• Etusivu
  • Seura
  • Tiedotus- ja markkinointitoimikunta

Jäsentiedote 17.9.2018

Hyvät KuuG:n jäsenet,
pelikausi on väistämättä loppumaisillaan. Kentän syystyöt alkanevat viimeistään ensi viikolla. Näillä näkymin Breikki sulkeutuu ja caddiemaster-toiminta loppuu sunnuntain 30.9. illalla. Mahdollinen pelaaminen ja kentällä liikkuminen tämän jälkeen on riippuvainen säistä ja syystöiden etenemisestä, mutta kaikesta siitä ilmoitetaan sitten ajallaan.

Ensi lauantaina 22.9. järjestetään kauden viimeinen "virallinen" kilpailu eli Kauden 2018 Päättäjäiskilpailu, jonka kutsu ja ilmoittautumisohjeet löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.kuusamogolf.fi. Kutsun tärkeimmät asiat ovat:
- kahden pelaajan joukkuescramble - yhteislähtö klo 10.00
- joukkueen pelitasoitus 25% pelaajien pelitasoitusten summasta
- miehet keltainen tee (M70 ja M80 saavat pelata punaiselta teeltä) ja naiset punainen tee
- osallistumismaksu  GF + 20€/joukkue
- ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 21.9. KLO 16.00

Seuran avoin päättäjäistilaisuus on Kuusamon Tropiikissa samana lauantaina 22.9. alkaen klo 15.00:
- Päättäjäiskilpailun ja kauden 2018 mestaruuskilpailujen palkintojenjako Riutta -kokoustilassa
- Seuran tarjoama päivällisbuffet Ravintola Mangossa alkaen 16.00
- Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki päivän kilpailuun osallistuneet ja kaikki KuuG:n jäsenet, ns. "ulkojäsenet" ml (Kuusamossa asuvat ja mökkeilevät aktiivisesti pelaavat henkilöt).
- EI ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA

Golf-terveisin ja tapaamisiin lauantaina 22.9.

Senioritiedote 15.8.2018

Hyvät seniorit,

tässä tiedotteessa on asiaa Keskiviikkokisailusta ja LappiCupin osakilpailusta Rovaniemellä sunnuntaina 26.8.2018.

Keskiviikkokisailu käytiin tänään 19 kisailijan voimin, ja tulokset löytyvät kotisivuiltamme. Pelasimme takaysin. Pelimuoto oli uusi ja ennen kokematon. Tuloksiin laskettiin vain ne par-tulokset, jotka joukkueen jäsenet tekivät pelatessaan omaa peliään. Voittajajoukkue teki 9 paria ja yhden birdien, hopeajoukkue 9 paria ja pronssijoukkue 7 paria ja yhden birdien. Epävirallisten tietojen mukaan eniten pareja eli 5 kpl teki Jukka T. Neljään pääsivät Marja-Leena A ja Jari S. Jotain uutta on varmasti kehitettävissä myös ensin viikon kisailuun. Ken tulee mukaan, kokee ja pelaa.

LappiCupin viimeinen osakilpailu tältä vuodelta käydään siis sunnuntaina 26.8. Rovaniemellä. Seniorit ovat saaneet lupauksen yhteiskuljetuksen järjestymisesta seuran kustannuksella siten, että lähtö on sunnuntaina aamulla ja paluu sitten kilpailun päätyttyä. Tarkempi aikataulu selviää vasta lähtölistan julkistamisen jälkeen, mikä tapahtuu viimeistään lauantaina 25.8. klo 12. Ilmoittautuminen pitää tehdä itse suoraan Rovaniemen caddiemasterille viimeistään perjantaina 24.8. klo 18.

Yhteiskuljetuksen järjestämiseksi on kuitenkin tarpeen tietää lähtijöiden lukumäärä. Yhteiskuljetuksen käyttäjien on siis syytä ja tarpeen ilmoittaa osallistumisestaan myös allekirjoittaneelle, siis minulle, puhelimitse tai sähköpostilla. Vain näin voidaan kuljetus järjestää oikein ja sopivasti. Tämä tieto olisi hyvä saada jo ennen tuota perjantai-iltaa, sanokaamme jo torstain kuluessa, kiitos.

Omalla kentällämme järjestetään lauantaina 25.8. perinteinen Venetsialaisgolf, joka saattaa vaikuttaa aktiivisuuteen matkustaa sunnuntain kilpailuun Rovaniemellä. Tästä syystä on täkynä tämä yhteiskuljetus, jotta seniorit lähtisivät joukolla Rovaniemelle "lipun näyttöön".
Jos kuitenkin haluat lähteä Rovaniemelle jo lauantaina, tai vaikkapa perjantaina, olemme saaneet oheisen majoitus- ja harjoituskierrostarjouksen.

------------
On tullut tiedosteluja harjoituskierroksesta.
Yksi mahdollisuus on pelata kilpaa Lauantaina on Santas Hotels Open, kutsu: https://santagc.nexgolf.fi/santagc/CompetitionAttachment?id=572 Kilpailu on yhteislähtö klo 10:00 ja päättyy 15:00.
Toinen mahdollisuus on pelata iltasella kilpailun jälkeen (klo 15:00 alkaen) Greenfee on 40€ lounaalla.
Tiedustelin Chalet Lapland Hotellilta majoitusmahdollisuuksia:

Hei Lauri,
Kiitos soitostanne!
Kyseisenä ajankohtana meillä on tilaa joten mielellään tarjoamme seuraavaa: https://www.laplandhotels.com/FI/lapin-hotellit/rovaniemi/lapland-hotel-ounasvaara-chalets/majoitus.html
Standard mökki: 102€ yhdelle tai kahdelle Superior mökki: 122€ yhdelle tai kahdelle Lisäsänky: 30€ per vuorokausi
Hinnat sisältävät petivaatteet ja pyyhkeet, seisovan pöydän aamiaisen, loppusiivouksen. Varauksia voi tehdä soittamalla numeroon 0163234100 tai sähköisesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. varauksien tehdessä ilmoitetaan koodi ”LappiCup”.
------

Siis tuossa viikonvaihteessa on runsaasti mahdollisuuksia:
- pelata lauantaina Venetsialaiset ja sitten matkustaa (lauantaina omin voimin tai sunnuntaina yhteiskuljetuksella) Rovaniemelle LappiCupiin
- mennä lauantaina Rovaniemelle ja pelata harjoituskierros kilpailumielessä tai omin avuin illalla
- mennä sunnuntaina Rovaniemelle yhteiskuljetuksella (meno-paluu) tai omin voimin.
Tärkeintä on osallistua LappiCupiin sunnuntaina, eikö niin. Ja ilmoittaa minulle osallistumisesta sunnuntain yhteiskuljetukseen viimeistään torstain 23.8. kuluessa.

Terveisin Jukka
040-5282819
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Green Card -kurssi la 18.8.

Seuraava Green Card -kurssi järjestetään lauantaina 18.8.2018 alkaen klo 8 aamulla. Ilmoittautumiset caddiemasterille puhelimitse 0400-215341 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Talkoot (tärkeät) lauantaina

Hei,
viimeisen vuorokauden aikana on sitten saatu Kuusamoonkin tuota pitkään kaivattua (?) vettä taivaan täydeltä. Siitä on ollut sekä hyötyä että haittaa, kuten yleensäkin.

Puheenjohtaja-Hannu ja toiminnanjohtaja-Alpo kiersivät tänään kentän ja totesivat kolmenlaista työtä kaivattavan, jotta kenttä olisi mahdollisimman edustavassa kunnossa sunnuntaina LappiCup -vieraiden (noin 50) ja omien pelaajiemme (runsaat 20) ratkaistessa paremmuuttaan.

Bunkkerit vaativat huoltoa, samoin eräät kulkureitit, joissa on kivituhkaa ja mursketta kulkeutunut vääriin kohtiin. Kolmas asia on trimmerien käyttötarve sekä kulkureittien että bunkkereiden tienoilla.

Edellä kuvatuista syistä järjestetään pikaisella varoitusajalla TALKOOT HUOMENNA LAUANTAINA ALKAEN KLO 16 (aika saattaa muuttua säätilasta johtuen).

Koska sääennusteet ovat edelleen uhkaavaa laatua, voidaan aikaa mahdollisesti joutua siirtelemään, eikä lauantai-iltapäiväkään liene kaikille aivan sopivin mahdollinen. Niinpä Leinosen Alpo kaipaa osallistumisilmoituksia mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, itse asiassa jo tänään. Näin kaikenlaiset järjestelyt ja työkalutarpeet voidaan selvittää etukäteen. Ja toisaalta mahdolliset ajankohdan siirrot voidaan sitten huomenna toteuttaa joustavasti. Kaikenlaiset trimmerit ovat tervetulleita, tosin sähköpistokkeita kentällä ei taida löytyä!!

Alpo siis odottaa yhteydenottoja puhelimitse 0400-587660 jo nyt perjantai-illan kuluessa, vaikka huomennakin tietenkin voi ilmoittautua mukaan.yhteisen hyvän vuoksi.

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster 10-18
puh 0400 215341
caddie@kuusamogolf.fi

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Breikki on keskiviikosta 19.9. alkaen auki päivittäin klo 10 - 18

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat