2016
Kentän hiljaiselo päättyi, kun range avautui innokkaimmille kello 15. Hiljaiseloa (pelaamisen ja harjoittelun osalta) kesti siis 183 vrk eli joksenkin tasan puoli vuotta.

Yhteystiedot

CADDIEMASTER
Tropiikin vastaanoton yhteydessä
caddie@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215341

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO
Kaikki kilpailuihin liittyvät asiat hoidetaan
alla olevin yhteyksin
toimisto@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215552

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster toimii 24/7 Tropiikin vastaanoton yhteydessä.