Senioritoimikunta

Senioritiedote 27.8.2018

Hyvät KuuG:n seniorit,
tässä jälleen tiedote erityisesti teille:
1. Kilpailutuloksia Lappi Cupiin liittyen
2. Asiaa ylihuomisesta Keskiviikkokisailusta

1. Sunnuntaina 26.8. järjestettiin Rovaniemellä Pohjois-Suomen senioreiden Lappi Cupin viimeinen osakilpailu vuodelta 2018. Koska lopputuloksiin lasketaan kolmen parhaan kilpailutuloksen yhteissumma, oli tilanne Pohjois-Suomen mestaruuksien osalta aivan auki ennen viimeistä kilpailutapahtumaa. Joillakin oli vain kaksi suoritusta ja muutamilla kahden hyvän lisäksi yksi huono.

Sarjassa N 50 olivat Tuulikki Aho ja Anne-Kaisa Olva sijoilla 2 ja 3. Sarjassa M60 olivat mukana Teijo Karjalainen (2.), Alpo Leinonen (4.), Jouko Virranniemi (6.) ja Tapio Selkälä (19). Sarjassa M70 edusti Kuusamoa vain Helge Määttä (18.).

Aiemmin ovat sarjakohtaiseen voittoon eli sarjansa Pohjois-Suomen parhaan golffarin arvoon yltäneet Jukka Tarjanne vuonna 2014 sarjassa M65 ja Anne-Kaisa Olva vuonna 2017 sarjassa N50, joten jännityksellä odotettiin mahdollisen kolmannen sarjavoittajan saamista Kuusamoon.

Toinen jännityksen aihe oli pystyisikö joku kilpailijoista uusimaan aiemman sarjavoittonsa. Tätä ei ollut kukaan aiemmin tehnyt.

Odotuksissa ei petytty, kun Tuulikki Aho varmisti komeasti voittonsa sarjassa N50. Sarjassa M60 oli Alpo Leinosen lopullinen sijaluku 4, Jouko Virranniemen 6, Tauno Tahkolan 8, ja Tapio Selkälän 16. Sarjan M70 lopputuloksissa oli Helge Määtän sijoitus 13.

Historiaa tehtiin myös siinä, että Juhani Rimpisalo (MLGK) voitti sarjan M60 aiemman vuoden 2016 sarjan M55 mestaruuden lisäksi. Myös MLGK:n Pentti Leipälä, joka oli vuonna 2015 voittanut sarjan M65 tittelin, voitti nyt mestaruuden sarjassa M70.

Parhaat onnittelut menestyneille ja kiitokset kaikille Lappi Cupin eri osakilpailuihin osallistuneille KuuG:n jäsenille.

Kaikki LappiCupin tulokset löytyvät Santaclaus Golfclubin kotisivuilta Kilpailukalenterista.

2. Keskiviikkona 29.8. kisaillaan jälleen normaaliin aikaan eli klo 10 alkaen. Järjestely on sama kuin kaksi viikkoa sitten eli lähdemme pelaamaan takaysiltä, vaikka aikavarauksissa varaus näkyy jo klo 8. Tällä järjestelyllä pääsemme siis vapaasti pelaamaan takaysiltä klo10. Tämä tietää siis myös sitä, että heidän, jotka haluavat kisailun 9 reiän jälkeen jatkaa pelaamista, on varattava peliaika erikseen.

Kesäkausi on kääntymässä lopuilleen, mutta jatketaan vaan pelaamista hieman viileämmissä ja kosteammissa olosuhteissa. Petäjäkankaan kenttähän tunnetusti paranee näin syksyä päin.

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu talven ajaksi. Kunhan kenttä on lumeton, aloitetaan pelaaminen jälleen.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat