Senioritoimikunta

Senioritiedote 3.6.2019

Hyvä KuuG:n seniori,
pelikausi Petäjälammen kentällä on lyöty virallisesti käyntiin, Cafe Breikki ja caddiemaster-toiminta ovat uusissa osaavissa ja ystävällisissä käsissä (Ravintola Talonpöytä) ja ilmat lämpenevät (ainakin ennusteen mukaan). Kaikki on siis aika hyvin, vai mitä?

KESKIVIIKKOKISAILUT alkavat virallisesti ylihuomenna eli keskiviikkona 5.6., mutta alkamisaika on uusi eli 09:00. Kokeillaan tätä ja jos "kansa" katsoo paremmaksi (odotan runsaasti kommentteja vaikka heti), palaamme entiseen alkamisaikaan klo 10. Paikalla pitää siis olla jo 08:45, jotta saamme joukkuejaon suoritettua ajoissa, kiitos. Itse idea on ennallaan: Pelaamme vaihtelevin kokoonpanoin ja pelimuodoin lähtökohtaisesti ensin 9 väylää kisailua (väylät 10-18) ja sitten halukkaat jatkavat (???) toisen 9 väylää omin kokoonpanoin ja ideoin. Kisailusäännöt ovat entiset ja ovat nähtävissä Breikin päätyilmoitustaululla.

Koko kesän senioriohjelma on sekin nähtävissä Breikin päätyilmoitustaululla, samoin näillä kotisivuillamme. Käykää katsomassa.

GOLFIN UUDET SÄÄNNÖT ovat astuneet voimaan ja jokaisen on ollut syytä tutustua niihin heti aluksi. Ilmoitustaululla on kohtalaisen hyvä yhteenveto niistä ja ja samankaltainen yhteenveto on luettavissa myös kotisivuillamme olevan linkin kautta. Tähän viestiin ei valitettavasti ole mahdollista laittaa liitteitä, joten "luottakaa nettiin", kiitos

LAPPI-CUPIN ensimmäinen osakilpailu on perinteisesti Torniossa ja päivämäärä on 16.6. eli sunnuntaina. Kilpailukutsu löytyy kilpailukalenterista, mutta todettakoon tässä, että ilmoittautumisaika menee umpeen perjantaina 14.6. klo 18. Toinen osakilpailu käydään Rovaniemellä14.7., mutta palaan siihen myöhemmin.

Olemme kaikki noin vuotta vanhempia kuin vuosi sitten tähän aikaan, mutta niinhän se vanha viinikin paranee iän myötä!

Seniorigolfterveisin
Jukka
0405282819
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteystiedot

CADDIEMASTER
Tropiikin vastaanoton yhteydessä
caddie@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215341

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO
Kaikki kilpailuihin liittyvät asiat hoidetaan
alla olevin yhteyksin
toimisto@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215552

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster toimii 24/7 Tropiikin vastaanoton yhteydessä.