• Etusivu
  • Seura
  • Kilpailu- ja kenttätoimikunta

Uusi kilpailu lauantaiksi 25.8.

Lauantain pelataan ennakkoilmoitusten mukaisesti perinteinen Venetsialaisgolf, mutta sen lisäksi samaan aikaan samalla kentällä myös Kauppakamarigolf. Se on tarkoitettu 2-pelaajan yristysjoukkueille ja pelimuoto on sama Best Ball kuin Venetsialaisissa. Joukkue voi osallistua joko jompaankumpaan tai vaikka molempiin kilpailuihin. Katso tarkemmat tiedot ja kutsu kilpailukalenterista klikkaamalla tästä.

Reikäpelimestaruus

Reikäpelimestaruudesta ilmoittautui lopuksi kilpailemaan vain 8 miestä. 

1. kierrokselle lauantaina 21.7. aamupäivällä heidät arvottiin neljään pariin, joissa 
- Heikki Kovalainen voitti Jani Jaakkolan
- Tarmo Mustonen voitti Jouni Hakalan
- Alpo Leinonen voitti Kyösti Tammen
- Jyrki Oikarinen voitti Hannu Virranniemen

2. kierroksella lauantaina iltapäivällä tulokset olivat seuraavat:
- Heikki Kovalainen voitti Alpo Leinosen
- Tarmo Mustonen voitti Jyrki Oikarisen

Finaaliottelu oli tarkoitus pelata sunnuntaina, mutta se siirrettiin pelattavaksi maanantaina kilpailjoiden keskenään sopimana ajankohtana.

Reikäpelit 21.-22.7.2018

Reikäpelimestaruudesta pelataan v 2018 seuraavasti

1. Kilpailuun on ilmoittautunut 8 pelaajaa (Jyrki Oikarinen, Heikki Kovalainen, Tarmo Mustonen, Alpo Leinonen, Kyösti Tammi, Jani Jaakkola, Jouni Hakala, Hannu Virranniemi). Pelaajat on numeroitu

2. Lauantaiaamuna klo 09.30 suoritetaan pelaajaparien arvonta. Arpalipukkeet nostetaan hatusta ja peräkkäin nostetut lipukkeet pelaavat keskenään ensimmäisen kierroksen. Lipukkeita nostetaan kunnes kaikki parit ovat selvillä. Parien lähtöjärjestys muodostuu arvonnan mukaan.

3. Ensimmäisellä kierroksella pelataan reiät 1-9 tai jos tilanne vaatii, jatketaan takaysillä niin kauan, että voittaja löytyy. Ensimmäinen pari starttaa klo 10.00 ja muut parit siitä eteenpäin 10 minuutin välein. Kun ensimmäisen kierroksen voittajat ovat selvillä suoritetaan uusi arvonta jatkoon päässeiden  kesken.

4. Toinen kierros alkaa klo 13.30.

5. Toisen kierroksn voittajat jatkavat sunnuntaiaamuna klo 10.00. Peliä pelataan 18 reikää ja tarvittaessa niin kauan, että voittaja ratkeaa.

Auton käyttö on sallittu yli 70 vuotta täyttäneille.

Sääntömuutoksia 2016-2019

Sääntömuutokset kohdistuvat seuraaviin sääntökohtiin:

Sääntö 18-2b on poistettu. Jos pallo liikkuu sen jälkeen, kun pelaaja on tähdännyt sitä, ei tästä seuraa rangaistusta automaattisesti. Yhden lyönnin rangaistus tulee vain silloin, kun pelaaja on todella aiheuttanut pallon liikkumisen. Tällöin pallo palautetaan alkuperäiselle paikalleen. Jos pallo on ilman pelaajan osallisuutta, jatketaan peliä siitä kohdasta, johon pallo pysähtyi.

Sääntöä 6-6d (väärä tulos tuloskortissa) on muutettu: Jos pelaaja palauttaa tuloskortin, jossa jokin reikätulos on pienempi kuin todellinen ja virhe johtuu rangaistuslyönneistä, joita pelaaja ei tiennyt saavansa, lisätään tulokseen rikotun säännön mukaiset rangaistuslyönnit ja lisäksi säännön 6-6d rikkomisesta kaksi rangaistuslyöntiä lisää. Kaikissa muissa tapauksissa liian alhaisenb tuloksen ilmoittaminen tuloskortissa johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Sääntö 14-3 (keinotekoiset välineet, epätavalliset varusteet ja epätavallinen käyttö): Tämän säännön ensimmäinen rikkominen johtaa kilpailusta sulkemisen sijaan reiän menetykseen reik'pelissä tai kahteen rangaistuslyöntiin lyöntipelissä. Mikä tahansa säännön 14-3 seuraava rikkominen johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Sääntö 14-3 ja Liite IV osa 5. Matkaa mittaavien laitteiden ollessa sallittuja ovat sallittuja myös sellaiset matkamittarit, jotka mittaavat vaikkapa väylän kaltevuutta tai tuulen voimakkuutta, kunhan näitä kiellettyja mittaustuloksia ei pelaaja katso tai hyödynnä millään tavalla. Tämä mahdollistaa siis myös älypuhelimen käytön matkan mittaamiseen.

Sääntö 14-1b (mailan tukeminen) kieltää mailan tukemisen lyönnin aikana joko suoraan (maila koskettaa vartaloon) tai tukipisteen avulla (mailaa pitävän käden tukeminen vartaloon). Rangaistuksena on reikäpelissä reiän menetys ja lyöntipelissä kaksi rangaistuslyöntiä.

 

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat