Reikäpelit 21.-22.7.2018

Reikäpelimestaruudesta pelataan v 2018 seuraavasti

1. Kilpailuun on ilmoittautunut 8 pelaajaa (Jyrki Oikarinen, Heikki Kovalainen, Tarmo Mustonen, Alpo Leinonen, Kyösti Tammi, Jani Jaakkola, Jouni Hakala, Hannu Virranniemi). Pelaajat on numeroitu

2. Lauantaiaamuna klo 09.30 suoritetaan pelaajaparien arvonta. Arpalipukkeet nostetaan hatusta ja peräkkäin nostetut lipukkeet pelaavat keskenään ensimmäisen kierroksen. Lipukkeita nostetaan kunnes kaikki parit ovat selvillä. Parien lähtöjärjestys muodostuu arvonnan mukaan.

3. Ensimmäisellä kierroksella pelataan reiät 1-9 tai jos tilanne vaatii, jatketaan takaysillä niin kauan, että voittaja löytyy. Ensimmäinen pari starttaa klo 10.00 ja muut parit siitä eteenpäin 10 minuutin välein. Kun ensimmäisen kierroksen voittajat ovat selvillä suoritetaan uusi arvonta jatkoon päässeiden  kesken.

4. Toinen kierros alkaa klo 13.30.

5. Toisen kierroksn voittajat jatkavat sunnuntaiaamuna klo 10.00. Peliä pelataan 18 reikää ja tarvittaessa niin kauan, että voittaja ratkeaa.

Auton käyttö on sallittu yli 70 vuotta täyttäneille.

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu talven ajaksi. Kunhan kenttä on lumeton, aloitetaan pelaaminen jälleen.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat