Puheenjohtajan viesti 11.5.2015

Hyvät Kuusamo Golf Ry:n jäsenet!
Pitkä talvi on taittumassa ja alkavalle viikolle on luvattu suhteellisen runsaita vesisateita varsinkin loppuviikosta, ehkä hieman räntääkin viikonloppuun mennessä, mutta kuitenkin kesä on vääjäämättä tulossa. Kauden avauskilpailu, Avaus Scramble, pelataan toivottavasti Kilpailukalenterin mukaan suunniteltuna päivänä eli 6.6. Ennen sitä on kuitenkin vielä paljon tekemistä. Kentälle tullaan tekemään useita pieniä, pelaamista selkeyttäviä toimenpiteitä. Vesiesteiden ja kentän ulkoreunojen paalutukset tullaan käymään läpi väylä väylältä Kilpailu- ja kenttätoimikunnan suunnitelman mukaan. Kentällä on vielä väylien reunoilla runsaasti risukasoja, jotka tullaan talkoovoimin siirtämään pois. Breikin ympäristöä tullaan siistimään ja muutamia puita poistetaan. Bunkkerihiekat pyritään vaihtamaan tai ainakin seulomaan greenibunkkereissa. Monia muitakin parannussuunnitelmia on ja niitä tullaan toteuttamaan resurssien mukaan.

Toimikunnat ovat tehneet kevään aikana hyvää työtä ja tuleva kausi alkaa olla monessa suhteessa ainakin suunnitelmien puitteissa hyvällä mallilla. Juniori- ja koulutustoimikunta on laatinut kesän koulutusohjelman. Olemme myös saamassa Egyptistä golfammattilaisen, jonka palveluista lisätietoa lähiaikoina kotisivuillamme. Tiedotus- ja markkinointitoimikunta on neuvotellut sopimuksia golfpaketeista paikallisten majoitusyritysten kanssa. Kotisivut on myös uusittu paremmin toimiviksi ja niitä tullaan päivittämään jatkuvasti. Kilpailu- ja kenttätoimikunnalla on kiireinen kesä edessä, kilpailuja on luvassa enemmän kuin aikaisempina kesinä. Olemme saaneet kentällemme useita uusia kilpailuja. Perinteinen Juhannuskisa muuttuu Holiday Club Midnight Sun -kilpailuksi. Golf Around the Clock-viikko on myös täynnä tapahtumia. Viime vuonna suuren suosion saanut Ruska Scramble tullaan toteuttamaan vähintään samassa laajuudessa kuin viime vuonna. Seniori- ja naistoimikuntien ohjelmat ovat myös valmiina kesää varten. Tulossa on siis tapahtumarikas golfkesä.

Golfia on pelattu myös tämän kevään aikana, vanhan postin tiloissa toimiva golfsimulaattori on ollut kovassa käytössä. Lyöntipelin mestaruuskilpailukin on pidetty ja sen voitti Sergio Kekäläinen aika murskaavalla tavalla, toiseksi kamppaili Rory Oikarinen ja allekirjoittanut oli samalla tuloksella kolmas. Reikäpelin mestaruuskilpailu alkaa tällä viikolla.

Haluan tässä vielä lausua kiitokset toimikuntien puheenjohtajille ja jäsenille aktiivisesta osallistumisesta seuran toimintaan. Tehdään yhdessä hyvä Golfkesä.

Hannu Virranniemi
Puheenjohtaja
Kuusamo Golf Ry

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat