Tärkeä kenttätiedote

Hyvä KuuG:n jäsen,

tulipa se kesä äkkiä täällä Kuusamossakin. Pian päästään toivottavasti täällä pelaamaankin. Seuran puheenjohtaja Hannu Virranniemi lähettää tällaisia terveisiä:

"Kentälle ei missään tapauksessa saa mennä pelaamaan ennen kuin se on pelikunnossa. Ensi viikonloppuna (siis pe-la-su) 18.-20.5.2018 on talkoot, joissa hiekoitetaan griinit sekä siemennetään, lannoitetaan ja laitetaan harsot päälle. Kastelut pyritään saamaan käyntiin griineille ja lyöntipaikoille. Jos kaikki menee hyvin, niin kenttä avataan pelaajille lauantaina 26.5.
Hannu Virranniemi
Toimitusjohtaja Pölkky Metsä Oy
0400-686220"

Ja sitten jatketaan taas sihteerin sanoin: NOISTA TALKOISTA TULEE LISÄTIETO MAHDOLLISIMMAN PIAN Tämä kaikki edellyttää sitä, että vielä auki oleviin kysymyksiin saadaan positiiviset päätökset, joten mikään ei ole 100 prosenttisen varmaa. Toivoa on kuitenkin näkyvissä. Ja tällaiseen pyritään.

Kausi tulee joka tapauksessa vaatimaan runsaasti talkootyötä, joten siihen on hyvä varautua jo nyt.
Kenttä on edelleen konkurssipesän hallinnassa, joten ennen auki olevien asioiden ratkeamista kentälle ei todellakaan saa mennä pelaamaan. Kentän aukeamisesta ym. asioista informoidaan heti kun kerrottavaa on. Kannattaa siis olla kärsivällinen, sillä lailla hyvä tulee.
Pelaaminen kentällä sitten aikanaan edellyttää tietenkin jäsenmaksun suoritusta, joka on vielä tekemättä valitettavan monelta jäseneltämme. Lasku löytyy NexGolfista kirjautumisen jälkeen kohdasta OmaNexGolf ja edelleen vasemman reunan punaista laskut-pallukkaa klikkaamalla. Jos tämä ei onnistu niin maksun voi kyllä suorittaa myös suoraan tilille Kuusamo Golf ry FI92 5194 0720 0434 42. Summa on 110 euroa. Tätä tapaa käytettäessä on ehdottomasti liitettävä mukaan JÄSENEN NIMI ja mielellään jäsennumero. Muuten ei maksua ja jäsentä pystytä yhdistämään. Allekirjoittaneeseen voi myös ottaa yhteyttä tarpeen niin vaatiessa.
Vaikka eräpäivä onkin mennyt umpeen jo aikoja sitten, emme kenttätilanteesta johtuen vielä peri viivästysmaksua, mutta sekin saattaa aivan luonnollisista syistä tulla tapeeseen. Tarkoitus on, että seura ryhtyy tavalla tai toisella pyörittämään toimintaa, joten jokainen roponen on tarpeen Samoin talkootyötä on luvassa runsaasti.

Seuratkaa tiedotteita sekä näin sähköisesti että kotisivuillamme. Näistä paikoista se oleellinen ja oikea tieto löytyy, ei hevosmiesten tietotoimiston huhupuheista, joita jo nyt on liikkeellä aivan liiankin kanssa..

Parhain terveisin
Jukka Tarjanne
sihteeri
0405282819
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat