• Etusivu
  • Seura
  • Tiedotus- ja markkinointitoimikunta

Jäsentiedot 14.11.2017

Hyvät Kuusamo Golf ry:n jäsenet!
Tämän viestin ainoa asia koskee Petäjäkankaan golfkenttää ja sen omistajayhtiötä, Kuusamo Golf Oy:tä. Kuten kaikki tiedämme, ei kentän talous ole viime vuosina ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa. Syitä on monia, mutta niitä on turhan käydä läpi tässä yhteydessä. Tulevina päivinä niistä varmasti luetaan lisää lehdistä. Totuus kuitenkin on, että yhtiö on pitkällisten ja vaikeiden neuvottelujen jälkeen itse hakeutunut konkurssiin, joka astunee voimaan kuluvan viikon aikana. Tästä asiakokonaisuudesta tiedottaa tarvittaessa kenttäyhtiön toimitusjohtaja Kyösti Salmirinne.

Seuran kannalta on oleellista, että Kuusamon kaupunki on tämän syksyn ja vuoden neuvottelujen aikana selvästi osoittanut, että sen etujen mukaista on ja että kaupunki tahtoo golfin pelaamisen jatkuvan Petäjäkankaan kentällä. Voimme siis siinä suhteessa kohtuullisen luottavaisina katsoa tulevaisuuteen: Pelaamme jatkossakin Petäjäkankaan luonnonkaunilla kentällä. Kentän omistussuhteet ja toiminnan pyörittämisen käytännön ratkaisut ovat edessä talven aikana ja niistä kerrotaan kun jotain kerrottavaa on.

Konkurssilla ei ole suoranaisia vaikutuksia seuran toimintaan, vaan seura jatkaa toimintaansa entisten suuntaviivojen mukaisesti.


Golfterveisin
Hannu Virranniemi
puheenjohtaja / Kuusamo Golf ry

Jäsentiedote 2.11.2017

Hyvät KuuG:n jäsenet,
seuramme syyskokous pidettiin 29.10.2017 Kuusamon Tropiikin tiloissa. Asialistan tärkeimmät kohdat koskivat alkavaa toimintakautta 1.11.2017 - 31.10.2018: - johtokunnan täydennysvaalit - toimintasuunnitelma - budjetti.

Johtokunnan jäsenet valitaan 2-vuotiskaudeksi. Tällä kertaa olivat erovuorossa varsinaiset jäsenet Heikki Levón ja Joonas Tuovinen. Kumpikin oli ilmoittanut, ettei ole käytettävissä jatkokaudelle. Heidän tilalleen valittiin yksimielisesti 2-kaudeksi 1.11.2017 - 31.10.2019 Tuulikki Aho ja V-P Hokkanen.

Johtokunnassa jatkavat toisen vuotensa
- puheenjohtajana Hannu Virranniemi
- varsinaisina jäseninä vuosi sitten 2-vuotiskaudeksi valitut Marja-Leena Aikkila, Kirsti Ketola, Ritva Välimaa, Aki Karjalainen, Alpo Leinonen, Mikko Luikku ja Jukka Tarjanne.

Varajäseniksi valittiin 1-vuotiskaudeksi 1.11.2017 - 31.10.2018 Anne-Kaisa Olva ja ja Tuula Granroth.
Toiminnantarkastajina jatkavat Esa Niinisalo ja Kari Tauriainen sekä heidän varajäseninään Jouko Juntunen ja Marko Leinonen.

Johtokunta pitää järjestäytymiskokouksensa lähiaikoina päättäen mm. toimikuntien puheenjohtajista ja muusta työnjaosta.


Budjetti ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin johtokunnan esittämässä muodossa. Toimintasuunnitelmaa tarkennetaan perinteiseen tapaan kevätkokouksessa, johon mennessä toimikunnat laativat tarkennukset omille toimialoilleen.

SIMULAATTORIKAUSI on hyvässä käynnissä. Syksyn tiettävästi ensimmäinen eagle syntyi eilen, kun Kyösti Salmirinne onnistui Liverpool-kentän väylällä 18 (Par 5 runsaat 400m).

Hyvää loppusyksyä, hyviä harjoituksia ja kunnon ylläpitämistä uuta ulkokautta odoteltaessa.

Mestarit ja holarit

Sekä Seuran mestarit -tiedostoa että Holarit- tiedostoa on täydennetty, mutta kummassakin on vielä puutteita. Päivittäjä toivoo saavansa mahdollisia lisäyksiä ja korjauksia, jotta tiedot saadaan kaikilta osiltaan kuntoon. Edellinen löytyy kohdasta SEURA -> Mestarit ja jälkimmäinen kohdasta PELAAMAAN -> Holarit.

Mestarit
Puutteita löytyy seuraavasti
- Lyöntipeli naiset: 1995
- Lyöntipeli miehet M75: 2008 ja 2009
- Lyöntipeli juniorit: 1995, 2002 ja 2009
- Talvimestaruus 2008
- Kapteenin Malja: 2012, 2013, 2014

Holarit
Tiedot Rukan kentän ajalta perustuvat vanhoihin holaritauluihin, mutta...:
- Soila Rintee on tehnyt holarin, ilmeisesti 2000-luvulla, mutta päivämäärä puuttuu.
- Joku on tehnyt holarin, ilmeisesti 2000-luvulla, mutta kilpi puuttuu (pallo on).
- Mika Määttä on toimintakertomuksen mukaan  tehnyt holarin vuonna 2013, mutta koska, millä väylällä ja millä mailalla
- Mervi Patosalmi on toimintakertomuksen mukaan tehnyt holarin vuonna 2013, mutta koska, millä väylällä ja millä mailalla.
 

Jäsentiedote 1.10.2017

 

Petäjälammen golfkenttä on nyt vaipumassa talvilepoon: Muutaman päivän ajan siellä vielä tehdään huoltotöitä, mutta minkäänlainen pelaaminen ei ole sallittua. Asiaan palataan ensin keväänä lumien sulamisen myötä. Kiitos kaikille pelaajille kuluneesta kaudesta.

Viimeisenä tapahtumana vietiin sunnuntaina 1.10. läpi Kauden 2017 Rääppijäiset, scramblemuotoinen 18 reiän kisailu, 19 rohkean voimin parin plusasteen "lämmössä". Tulokset löytyvät kotisivuilta, mutta julkistettakoon tässä voittajakolmikko Helge, VP ja Teijo.

Suuret kiitokset myös kenttämestari Hannu Auviselle joukkoineen. Teitte kiitoksen ansaitsevaa töitä vaikeissa olosuhteissa. Teitä ei juuri näkynyt kentällä, mutta aamuyön tuntien uurastus kaikkien pelaajien hyväksi kyllä kiitollisuudella havaittiin! 

Oman kiitoksensa ansaitsevat caddiemasterimme Marjo ja Jonne. Olitte aina valmiina auttamaan ja ystävällisyytenne sai paljon kiitosta. Kuinkahan monta räiskälettä mahdoittekaan paistaa?!

Talvikausi on siis nyt virallisesti alkanut, mutta golfaamista ei tarvitse silti lopettaa Kuusamossakaan. Simulaattori on valmiina palvelemaan ja löytyy vanhasta tutusta paikasta teollisuusalueelta. Kotisivuiltamme löytyvät ajo- ja muut ohjeet viime talviseen tapaan. Todettakoon tässä kuitenkin, että TIISTAISTA 3.10. ALKAEN JA SUNNUNTAI 15.10. MUKAAN LUKIEN on voimassa erikoistarjous: Tutustumistarjouksena  PELAAMINEN SIMULAATTORISSA ON ILMAISTA

Kannattaa käyttää hyväkseen tätä ainutkertaista mahdollisuutta. Ja se myös varmasti kannattaa. Vanhaan tapaan ajanvaraukset suoritetaan Nexgolfissa, siis aivan kuten kesälläkin. Kaikki ohjeet ym löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta kuusamogolf.fi klikkaamalla etusivun kohtaa SIMULAATTORI.. Uusien pelaajien on kuitenkin syytä olla ennen pelaamaan menoaan yhteydessä Hannu Virranniemeen, allekirjoittaneeseen Jukkaan tai johonkin muuhun laitteiston tuntevaan henkilöön, jotta vahinkoja ei pääse syntymään. Heiltä saa myös tarvittavan ovikoodin.
Ja vielä: Aiemman ilmoituksen mukaisesti pidetään seuran syyskokous sunnuntaina 29.10. sääntömääräisten asioiden puitteissa.

Yhteystiedot

Kuusamon Golf Oy
Kylpyläntie 4
93600 Kuusamo

Ajanvaraus on suljettu 

toimisto@kuusamogolf.fi
caddie@kuusamogolf.fi 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä ja Breikki on suljettu talven ajaksi alkaen maanantaina 2.10.

 

   ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info   polkky strongw nega    nordea  lahitapiola   osuuskauppa  Cumulus    oleary  StaffPoint transparent rgb 01