Ravintola Talonpöytä – Cafe Breikki

 

Wild FoodKuusamo Golf Ry:n ja Kuusamon Talonpöytä Oy:n välisellä sopimuksella on kahvilatoiminta ja caddiemaster-toiminnot siirretty Talonpöydän vastuulle pelikaudeksi 2019.

Kuusamon Talonpöytä Oy on kuusamolainen vahva ravintola-alan osaaja. Toimintaa yrityksellä on Kuusamossa ja Oulangan luontokeskuksessa. Cafe Breikki tarjoaa luontevan lisän toimintaan kesäkauden 2019 ajaksi. Breikki tullaan jatkossa tuntemaan nimellä Ravintola Talonpöytä – Cafe Breikki ja palveluja kehitetään laajasti. Talonpöydän oman kondiittorin Anna-Kaisa Luukkosen päivittäin valmistamat makoisat leivonnaiset ja suussa sulavat suolaiset herkut sekä lämpimien ruokien lähiruokakonsepti mm. suuren suosion saavuttaneet poroburgerit tullaan myös näkemään uudistuvassa Cafe Breikissä.

Tuotevalikoimaa siis laajennetaan ja palvelusta pyritään tekemään entistäkin asiakaslähtöisempää. Cafe Breikin vastaavana kesän ajan tulee toimimaan Anna-Kaisa ja hänen apunaan golffareita ja muita asiakkaita palvelevat ainakin Jaana Peltoniemi ja Miia Määttä. Myös juoma- ja jäätelövalikoima tulee olemaan monipuolisempaa, sekä pro shop-toimintaa halutaan myös kehittää pelaajien toiveiden mukaan.

Ravintola Talonpöytä – Cafe Breikki sijaitsee golfkentän korkeimmalla kohdalla Kuusamon Tropiikin välittömässä läheisyydessä. Kahvilasta on upeat näkymät eri puolille kenttäaluetta. Cafe Breikki on kodikas, lämminhenkinen ja Kuusamolaiseen tyyliin sisustettu pieni ja idyllinen lähiruokakahvila keskellä upeaa Kuusamon luontoa. Kahvilan ympärillä on kaksi isoa terassialuetta, joissa on mukava viettää aikaa ja samalla seurata pelaamista kenttäalueella. Tämä kokonaisuus muodostaa varmuudella koko Kuusamon hienoimman kahvilakokonaisuuden, joka on golffareiden lisäksi myös kaikkien muiden alueella liikkuvien, Tropiikissa lomailevien, sekä paikallisten ja matkailijoidenyhteisessä käytössä.

Haluamme myös muistuttaa, että Breikki tulee olemaan kesän kuumin kahvila Kuusamossa, jossa viihdytään ja jonne halutaan tulla yhä uudelleen. Cafe Breikki palvelee kaikkia asiakkaita upeissa puitteissa kesäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien aina syyskuun loppuun saakka.

OLEMME AVOINNA 1-23.6.2019 PÄIVITTÄIN KLO 10.00-19.00

JUHANNUKSEN JÄLKEEN AUKILOAJAT PITENEVÄT

Kilpailujen aikana aukioloajat voivat vaihdella.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Kylpyläntie 4, 0400 215341 Caddiemaster ja Cafe Breikki / 0503048239 Talonpöytä Oy

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.talonpoyta.fi 

    

Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

Caddiemaster/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Breikki
puh 0400 215341
caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster- palvelut/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Brekki

Avoinna:
1.-23.6.2019 päivittäin klo 10.00-19.00

Juhannuksen jälkeen aukioloajat pitenevät

Kilpailujen aikana aukioloajat voivat vaihdella

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat