Juniori- ja koulutustoimikunta

Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset

Oheisena Suomen Golfliiton seurapalvelupäällikkö Aleksi Vallan viesti. Kiinnostuneet ottanevat yhteyttä Hannu Virranniemeen ja/tai Joonas Tuoviseen täällä Kuusamossa.

 

KOULUTUSKALENTERI 2016

OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET

JUNIORIGOLF -OHJELMAN KOULUTUSILLAT (4 tuntia)
Vinkit junnujen monipuoliseen harjoitteluun. Mallitreenit 7-9 vuotiaiden ikäryhmälle.
-
5.3.   Kisakallion urheiluopisto, Mika Mäki, Henkka Tolonen
- 12.3. Varalan urheiluopisto, Anu Alppi ja Mika Mäki
- 11.6. Virpiniemen liikuntaopisto, Tommi Linna
Koulutuksen hinta on 40€/osallistuja, sisältää ohjelman ja kahvit

SEURAKOHTAISET GOLFOHJAAJAN PERUSKURSSIT (1 –taso)
Seurassa toteutettuna peruskurssi on työpaja, jossa seuran toimintaa hiotaan yhä paremmaksi. Kurssi on kahden päivän mittainen ja sen hinta on 1 000 euroa. Ryhmän suositeltava koko 8-16 henkeä. Tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
-
20.-21.2. Kokkola Golf, Tommi Linna, tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

GOLFOHJAAJAN PERUSKURSSIT (1 -taso)
-
5.-6.3.      Kisakallion urheiluopisto, Mika Mäki ja Henkka Tolonen
-
12.-13.3.  Virpiniemen liikuntaopisto, Tommi Linna
- 12.-13.3.  Varalan urheiluopisto, Anu Alppi ja Mika Mäki
-
14.-15.5.  Peuramaa Golf, Ari Koutuaniemi & Eva Valtanen
-
21.-22.5.  Suomen urheiluopisto Vierumäki, Liisa Ruuda & Riikka Mannila

Kurssin hinta on 150 euroa/henkilö (ei sis. majoitusta).  Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

GOLFOHJAAJAKOULUTUS (2-taso)
Golfohjaajakoulutus koostuu neljästä lähijaksosta (pe-su) ja niihin liittyvistä ennakkotehtävistä. Osallistujalla täytyy olla voimassa oleva liiton seuratuomarikortti.

Pohjois-Suomi, Virpiniemen liikuntaopisto: 15-17.4.2016 / 27-29.5 / 16-18.9 (Vierumäki) / 7-9.10, kouluttajat Tommi Linna ja Petri Parviainen

Etelä-Suomi, Kisakallion urheiluopisto: 13-15.5 / 12-14.8 / 16-18.9 (Vierumäki) / 7-9.10, kouluttajat Heini Haapala ja Henkka Tolonen

Keski-Suomi, Lepaan opisto: 20-22.5 / 19-21.8 / 16-18.9 (Vierumäki) / 14-16.10, kouluttajat Tapio Sillanpää ja Petri Parviainen

Koulutuksen hinta on 1 250 euroa/henkilö, sisältäen täysihoidon.

JUNIORIVASTAAVIEN PÄIVÄ LA 13.8.2016
Junnuvastaavien päivä ja Draivia kouluun! –ohjelman lanseeraus järjestetään Vierumäellä Challenge Tour osakilpailun yhteydessä.

SEURATUOMARIKURSSIT 2016
20.3.             Varalan urheiluopisto Tampere, kouluttaja Arto Teittinen
10.4.             Peuramaa Golf, Kirkkonummi, kouluttaja Timo Huvinen
16.4.             Kokkola Golf, kouluttaja Jari Koivusalo
23.4.             Sokos Hotelli Riikala Salo, kouluttaja Kari Bastman
7.5.               Peuramaa Golf, kouluttaja Kimmo Helaskoski (kursen hölls på svenska)

Hinta: 65 euroa/osallistuja sisältäen lounaan ja kahvit. Seuratuomarikortin saaminen edellyttää, että kokeesta vähintään 60% on oikein. Koe on uusittava neljän vuoden välein.

SEURATUOMARIKURSSI SEURAKOHTAISENA
Koulutuksen voi tilata järjestettäväksi omassa seurassa. Tilauksen voit tehdä liiton kautta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ottamalla yhteyttä suoraan alueen tuomarikouluttajaan. Hinta: 650 euroa joka sisältää koulutuksen ja materiaalit. (Tarjoilut ja tilat hoitaa seura) Jos seura tilaa eri alueen kouluttajan, niin seura kustantaa lisäksi kouluttajan matkakulut.

AVOIMET SEURATUOMARIKURSSIT
5.3.   Gumböle Golf, kouluttaja Timo Huvinen. Tiedustelut: Markku Ignatius, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2.4.   Katinkulta Golf, Holiday Club Katinkulta, Vuokatti, kouluttaja Jari Koivusalo. Tiedustelut: Mari Leinonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9.4.   Kemin Golf Klubi, kouluttaja Jari Koivusalo. Tiedustelut: Osmo Happonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9.4    Paloheinä Golf, kouluttaja Timo Huvinen. Tiedustelut: Olli Erjanti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

17.4.  Kalajoki Golf, kouluttaja Jari Koivusalo. Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 ALUETUOMARIKURSSI
Koulutus antaa valmiuden toimia alueellisten kilpailujen tuomarina, esimerkiksi aluetourit. Koulutus on kahden päivän mittainen. Seuratuomarikurssi tulee olla suoritettu ja tuomarikortissa merkinnät vähintään 2 kilpailusta /vuosi.

12.-13.3.  Solvallan urheiluopisto (Espoo), Arto Teittinen & Timo Huvinen

Hinta: 175 euroa sisältäen kahvit, lounaat ja Decisions -kirjan. Aluetuomarikortin saaminen edellyttää, että kokeesta vähintään 72% on oikein. Koe on uusittava neljän vuoden välein ja tuomarointikokemusta tulee olla vähintään 2 kilpailua /vuosi, joista yksi muualla kuin kotikentällä.

 
Liittotuomaripäivät 6.3. VALO-talo, klo 10-17

 Lisätietoa ja ilmoittautumiset koulutukseen liiton nettisivuilta: golf.fi/koulutuskalenteri

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat