Kausi päättyy

Päättyvä kausi oli toinen täysi pelikausi uudella Petäjäkankaan kentällä. Odotukset kauteen olivat korkealla vielä kevään aikana. Seuran uudelleen organisointi ja toimikuntien tehtävien määrittely selkeyttivät seuran toiminnan suunnittelua. Kilpailukalenteriin pyrittiin saamaan paljon kilpailuja ja aika paljon niitä saatiinkin. Kentällämme oli ensimmäistä kertaa koko Pohjois-Suomea koskevien aluekilpailujen osakilpailuja sekä seniori- että yleisellä tasolla. Kilpailujen osanottajamäärä oli kuitenkin toivottua alhaisempi. Yhtenä syynä olivat varmaankin poikkeuksellisen huonot sääolosuhteet kesä- ja heinäkuussa. Toisaalta ehkä myös kilpailujen suhteellisen suuri määrä johti etenkin oman seuran jäsenien osalta jonkinlaiseen kilpailuväsymykseen.

Koulutustoimintaan satsattiin hankkimalla erittäin ammattitaitoinen pro Egyptistä, mutta jälleen sääolosuhteista johtuen varsinkin kesäkuun koulutustoiminta jäi vähäiseksi. Green Card kursseja tarjottiin 5 kappaletta, mutta niitä toteutui vain 4. Uusia kortteja myönnettiin 15 kappaletta. Kouluttajakapasiteettia oli hyvin, mutta koulutustapahtumia vähän.

Kenttä- ja kilpailutoimikunta kävi läpi kentän merkinnät kauden alussa ja kentän merkintöihin ja paalutuksiin tehtiin pelaamista selkeyttäviä muutoksia. Kauden kokemusten perusteella ensi kaudella muutostöitä tehdään lisää. Myös kentän arviointi, slouppaus, tullaan tekemään uudelleen, koska kenttä on huomattavasti vaikeampi kuin alkuperäinen arviointi osoitti. Tasoitusta alentavia kierroksia tehtiin tänä ja viime vuonna Petäjäkankaan keskimäärin 10%, kun esimerkiksi Rukan kentällä vastaava luku oli 17%. Muilla Pohjois-Suomen kentillä tasoitusta alentavia kierroksia tehtiin 15 – 20%. Tämäkin osoittaa, että kenttä on arvioitua vaikeampi.

Seniori- ja naistoimikuntien toiminta on ollut edellisvuosien tapaan kohtalaisen vilkasta, mutta osanottajien määrä eri tapahtumiin on, erikoisesti senioritoiminnassa jokin verran laskenut.

Jäsenmaksun maksaneita jäseniä oli päättyneellä kaudella yhteensä 521. Viime kaudella luku oli 519, joten siihen ei juuri muutosta tullut. Jäsenrekisteri päivitettiin poistamalla sellaiset jäsenet, jotka eivät maksukehotuksesta huolimatta suorittaneet maksuaan. Jäsenrekisteri on nyt ajan tasalla.

Päättyvä pelikausi oli säiden suhteen haastava, mutta onneksi elokuun helteet mahdollistivat sen, että Breikin takaterassi saatiin tehtyä, kiitokset kaikille talkoisiin osallistuneille.

Kiitokset myös kaikille johtokunnan ja toimikuntien jäsenille aktiivisesta osanotosta seuran toimintaan.

Hannu Virranniemi
Puheenjohtaja
Kuusamo Golf Ry

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat