Jäsentiedote 17.12.2018

Hyvä KuuG:n jäsen,
vuosi on päättymäisillään ja paljon on kuluneena vuotena tapahtunut.

Torstaina 13.12. kokoonnuimme yli 20-päisenä joukkona yhteiselle jouluaterialle Ravintola Talonpöytään. Nautimme maittavan jouluaterian, jonka aikana Marja-Leena Aikkilalle luovutettiin komea pokaali merkiksi siitä, että hänet oli valittu Vuoden 2018 Seniorigolfariksi.

Simulaattori on saatu käyttökuntoon entistä ehompana ja monipuolisempana. Suuret kiitokset tästä menevät V-P Hokkaselle, joka apuvoimineen (Alpo Leinonen) on tehnyt suurtyön ja monta monituista työtuntia. V-P ei kuitenkaan missään vaiheessa siirtynyt simulaattorihalliin nukkumaan, vaikka sekin oli kuulemma käynyt mielessä. Kenttien lukumäärä on nyt 197, joista 57 täysin uusia. Niiden joukossa on monia mielenkiintosia kenttiä, joten kannattaa käydä tutustumassa. Ilmoitustaulun kenttälistalla nämä näkyvät punaisina. Myös valaistus on ehostunut ja "virhelukemisiakin" tulee entistä vähemmän, kun koko laitteisto on kokenut sekä sisäisen että ulkoisen puhdistumisen. Haluan tässäkin yhteydessä todeta, että ongelmatilanteiden sattuessa ei ole syytä itse ruveta toimimaan ellei ole kaksisataaprosenttisen varma siitä, että tietää mitä tekee. Parempi on soittaa ilmoitustaululla oleviin numeroihin, ensisijassa V-P:lle.

Petäjäkankaan kentän tulevaisuudesta ei ole mitään 100-prosenttisen varmaa kerrottavaa, mutta kyllä vahva lähtökohtana on, että kentällä pelataan myös kesällä 2019. Siitä lähdetään ja siihen valmistaudutaan kaikin mahdollisin tavoin. Tästä tarkemmin heti alkuvuodesta.

Haluan lopuksi seuran puolesta toivottaa kaikille KuuG:n jäsenille rauhallista joulunaikaa ja menestyksellista alkavaa vuotta 2019. Paljon uutta on golfin parissa odotetavissa, kun useat sääntömuutokset tulevat noudatettaviksi 1.1.2019. Niistä sekä niiden informoimisesta ja kouluttamisesta kerrotaan kuitenkin tarkemmin vuodenvaihteen jälkeen.

Jukka
sihteeri

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat