Naistoimikunta

Ladies Open ja pelimatka Rovaniemelle

Perinteinen Ladies Open Scramble pelataan 30.7. pukukoodilla SINIVALKOINEN. Ilmoittautumiset viimeistääm perjantaina 28.7.2017 klo 18. Katso tarkemmat tiedot kilpailukalenterista klikkaamalla tästä.

Naistoimikunta järjestää pelimatkan Rovaniemen maisemiin 1. - 3.9.2017. 

Ajamme perjantaina kimppakyydeillä Rovaniemelle ja majoitumme City Hotel Rovaniemeen. Kahden hengen huoneita on varattu alustavasti viisi, ja lisääkin voidaan varata, kun lähtijöiden määrä varmistuu. Viikonlopun aikana pelaamme golfia Santa Claus Golfin kentällä ja vietämme yhdessä mukavaa aikaa nauttien alueen palveluista. Kahden hengen huone maksaa 96 euroa/vrk. Jokainen huolehtii lisäksi omat pelimaksunsa sekä ruokansa.

Kysy lisää naistoimikunnan jäseniltä! Lähde mukaan iloiseen golfviikonloppuun!

Sitovat ilmoittautumiset 10.8.2017 mennessä sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Naistoimikunta tiedottaa 2.6.2017

Naistoimikunta tiedottaa kesän 2017 toiminnasta

Naistenillat pidetään tiistaisin klo 18:30 alkaen.

Sääolosuhteiden ja kentän kunnon puitteissa omat illat aloitetaan 13.6.2017 ”kipinäillalla”. Se naisgolfari, joka tuo eniten uusia naisia tutustumaan golfin saloihin kipinäiltana, palkitaan!

Naisteniltoja jatketaan elokuun loppuun saakka. Jokaiseen iltaan sisältyy joku pelimuoto eri aihealueita kehittäen. Pyrimme myös saamaan muutamiin iltoihin koulutusta, joista ilmoitetaan erikseen. Jos kauden aloitus myöhästyy, seuraavaa suunnitelmaa muutetaan viikolla eteenpäin.

- 13.6.2017  Kipinäilta, lady-kapteeni Marja-Leena ENITEN KIPINÄILTAAN TUONUT LADY PALKITAAN!
- 20.6.2017 Greensome –peli
- 27.6.2017 Bingo-bango-bongo-peli
- 4.7.2017   klo 17:30 alkaen golfin sääntöjen kertausta kahvittelun merkeissä ja kolmen mailan peli
- 11.7.2017 Myyrä-peli
- 18.7.2017 Kipinäilta ja greensome -peli
- 25.7.2017 Scramblen harjoituskierros
- 1.8.2017   Kaltevien alustojen lyönnit ja 7-mailan peli
- 8.8.2017   Puttiharjoitus ja Puttikierros-peli
- 15.8.2017 Bingo-bango-bongo -peli
- 22.8.2017 Pistebogey
- 29.8.2017 Vapaavalintainen peli

TERVETULOA MUKAAN NAISTEN OMIIN ILTOIHIN!

Ladies Open Scramble pidetään 30.7.2017 teemalla Suomi 100. Kilpailu pelataan kolmen hengen joukkuein, jotka arvotaan siten, että joukkueiden tasoitukset ovat mahdollisimman samanlaiset. Pukeutumisvärut ovat sininen ja valkoinen. Kilpailukutsu tulee myöhemmin. Pidetään mukava rento pelipäivä.

Yhteinen pelireissu tehdään 1. – 3.9.2017 Vuokattiin ja/tai Paltamoon tai Leville tai muuhun naapuriin. Seuraa ilmoittelua!

Naistoimikunnalle saa ehdottaa uusia ideoita!

Terveisin naistoimikunta
Kirsti Ketola pj, Tuulikki Aho, Seija Kasurinen, Anne-Kaisa Olva, Raita Virranniemi, Sirpa Virranniemi

Leidit Kainuuseen 2.-4.9.

Naistoimikunta järjestää pelimatkan Kainuun maisemiin 2.-4.9.2016.

Ajamme perjantaina kimppakyydeillä Vuokattiin ja majoitumme Katinkullan alueen kahdeksan hengen huoneistoon. Huoneistoja on varattu alustavasti kaksi.

Lauantaina pelaamme golfia Katinkullan golfkentällä ja vietämme yhdessä mukavaa aikaa nauttien alueen palveluista. Sunnuntain ohjelma päätetään osallistujien yhteisellä päätöksellä: joko pelataan Vuokatissa tai osallistutaan Pajakka Open (Scramble) kisaan tai Paltamon Keskusta Open (Best Ball) kisaan.

Huoneisto maksaa pe-su 312 euroa, eli henkilöä kohden 39 euroa viikonlopulta. Jokainen huolehtii lisäksi omat pelimaksunsa sekä ruokansa.

Kysy lisää naistoimikunnan jäseniltä!
Lähde mukaan iloiseen golfviikonloppuun!

Sitovat ilmoittautumiset 1.8.2016 mennessä Breikin ilmoitustaulun listaan tai sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Nais-energiaa

(8.6.2016)

Tiistai-iltana alkoivat leidien toimintasuunnitelman mukaiset golf-illat. Teemana oli sääntö-ja etikettikertausta. Mukana oli 12 leidiä. Olipa saatu mukaan yksi uusi golfin aloittanut pelaaja!

Sääntöjen lisäksi keskusteltiin siitä, miten saadaan kenttä pidettyä jatkossakin siistinä. Päätettiin kuljettaa mukana roskapussia, johon ei toivottavasti kerry mitään täyttöä. Miehetkin voisivat tehdä samoin!

Kentällä on vielä pieniä alueita, joissa on aika paljon risuja. Toivottavasti löytyy yhteistä aikaa, että saataisiin siistittyä ennen juhannusta.

Sunnuntaina 12.6 on golfissa valtakunnallinen naisten sunnuntai. Tämän vuoden teemana on GOLF TUTUKSI- kaveri mukaan. Leidien toimintasuunnitelmassa on jo 14.6 kipinäilta, joten päätettiin yhdistää samalle illalle. Mikään ei varmaan estä ottamasta kaveria mukaan jo sunnuntaina, jos tiistai ei sovi. Siis tiistaina 14.6 kaveri mukaan --- miksei kaksikin.

Huomattiin että kierrokselle lähdettäessä löytyy erittäin hyvä pelaajan muistilista sekä ykkösen että takaysin alusta. Se pitäisi kehystää. Kannattaa jokaisen lukea.

Golfkävelyn jälkeen lähdettiin takaysille pelaamaan uuden leidin ja Tellen kanssa. Heti 10 väylällä Telle teki eaglen. Avaus oli jo hyvä ja siitä noin 80 metristä kuppiin. Onnea Telle!

Griinit joille päästään pelaamaan, näyttävät tosi hyviltä. Maltetaan vielä odottaa, että saadaan loputkin kestävään pelikuntoon!

Paljon hyviä lyöntejä toivoo M-L.

Naistoimikunta

Kesän 2016 naisten omat harjoitusillat ovat tiistaisin klo 18:30 erilaisilla teemoilla.

07.06.2016  Sääntökävely ja etiketti

14.06.2016  Kipinäilta ja greensome –peli

21.06.2016  Swingin alkeet ja pallon paikka, bingo-bango-bongo-peli

28.06.2016  Lyhyiden rautamailojen ominaisuudet ja kolmen mailan peli

05.07.2016  Bunkkerilyönti ja Myyrä-peli

12.07.2016  Kipinäilta ja greensome -peli

19.07.2016  Kaltevien alustojen lyönnit ja heitto heinäkuussa–peli

26.07.2016  Puu- ja hybridimailalyönnit ja keltainen-peli

02.08.2016  Scramblen harjoituskierros

09.08.2016  Chippi & pitchi ja 7-mailan peli

16.08.2016  Bingo-bango-bongo –peli

23.08.2016  Putti ja puttikierros –peli

30.08.2016  Peliä

Ladies Open Scramble kisa on sunnuntaina 7.8.2016 arvotuin joukkuein, 2 - 3 henkilöä/joukkue. Pukukoodina on "Rock". Kisa on luonteeltaan rento ja tunnelma tärkeää. Paras asu palkitaan!

2. - 4.9.2016 järjestetään naisten golfmatka Vuokattiin ja Paltamoon. Lisätietoa tulee myöhemmin majoituksista ja hinnoista. Merkkaa kalenteriin!

Tervetuloa mukaan naisten omaan toimintaan

toivottaa naistoimikunta

Kirsti Ketola pj, Sirpa Virranniemi, Anita Lohi, Anne-Kaisa Olva, Kaisa Valkama-Kettunen, Tuulikki Aho, Tellervo Tahkola

Lady Golf

Hyvät Suomen golfia harrastavat ladyt,

Golfkausi on alkanut ja useat kentät ovat avanneet ovensa. Ladygolf informoi kauden ajankohtaisista Ladyja koskettavista asioista sähköpostitse, facebookissa www.facebook.com/sglladygolf ja www.ladygolf.fi-sivustolla.

Käy tykkäämässä sivustoa!

Naisystävällisin Golfyhteisö kysely on avattu

Suomen Golfliiton hallituksen asettama naistoimikunta jakaa vuonna 2016 kolmannen kerran Suomen naisystävällisimmän golfyhteisön palkinnon. Palkinto jaetaan sellaiselle yhteisölle, jossa naispelaajien mielestä kenttäyhteisössä on huomioitu naispelaajien tarpeet ja toiveet.

Nyt on jokaisella Suomen naisgolfarilla mahdollisuus vaikuttaa siihen, mikä yhteisö saa tämän kunniamaininnan ja siihen liittyvän palkinnon.

Tässä linkki arviointilomakkeeseen (www.lyyti.fi/questions/978533e757), johon olemme koonneet joukon sellaisia asioita, joihin naisgolfari tyypillisesti kiinnittää huomiota. Jotta saamme mahdollisimman kattavan kuvan naispelaajien mielipiteistä ja pystymme siten varmistamaan, että mahdollisimman moni golfyhteisö tulee arvioitua, toivomme että
a) teette arvion omasta golfyhteisöstänne
b) otatte tavaksenne vieraskentillä pelattuanne käydä ao. linkin kautta kertomassa kokemuksistanne täyttämällä arviointilomake.

Toisen arviointiryhmän muodostavat seurojen ladykapteenit, joille olemme laatineet yksityiskohtaisemman arviointikyselyn heidän omista yhteisöistään.

Näiden kahden arviointikanavan avulla koottavien tietojen perusteella SGL:n naistoimikunta valitsee Suomen naisystävällisimmän golfyhteisön 2016. Palkinto jaetaan seuraavassa Suomen Golfgaalassa.

Otathan siis haasteemme vastaan ja rupeat tarkastelemaan ja arvioimaan eri golfyhteisöjämme naisen silmin. Olkaamme kaikki ladyt mukana kehittämässä Suomen golfyhteisöjä entistä naisystävällisempään suuntaan!

Ladytoiminta 2016

Kuusamo Golf Ry

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2016

Toimikunnan jäsenet: Kirsti Ketola, Sirpa Virranniemi, Anita Lohi, Anne-Kaisa Olva, Kaisa Valkama-Kettunen, Tuulikki Aho, täydentyy tarvittaessa

Toimikunnan tavoitteena on kannustaa seuran naispelaajia kehittämään pelitaitojaan ja saada uusia aktiivisia pelaajia.

Toiminta:
-  järjestää kesällä 2016 ”naistenillat”
   o  lyhyt harjoitustapahtuma, jonka jälkeen peliä 9 väylää
   o  hauskoja, ei perinteisiä pelejä
   o  jaetaan toimikunnan jäsenten kesken iltojen vetovastuita

-  järjestää Ladies Open Scramble 7.8.2016
   o  pukeutumisteema on ROCK
   o  pelimuoto scramble arvotuin joukkuein, tasaiset joukkueet
   o  tavoitteena tarjota uusille pelaajille matala kynnys osallistua kilpailuun
   o  tunnelma tärkeämpi kuin tulos

-  järjestää pelireissu keväällä / alkukesästä jollekin lähikentälle (Oulu, Rovaniemi, Vuokatti, Paltamo)

 

 

 

Ladytiedote 1.7.2015

1.7.2015 naisten illan aiheena lyhyiden rautamailojen ominaisuudet! Tutustutaan mailojen kulmiin ja harjoitellaan lyöntejä lyhyiden matkojen mailoilla.

Rangeharjoittelun jälkeen pelataan kolmen mailan peliä.

Tervetuloa mukaan!

t. Naistoimikunta

t. Kikka

  • 1
  • 2

Yhteystiedot

Kuusamo Golf Ry
Ruskareitti 18
93600 Kuusamo

Ajanvaraus on suljettu 

toimisto@kuusamogolf.fi
caddie@kuusamogolf.fi 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä ja Breikki on suljettu talvikaudeksi alkaen maanantai 2.10.2017.

 

   ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info   polkky strongw nega    nordea  lahitapiola   osuuskauppa  Cumulus    oleary  StaffPoint transparent rgb 01