Tasoitusjärjestelmän muutoksia

 

TASOITUSMÄÄRÄYSTEN TÄRKEIMMÄT MUUTOKSET KAUDELLE 2016

(Golfliiton seuratiedote huhtikuu/2016)
9 reiän tasoitustulokset
9 reiän tulokset huomioidaan nyt myös tasoitusryhmässä 2 eli tasoituksesta 4.5 ylöspäin. Tämä koskee harjoitus- ja kilpailukierroksia. Tasoituskierroksia voidaan pelata useampi kuin yksi päivää kohden, mutta edelleenkään 9 reiän tasoitustulos ei voi olla osa 18 reiän kierrosta.

Tasoitusryhmän 5 kerroin
Tasoitusryhmässä 5 uusi laskukerroin on 0.1 vanhan 0.2 sijaan.

Tasoitusryhmä 6
Tasoitusryhmä 6 ei ole enää seuratasoitus vaan siitä on tullut virallinen tasoitusryhmä ja täten suurin mahdollinen EGA-tasoitus on 54. Pelitasoitus määräytyy entisellä seuratasoituksen laskukaavalla.

Ensimmäinen tasoitus
Pelaaja voi saada ensimmäisen tasoituksen jo yhdellä tasoitustuloksella. Tasoitustoimikunnan tulee tällöin tarkkailla pelaajan tasoituksen kehitystä ja puuttua mahdollisiin epäkohtiin.

CBA (Computed Buffer Adjustment)
Laskukaavaa on hiukan muokattu edellisestä vuodesta ja CBA:n arvovälit ovat muuttuneet. CBA:n mahdollisia arvoja ovat nyt +1, 0, -1, -2 ja -2&RO, kun ne aiemmin olivat +1 - -4&RO.

HR (Handicap Revew) tasoituksen tarkistus
HR korvaa vuositarkastuksen (AHR). Tasoituksen tarkastus tehdään lähtökohtaisesti aina vuoden vaihteessa. Se voidaan myös tehdä kesken kauden esim. jos pelaajalle ei ole voitu tehdä tarkastusta vuoden vaihteessa, koska hänellä on ollut liian vähän tasoitustuloksia tasoitusrekisterissään. Pelaaja voi pyytää tarkastusta tasoitustoimikunnalta, mutta tasoitustoimikunnalla on aina oikeus tehdä tarkastus pelaajan tasoitukselle.

Tasoituksen tarkastuksessa lasketaan viimeisen 12 kk aikana tehdyt tulokset. Tasoitustuloksia tarvitaan vähintään 8 kappaletta. Tasoituksen tarkastuksella voi tasoitus muuttua  entisen kahden kokonaisluvun sijaan seuraavasti:
• Tasoitusryhmässä 1  : ±1 lyöntiä
• Tasoitusryhmässä 2  : ±2 lyöntiä
• Tasoitusryhmässä 3-5  : ±3 lyöntiä

Lisälukemista: EGA Handicapping System
Lisätietoja: Mika Wikström 0400-739 877 (email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Lue tarkemmin tasoitusjärjestelmästä kohdasta Kilpailut / Tasoitusjärjestelmästä.

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat