Sääntömuutoksia 2016-2019

Sääntömuutokset kohdistuvat seuraaviin sääntökohtiin:

Sääntö 18-2b on poistettu. Jos pallo liikkuu sen jälkeen, kun pelaaja on tähdännyt sitä, ei tästä seuraa rangaistusta automaattisesti. Yhden lyönnin rangaistus tulee vain silloin, kun pelaaja on todella aiheuttanut pallon liikkumisen. Tällöin pallo palautetaan alkuperäiselle paikalleen. Jos pallo on ilman pelaajan osallisuutta, jatketaan peliä siitä kohdasta, johon pallo pysähtyi.

Sääntöä 6-6d (väärä tulos tuloskortissa) on muutettu: Jos pelaaja palauttaa tuloskortin, jossa jokin reikätulos on pienempi kuin todellinen ja virhe johtuu rangaistuslyönneistä, joita pelaaja ei tiennyt saavansa, lisätään tulokseen rikotun säännön mukaiset rangaistuslyönnit ja lisäksi säännön 6-6d rikkomisesta kaksi rangaistuslyöntiä lisää. Kaikissa muissa tapauksissa liian alhaisenb tuloksen ilmoittaminen tuloskortissa johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Sääntö 14-3 (keinotekoiset välineet, epätavalliset varusteet ja epätavallinen käyttö): Tämän säännön ensimmäinen rikkominen johtaa kilpailusta sulkemisen sijaan reiän menetykseen reik'pelissä tai kahteen rangaistuslyöntiin lyöntipelissä. Mikä tahansa säännön 14-3 seuraava rikkominen johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Sääntö 14-3 ja Liite IV osa 5. Matkaa mittaavien laitteiden ollessa sallittuja ovat sallittuja myös sellaiset matkamittarit, jotka mittaavat vaikkapa väylän kaltevuutta tai tuulen voimakkuutta, kunhan näitä kiellettyja mittaustuloksia ei pelaaja katso tai hyödynnä millään tavalla. Tämä mahdollistaa siis myös älypuhelimen käytön matkan mittaamiseen.

Sääntö 14-1b (mailan tukeminen) kieltää mailan tukemisen lyönnin aikana joko suoraan (maila koskettaa vartaloon) tai tukipisteen avulla (mailaa pitävän käden tukeminen vartaloon). Rangaistuksena on reikäpelissä reiän menetys ja lyöntipelissä kaksi rangaistuslyöntiä.

 

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu talven ajaksi. Kunhan kenttä on lumeton, aloitetaan pelaaminen jälleen.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat