Jäsentiedote 2.11.2018

Hyvät KuuG:n jäsenet,

seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin sunnuntaina 28.10.2018.
1. Puheenjohtajaksi seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi valittiin edelleen Hannu Virranniemi

2. Johtokunnan varsinaisina jäseninä toimivat kaudella 1.11.2018 - 31.10.2019
- Tuulikki Aho
- Marja-Leena Aikkila
- Tuula Granroth
- V-P Hokkanen
- Aki Karjalainen
- Mikko Luikku
- Alpo Leinonen
- Jukka Tarjanne
- Ritva Välimaa

Varajäsenet ovat
- Kalevi Inget
- Kirsti Ketola

Tehtäväjako selviää johtokunnan järjestäytymiskokouksessa myöhemmin syksyllä.

3. Toiminnantarkastajaksi valittiin Esa Niinisalo ja hänen varamiehekseen Kari Tauriainen

4. Kokouksessa luotiin myös katsaus kuluneeseen kesään, jonka todettiin sujuneen keväällä laaditun toimintasuunnitelman ja talousarvion mukaisesti eli seura onnistui hyvin toiminnan pyörittämisessä kenttäyhtiön konkurssin jälkeen. Hoitotyöt keskitettiin greeneihin ja lyöntipaikkoihin, joiden kunto saikin kiitosta vieraspelaajilta. Tästä lankeaa suuri kiitos aktiivisille talkoolaisille ja kaikille seuran ahkerille jäsenille. Väylille ei juuri voitu tehdä mitään, koska kuivuuden lisäksi vaivasi vesipula. Syksyllä saatiin kuitenkin tehtyä paljon asioita, jotka toivottavasti näkyvät ensi pelikaudella positiivisesti: normaalien syystöiden lisäksi väylät holkitettiin, syyskylvettiin ja hiekotettiin, tästä kiitokset Kuusamon Osuuspankille. Lisäksi kiitokset Kuusamon kaupungille, HCR Kuusamon Tropiikille ja Kuusamon Hirsitaloille, joiden merkittävän taloudellisen tuen ansiosta seuralla oli edellytykset kentän avaamiseen ja operatiivisen toiminnan pyörittämiseen. Vaikka kaikki yksityiskohdat kesän taloudesta eivät vielä ole selvillä, näyttää lopputulos jäävän plussalle.

5. Toimintasuunnitelmassa ja talousarviossa kiinnitettiin huomiota perinteisiin asioihin, mutta kentänhoidolliset asiat eivät suunnitelmaan sisältyneet. Mikäli kenttätoiminnan pyörittäminen myös kesällä 2019 jää seuran harteille, on siitä laadittava keväällä erillinen taloussuunnitelma, johon sisältyy palkattu toiminnanjohtaja. Jatkoneuvottelut ulkopuolisen toimijan mukaan tulosta ovat käynnissä, mutta mitään varmaa tai kerrottavaa ei ole. Tavoitteena on saada selvyys asiasta heti vuoden alussa, jotta tiedottaminen ja markkinointi näiltä osin voidaan aloittaa aikaisin ja oikeassa muodossa.

6. Seuralla on käytössään simulaattori, jonka käyttömaksut ovat erittäin edulliset. Sitä pyritään talven aikana hyödyntämään koulutuksessa ja myös jäsenhankinnassa. Tiedot löytyvät kotisivuiltamme.

Kaikista syys- ja talvikauden tapahtumista informoidaan kotisivuillamme osoitteessa www.kuusamogolf.fi ja tarvittaessa jäsentiedotteilla.
Tällaista tällä kertaa. Hyvää syksyn jatkoa ja alkanutta hiihtokautta.

Golf-terveisin
Jukka

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat