Jäsentiedote 3.2.2019

Hyvä KuuG:n jäsen,
etelässä tulee vettä, räntää ja lunta, Täällä Kuusamon tienoilla paukkuu pakkanen. Se säätiedoista ja sitten golf-asiaa.

1. Uudet golfsäännöt ovat olleet voimassa kuukauden ajan. Tietoja löytyy esimerkiksi Golfliiton sivuilta. Seura järjestää kevään kuluessa asiaa koskevan infotilaisuuden (tai tilaisuuksia). Aiemman ilmoituksen mukaisesti järjestetään ensi sunnuntaina 10.2. Oulussa uusia sääntöjä koskeva infotilaisuus, jonne seurallamme on 6 paikkaa. Sinne ovat jo ilmoittautuneet Hannu Virranniemi, Alpo Leinonen, M-L Aikkila, Ritva Välimaa ja Jukka Tarjanne. Lisäksi on olemassa yksi ilmoittautunut henkilö, mutta nimi on Hannun ilmoituksen mukaan vaipunut unholaan. Eli tämä henkilö ottakoon yhteyttä Hannu Virranniemeen. Jos vielä muita halukkaita ilmenee, ottakaa samoin yhteyttä Hannuun.

Seuran oma seuratuomarikurssi järjestetään maalis-huhtikuussa, kunhan mukaan ilmoittautuu vähintään 10 osallistujaa. Viimeksi kolme vuotta sitten mukana oli 18 tutkinnon suorittajaa ja lisäksi muutama henkilö, joka tuli saamaan oppia osallistumatta tenttiin. Tämä olisi erittäin suositeltavaa tänäkin vuonna, joten osoittakaa aktiivisuutta kun päivämäärä selviää. Jokainen golfarihan toimii myös omana tuomarinaan, joten jokaisen pelaajan on syytä tutustua uusiin sääntöihin, jotta kesällä pelaaminen sujuu sitten oikeaoppisesti.

2. Kalenteriin on syytä merkitä (jos et ole sitä vielä tehnyt) kevätkokouksen ajankohta, joka on sunnuntai 24.2.2019 kello 18 alkaen. Paikka on perinteinen Kuusamon Tropiikki. Johtokunta kokoontuu samassa paikassa jo klo 17.00.

3. Jäsenmaksulaskujen lähetys on siirtynyt maaliskuun alkuun, mutta eräpäivä tullee edelleen olemaan 31.3., mikä on samalla viimeinen päivä, jolloin vuoden 2018 jäsenkortti oikeuttaa pelaamaan Suomen kentillä.

Todettakoon tässä jälleen kerran, että Petäjälammen kentällä pelataan varmuudella myös kesällä 2019, vaikka yksityiskohdat eivät olekaan kaikilta osin selvillä.

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu talven ajaksi. Kunhan kenttä on lumeton, aloitetaan pelaaminen jälleen.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat