Naistoimikunta

Naistoimikunnan tiedote 2_2015

Hei ladyt,

Toivotaan, että tämän viikon keskiviikkona ei sada kaatamalla ja päästään viettämään naisten iltaa Petäjäkankaan kauniilla golfkentällä. Aiheena on sääntökävely ja etiketti. Ladykapteeni Marja-Leena Aikkilan opastuksella kerrataan kenttää kävellessä golfin tärkeimmät säännöt ja etiketti, jotta pelin tiimellyksessä ne ovat kirkkaina mielessä, meillä kaikilla.

Johtokunnassa on päätetty, että eri pelaajaryhmät vastaavat tiettyjen väylien siisteydestä talkoilla. Ladyt ovat vastuussa väylistä # 10, 11, 12 ja 13. Mikäli sääntökävelemme ns. takaysin, voimme ohessa tsekata meidän väylien siisteyden ja tarvittaessa kerätä risuja ja roskia pois. Muussa tapauksessa meidän tulee pitää siivoustalkoot erikseen. Talkootyötunneista palkitaan 2 polettia/ tehty talkootunti. Tarkempaa tietoa löytyy klikkamalla tästä.

Kentällä on aloittanut työnsä egyptiläinen pro Mohamed ja tietysti me kaikki toivotaan, että hänelle riittää töitä. Johtokunnassa on päätetty, että eri kohderyhmille on omat klinikkaillat. Naisten omat klinikkaillat, aiheet ja hinnat löydät klikkaamalla tästä

Ottakaamme osaa näille klinikkatunneilla todella edulliseen hintaan. Naisten klinikkaillat ovat tiistaisin klo 18:30 – 19:30. Naisten keskiviikkoiltojen pron klinikat voidaan vaihtaa toivomusten mukaan muihin harjoitusaiheisiin. Tehkää ehdotuksia! Miesten pron klinikkaillat ovat keskiviikkoisin samaan aikaan meidän harjoitusten aikana, mutta yritetään mahtua kaikki yhdessä, soveltaen ja joustaen.

Kesäkelejä odotellen

Kirsti

Naistoimikunnan vetäjä

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat