• Etusivu
  • Seura
  • Tiedotus- ja markkinointitoimikunta

Seuran kevätkokous su 25.2.2018

Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 25.2.2018 alkaen klo 18.00 Kuusamon Tropiikissa. Esillä ovat sääntömääräiset asiat. Kahvi- / teetarjoilu. TERVETULOA 

Jäsentiedot 14.11.2017

Hyvät Kuusamo Golf ry:n jäsenet!
Tämän viestin ainoa asia koskee Petäjäkankaan golfkenttää ja sen omistajayhtiötä, Kuusamo Golf Oy:tä. Kuten kaikki tiedämme, ei kentän talous ole viime vuosina ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa. Syitä on monia, mutta niitä on turhan käydä läpi tässä yhteydessä. Tulevina päivinä niistä varmasti luetaan lisää lehdistä. Totuus kuitenkin on, että yhtiö on pitkällisten ja vaikeiden neuvottelujen jälkeen itse hakeutunut konkurssiin, joka astunee voimaan kuluvan viikon aikana. Tästä asiakokonaisuudesta tiedottaa tarvittaessa kenttäyhtiön toimitusjohtaja Kyösti Salmirinne.

Seuran kannalta on oleellista, että Kuusamon kaupunki on tämän syksyn ja vuoden neuvottelujen aikana selvästi osoittanut, että sen etujen mukaista on ja että kaupunki tahtoo golfin pelaamisen jatkuvan Petäjäkankaan kentällä. Voimme siis siinä suhteessa kohtuullisen luottavaisina katsoa tulevaisuuteen: Pelaamme jatkossakin Petäjäkankaan luonnonkaunilla kentällä. Kentän omistussuhteet ja toiminnan pyörittämisen käytännön ratkaisut ovat edessä talven aikana ja niistä kerrotaan kun jotain kerrottavaa on.

Konkurssilla ei ole suoranaisia vaikutuksia seuran toimintaan, vaan seura jatkaa toimintaansa entisten suuntaviivojen mukaisesti.


Golfterveisin
Hannu Virranniemi
puheenjohtaja / Kuusamo Golf ry

Jäsentiedote 2.11.2017

Hyvät KuuG:n jäsenet,
seuramme syyskokous pidettiin 29.10.2017 Kuusamon Tropiikin tiloissa. Asialistan tärkeimmät kohdat koskivat alkavaa toimintakautta 1.11.2017 - 31.10.2018: - johtokunnan täydennysvaalit - toimintasuunnitelma - budjetti.

Johtokunnan jäsenet valitaan 2-vuotiskaudeksi. Tällä kertaa olivat erovuorossa varsinaiset jäsenet Heikki Levón ja Joonas Tuovinen. Kumpikin oli ilmoittanut, ettei ole käytettävissä jatkokaudelle. Heidän tilalleen valittiin yksimielisesti 2-kaudeksi 1.11.2017 - 31.10.2019 Tuulikki Aho ja V-P Hokkanen.

Johtokunnassa jatkavat toisen vuotensa
- puheenjohtajana Hannu Virranniemi
- varsinaisina jäseninä vuosi sitten 2-vuotiskaudeksi valitut Marja-Leena Aikkila, Kirsti Ketola, Ritva Välimaa, Aki Karjalainen, Alpo Leinonen, Mikko Luikku ja Jukka Tarjanne.

Varajäseniksi valittiin 1-vuotiskaudeksi 1.11.2017 - 31.10.2018 Anne-Kaisa Olva ja ja Tuula Granroth.
Toiminnantarkastajina jatkavat Esa Niinisalo ja Kari Tauriainen sekä heidän varajäseninään Jouko Juntunen ja Marko Leinonen.

Johtokunta pitää järjestäytymiskokouksensa lähiaikoina päättäen mm. toimikuntien puheenjohtajista ja muusta työnjaosta.


Budjetti ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin johtokunnan esittämässä muodossa. Toimintasuunnitelmaa tarkennetaan perinteiseen tapaan kevätkokouksessa, johon mennessä toimikunnat laativat tarkennukset omille toimialoilleen.

SIMULAATTORIKAUSI on hyvässä käynnissä. Syksyn tiettävästi ensimmäinen eagle syntyi eilen, kun Kyösti Salmirinne onnistui Liverpool-kentän väylällä 18 (Par 5 runsaat 400m).

Hyvää loppusyksyä, hyviä harjoituksia ja kunnon ylläpitämistä uuta ulkokautta odoteltaessa.

Mestarit ja holarit

Sekä Seuran mestarit -tiedostoa että Holarit- tiedostoa on täydennetty, mutta kummassakin on vielä puutteita. Päivittäjä toivoo saavansa mahdollisia lisäyksiä ja korjauksia, jotta tiedot saadaan kaikilta osiltaan kuntoon. Edellinen löytyy kohdasta SEURA -> Mestarit ja jälkimmäinen kohdasta PELAAMAAN -> Holarit.

Mestarit
Puutteita löytyy seuraavasti
- Lyöntipeli naiset: 1995
- Lyöntipeli miehet M75: 2008 ja 2009
- Lyöntipeli juniorit: 1995, 2002 ja 2009
- Talvimestaruus 2008
- Kapteenin Malja: 2012, 2013, 2014

Holarit
Tiedot Rukan kentän ajalta perustuvat vanhoihin holaritauluihin, mutta...:
- Soila Rintee on tehnyt holarin, ilmeisesti 2000-luvulla, mutta päivämäärä puuttuu.
- Joku on tehnyt holarin, ilmeisesti 2000-luvulla, mutta kilpi puuttuu (pallo on).
- Mika Määttä on toimintakertomuksen mukaan  tehnyt holarin vuonna 2013, mutta koska, millä väylällä ja millä mailalla
- Mervi Patosalmi on toimintakertomuksen mukaan tehnyt holarin vuonna 2013, mutta koska, millä väylällä ja millä mailalla.
 

Yhteystiedot

Kuusamo Golf Ry

Ajanvaraus on suljettu 

toimisto@kuusamogolf.fi
caddie@kuusamogolf.fi 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä ja Breikki on suljettu toistaiseksi alkaen maanantaina 2.10.2017.

 

   ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info   polkky strongw nega    nordea  lahitapiola   osuuskauppa  Cumulus    oleary  StaffPoint transparent rgb 01