Senioritoimikunta

Suomi 100 Senioreille, korjatut tulokset

Suomi 100 Senioreille pelattiin tänään 27.7.2017 yhteensä 9 joukkueen eli 18 pelurin voimin. Kullakin kaksikolla oli käytettävissään lyöntimäärä, joka saatiin laskemalla yhteen 100 + joukkueen kahden henkilön slopet. Kilpailu alkoi takaysiltä ja voittaja kaksikko pääsi noin 130 metrin päähän 5-väylän lipusta (siis pelattuaan runsaat 13 väylää). Voittajiksi selviytyivät Elmi Hakala ja Leena Virranniemi, jotka kumpikin palkittiin 3 pallon paketilla. ONNITTELUT Elmille ja Leenalle.

Tässä täydelliset (korjatut) tulokset:
1. Elmi Hakala ja Leena Virranniemi 5. väylällä noin 130 metriä lipusta
2. Sirpa ja Hannu Virranniemi 5-väylällä noin 30 metriä voittajista.
3. Terttu ja Markku Niemelä 4-väylällä kupissa
4. Ritva ja Joksa Välimaa 4-väylällä 20 cm kupista
5. Kyösti Tammi ja Jukka Tarjanne 4-väylällä noin 3 metriä lipusta
6. Marja-Leena Aikkila ja Telle Tahkola 4-väylällä 7,2 m lipusta
7. Alpo Leinonen ja V-P Hokkanen 4-väylällä bunkkerissa greenin oikealla puolella
8. Tapio Selkälä ja Markku Lämsä 3.väylällä 1 metri lipusta
9. Matti Etelämäki ja Eero Lehikoinen 3-väylällä 8 metriä lipusta

Senioritiedote 23.7.2017

Niin se aika kuluu, että kohta ollaan jo elokuussa. Vaikka paikallista järjestettyä toimintaa ei olekaan ollut kuin yksi Lappi Cupin osakilpailu, niin muita kilpailuja on ollut sekä Lappi Cupin että SGS:n aluetourin tiimoilta. Ja jatkoa seuraa:
- Keskiviikkona 2.8. pelataan omalla kentällämme aluetourin kolmas osakilpailu. Ilmoittautumisaikaa on vielä, joten kannattaa tutustua kutsuun joko Breikin ilmoitustaululla tai kilpailukalenterissa.
- Sunnuntaina 6.8. pelataan LappiCupin kolmas osakilpailu Levillä ja sunnuntaina 27.8. viimeinen osakilpailu Torniossa. Kutsut ja muut tiedot löytyvät Breikin ilmoitustaululta ja netin kilpailukalenterista. 

Tulevana TORSTAINA pelataan SUOMI 100 SENIOREILLE -tapahtuma klo 12 alkaen alla olevan kutsun mukaisesti. Sekä kutsu että tarkennettu ohje löytyvät myös netistä Senioritoimikunnan sivulta sekä luonnollisesti Breikin ilmoitustaululta. Huomaattehan, että joukkuevalinta on vapaa eli ilmoittautukaa pareittain! Toki yksinkin voi nimensä ilmoittaa, jolloin "parittaminen" tapahtuu toimikunnan toimesta.

Suomi 100 Senioreille
100 lyöntiä Suomelle
Torstaina 27.7. alkaen aikalähtönä klo 12
Kilpailu pelataan kahden hengen etukäteen nimetyin omavalintaisin joukkuein.
Joukkueella on käytettävissään 100 + joukkueen jäsenten slope-lukujen osoittaman lyöntimäärä
(esim. 100 + 24 + 16 =140 lyöntiä)
Molemmat pelaajat pelaavat omaa palloaan, joukkueen reikäkohtainen tulos on pelaajien yhteenlaskettu lyöntimäärä.
Kilpailun voittaa joukkue, joka pääsee pisimmälle 100 + slopet lyönnillä.
Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 26.7. kello 18.00
Breikin ilmoitustaululla olevaan listaan tai caddiemasterille (08-8681619 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
 
Lähtöajat näkyvät netin ajanvarauksessa keskiviikkona klo 20.00 alkaen.
 
TERVETULOA

PELAAJAOHJE, joka jaetaan myös osallistujille

SUOMI 100 SENIOREILLE

Torstaina 27.7.2017 lähdöt klo 12.00 –

100 lyöntiä 2 –henkisin joukkuein

Täydet tasoitukset

Kumpikin pelaa omaa palloaan. 

Joukkueen jäsenten kokonaislyöntimäärä on 100+pelaajien yhteenlasketut tasoituslyönnit, slopet. Esimerkki: Kun Matin slope on 14 ja Maijan slope on 16, niin Matin ja Maijan bruttolyöntimäärä kilpailussa on 130. Joukkuekorttiin merkitään lyönnit kolmeen sarakkeeseen: kummankin pelaajat lyönnit omiinsa ja yhteenlaskettu tulos kolmanteen. Jos Matin tulos väylällä nro 1 on 6 lyöntiä ja Maijan 5 lyöntiä, merkitään joukkuekorttiin ykkösreiälle yhteensä 11 lyöntiä. 

Näin jatketaan kunnes käytettävissä olevat 130 (esimerkki) lyöntiä on pelattu. Merkkitaulu jätetään siihen kohtaan, mihin pallo pysähtyi viimeisellä lyönnillä. Merkkitaulu laitetaan aina keskelle väylää samalle tasolle kuin minne pallo pysähtyi, vaikka se olisi metsässä tai esteessä. Jos viimeisellä lyönnillä lyöty pallo katoaa, menee out-of-bounds tai vesiesteeseen, jätetään merkkilippu siihen, mistä viimeinen lyönti lyötiin.

Jos peli päättyy greenille, jätetään lippu greenin viereen (arvioitu etäisyys lipusta merkitään merkkilipun tulostauluun joukkueen nimiä unohtamatta).

Jos viimeinen lyönti menee reikään, jätetään lippu seuraavan väylän keltaiselle teelle.

Pisimmälle päässyt joukkue voittaa.

Jos merkkilippu tulee vastaa pelin aikana, otetaan se mukaan ja pystytetään uudelleen oman pelin päättymispaikalle keskelle väylää. Pelaajapari on siis siirtynyt kilpailussa johtoon!

Merkitkää nimenne listaan!

Jännittävää pelipäivää!

SUOMI 100 SENIOREILLE

 

Senioritiedote 13.7.2017

Olemme huolestuneina seurannut sääennusteita, mutta nyt alkaa tilanne näyttää jo paremmalta. Lauantain sateen uhka näyttää häipyvän, joten senioreiden mestaruuskilpailut voidaan viedä läpi suunnitelmien mukaisesti. Ensimmäiset lähdöt ovat siis kello 9 aamulla. Ilmoittautumisaika, joka on kohtuullisen myöhäinen jotta matti ja maija myöhäisetkin ehtivät mukaan, menee umpeen vasta perjantaina illalla kello 18. Lähtölista valmistuu perjantai-illan kuluessa. Lähtekäämme joukolla mukaan ratkomaan mestaruuksia.

Toinen huolenaihe on sunnuntain LappiCup -kilpailu, johon on toistaiseksi ilmoittautunut hämmästyttävän vähän kuusamolaisia! Tähänkin tapahtumaan ja kilpailuun ehtii vielä hyvin ilmoittautua, koska tämäkin aika menee umpeen perjantaina kello 18.

Senioritiedote 6.7.2017

Senioreiden SUPERVIIKKO on alkamassa.
Kaikista alla mainituista kilpailuista löytyy lisätietoa ja -ohjeita kilpailukalenterista.
1. Sunnuntaina 9.7.2017 LappiCupin osakilpailu Rovaniemellä. Vielä ehtii ilmoittautua pe 7.7. klo 18.00 mennessä. Tätä kirjoittaessani listalla näkyy vasta 8 kuusamolaista, joten lisää toivotaan. Missä leidit luuraavat?
2. Tiistaina 11.9.2017 SGS:n aluetourin osakilpailu Virpiniemessä. Ilmoittautumisaikaa on vielä sunnuntai-iltaan asti, mutta lista on jo täynnä, 144/144. Näistä 9 on KuuG:n jäseniä. Hienoa!
3. Lauantaina 15.7.2017  senioreiden omat seuranmestaruuskilpailut Petäjäkankaan kentällä. Ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään pe 14.7. klo 18.00.  Nimiä löytyy jo listalta, mutta selvästi enemmänkin mahtuu. Huomaathan, että kutsussa on mainittu sarjat, mutta ikärajoja saatetaan joutua muuttamaan riippuen osallistujamäärästä ja -laadusta.
4. Sunnuntaina 16.7.2017 LappiCupin osakilpailu omalla kotikentällä Kuusamossa. Ilmoittautumiset Breikkiin pe 14.7. klo 18.00 mennessä. Ilmoittautumisia on jo jonkin verran, mutta lisää toivotaan.

Erinäisistä yhteensattumista johtuen syntyi tämä kilpailusuma, mutta näillä mennään. Toivottavasti olosuhteet näiden kilpailujen aikana ovat suosiollisemmat kuin viime viikkoina ja päivinä.

Vaikka SGS:n aluetourin kilpailu täällä Kuusamossa 2.8.2017 ei tähän superviikkoon kuulukaan, on se syytä muistaa. Ilmoittautumisaika on alkanut ja kokemusperäisesti, ainakin Nivalassa ja Virpiniemessä, lista täyttyy aikaisessa vaiheessa. Toivottavasti niin käy meilläkin!!! On siis syytä ilmoittautua Breikkiin pikapikaa. Ja vielä ehtii liittyä Suomen Golfseniorit ry:een. Netistä löytyy liittymislomake, jonka täyttäminen on helppo juttu.

Kunhan nämä superviikon kilpailut on käyty, voimme keskittyä perinteiseen senioritoimintaamme täällä kotikentällämme. Matkoja tuskin on tiedossa, näin se kokemus kertoo, mutta kisailuja kyllä. Perinteinen Juhannuskisailukin voitaisiin vielä toteuttaa siirrettynä (kuten moni muukin kilpailu tänä vuonna), kun se oikea-aikaisena ei onnistunut. Kaikesta tästä kuitenkin tarkemmin ensi viikolla eli noin to 13.7.

Ja vielä muutama sana SUOMI 100 -kilpailusta huomenna perjantaina 7.7.: 2-henkinen joukkuekilpailu hieman poikkeuksellisin säännöin, lähtöaika vapaasti valittavissa 10.00 - 24.00, ilmoittautuminen caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä.

SGS-tiedote 2.8.2017

Kuten aiemmin on ilmoitettu, käydään Suomen Golfsenioreiden pohjoisen aluetourin vimeinen osakilpailu Kuusamossa 2.8.

Ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 3.7. aamulla ja kokemus tältä vuodelta osoittaa, että kaikki 144 paikkaa täyttyvät nopeasti. Niinpä kehotan toimimaan ripeästi, jotta pääset mukaan. Kutsu on nähtävissä Breikin ilmoitustaululla ja kilpailukalenterissa.

Vaikka et olisikaan osallistunut kauden aiempiin osakilpailuihin Nivalassa ja/tai Virpiniemessä, kannattaa kuitenkin ehdottomasti nyt tulla näyttämään väriä täällä kotikentällä.

Siis pikainen soitto tai sp-viesti caddie masterille.

Senioritiedote 2/18.6.2017

 

Joskus tiedottaja on liian nopeatoiminen. Kannattaisi odottaa vähän niin pääsisi vähemmällä työllä.

1. Sain juuri uusitun kutsun LappiCupin osakilpailuun Rovaniemellä 9.7.2017. Se on nyt nähtävissä kotisivuillamme kilpailukalenterissa. Toiminette sen mukaisesti ja osallistunette kilpailuun runsaslukuisina. Antakaa minun tietää ilmoittautumisistanne, niin voimme ehkä järjestää yhteiskuljetuksen. Ilmoittautumisaika on jo alkanut.

2. Sain juuri myös kutsun Suomen Golfsenioreiden pohjoisen aluetourin osakilpailuun Virpiniemessä 11.7. Tämäkin kutsu löytyy kilpailukalenterista. Ilmoittautumisaika alkaa huomenna maanantaina 19.6.. Nivalan kilpailu myytiin loppuun lyhyessä ajassa ja odotuslistallekin tuli koko joukko yrittäjiä. Suosittelen siis pikaista ilmoittautumista, jotta paikka avautuu. Virpiniemeen kuvittelen olevan vieläkin enemmän tulijoita kuin Nivalaan. Kolmas osakilpailuhan on sitten meillä Kuusamossa 2.8., mutta sen kilpailukutsu ei vielä ole julkaisuvalmis.

Jukka

Senioritiedote 18.6.2017

Hyvät seniorit,
säävastaavat eivät nyt ole oikein meidän puolellamme:
1. Ohjelmassamme oli suunniteltu senioreiden Juhannuskisailu tulevalle keskiviikolle 21.6.. Sääennuste on kuitenkin sen verran epäedullinen, että tuo tilaisuus on peruutettu. Jos sää kuitenkin sallii pelaamisen, ovat seniorit toki tervetulleet pelaamaan alkaen klo 10. Itsekukin varaa aikansa itselleen / ryhmälleen omatoimisesti. Katsotaan sitten kuinka paljon meitä ilmestyy "lähtöviivalle" ja mitä pelaamme jos pelaamme.

2. Tänään sunnuntaina 18.6. piti Rovaniemellä pelattaman LappiCupin ensimmäinen kauden 2017 osakilpailu. Lähtijöitä olisi ollut runsaasti, mutta kaikki eivät ehtineet edes aloittaa pelaamista, kun kaatosade alkoi ja ukkonenkin liittyi mukaan. Ensin kilpailu jouduttiin keskeyttämään ja sitten peruuttamaan kokonaan. Seuraava yritys tehdään 9.7., tietenkin silloinkin Rovaniemellä.

Nyt mukaan ilmoittautuneet ovat automaattisesti mukana myös 9.7. eikä heidän tarvitse tehdä mitään, mikäli haluavat osallistua. Varmistussoitto ei tietenkään ole pahitteeksi. Jos ao. henkilö sen sijaan ei osallistu uusintayritykseen, on hänen otettava yhteyttä SantaGC:n caddiemasteriin, jonka kanssa sovitaan kilpailumaksun palauttamisesta ja / tai korvaamisesta.

Uusintayritykseen voi tietenkin osallistua myös sellainen henkilö, jolla ei 18.6. ollut mahdollisuutta osallistua. Ilmoittautuminen sitten vaan kilpailukutsun mukaisesti SantaGC:n caddiemasterille  perjjantaihin 7.7. klo 18.00 mennessä.
 

Senioritiedote 8.5.2017

Pelikausi Kuusamossa odottaa vielä alkamistaan, mutta kesän suunnittelu on kovassa käynnissä. Senioreita, siis uusien sääntöjen mukaan tänä vuonna vähintään 50 vuotta täyttäviä naisia ja miehiä, on jäsenistöstä noin 65%. Sarjajakohan on nyt sekä naisilla että miehillä 50, 60, 70 vuotta. Tämä ei kuitenkaan estä sitä, että tietyissä kilpailuissa voidaan käyttää myös esimerkiksi sarjoja 65 tai 85, aina tilanteen mukaan.

Senioreilla on edessään vilkas ja tapahtumarikas pelikausi. Tapahtumia riittää sekä omalla Petäjäkankaan kentällä että pohjoisen Suomen muilla kentiillä. Olen koonut alle eräitä tärkeimpiä, mutta muitakin toki on. Toivon, että seuran seniorit osallistuvat runsaslukuisina sekä LappiCupin 4 tapahtumaan (joista 3 parasta huomioidaan henkilökohtaisessa kilpailussa) että aluetourin kolmeen osakilpailuun (edellyttää SGS:n jäsenyyttä) (2 parasta suoritusta huomioidaan loppukilpailuun pääsyssä).

KESÄ OMALLA KENTÄLLÄ
Tämä on vielä jonkin verran auki, mutta ohjelma on varmasti selvä ennen pelikauden alkua, joka venynee tuonne touko-kesäkuun vaihteeseen. Tarkampaa infoa tulee heti, kun sitä on annettavissa.

KILPAILUT OMALLA KENTÄLLÄ
- la 15.7. Seuran seniorimestaruuskilpailut
- su 16.7. LappiCupin (Pohjois-Suomen seniorit) Kuusamon osakilpailu (2/4)
- ke 2.8. Suomen Golfsenioreiden aluetourin osakilpailu (3/3)(edellyttää SGS:n jäsenyyttä, kts alla)

KILPAILUT MUILLA KENTILLÄ
- to 15.6. Suomen Golfsenioreiden aluetourin osakilpailu (1/3) Nivalassa (SGS:n jäsenyys)
- su 18.6. LappiCupin osakilpailu (1/4) Rovaniemellä
- ti 11.7. Suomen Golfsenioreiden aluetourin osakilpailu (2/3) Virpiniemessä (SGS:n jäsenyys)
- su 6.8. LappiCiupin osakilpailu (3/4) Levillä
- su 27.8. LappiCupin osakilpailu (4/4) Torniossa

Kaikista edellä mainituista LappiCupin ja aloutourin kilpailuista ovat perustiedot jo luettavissa kilpailukalenterissa.

SUOMEN GOLFSENIORIT
Tämä rekisteröity yhdistys on kaikkien seniori-ikäisten golffareiden oma yhteenliittymä, jonka kotisivut ovat osoitteessa www. suomengolfseniorit.fi. SGS järjestää 25 euron jäsenmaksun maksaneille
- mestaruuskilpailut, eri ikäluokkien haastajatourit, eri ikäluokkien 7 alueen aluetourin kilpailut ja koko joukon muita kilpailuja kesän aikana
- runsaan määrän edullisia pelimatkoja eri puolille Eurooppaa ja kauemmaksikin
- erittäin edullisia pelioikeuksia Suomessa (130 päivittäistä pelioikeutta noin 30 kentällä).

Jäsenmaksu maksaa itsensä jo parilla vieraskentällä pelatulla kierroksella. Kannattaa todellakin liittyä! Se tapahtuu helposti SGS:n kotisivuilla. SGS:ltä saadun tiedon mukaan meillä on tällä hetkellä 28 jäsentä, jotka ovat myös SGS:n jäseniä.

Pelikauden alkua odotellen
Jukka

Yhteystiedot

Kuusamon Golf Oy
Kylpyläntie 4
93600 Kuusamo

Ajanvaraus (08) 868 1619

toimisto@kuusamogolf.fi
caddie@kuusamogolf.fi 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Golf Cafe Breikki on to 14.9. alkaen auki päivittäin 9-17.

Kenttä ja Breikki suljetaan talven ajaksi alkaen maanantaina 2.10.

 

   ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info   polkky strongw nega    nordea  lahitapiola   osuuskauppa  Cumulus    oleary  StaffPoint transparent rgb 01