Jäsentiedote 8.3.2019, jäsenmaksu ym

Hyvä KuuG:n jäsen, käyttämästämme sähköpostiohjelmasta johtuen tähän viestiin ei voi liittää liitetiedostoja. Tästä syystä aloitan puheenjohtaja Hannu Virranniemen viestillä, jonka jälkeen on sitten sihteerin asioita.

--------

Hyvä Kuusamo Golf Ry:n jäsen

Viime vuosi oli Kuusamo Golf Ry:n viides kausi Petäjäkankaan kentällä. Pelaamaan päästiin jo toukokuun puolella, kiitos lämpimän kevään, ja pelaamista jatkettiin lokakuun puolelle. Kokonaisuudessaan kesä oli säiden puolesta erinomainen.

Kuusamo Golf Oy ajautui konkurssiin vuonna 2017, mutta golftoimintaa päästiin kuitenkin jatkamaan. Kentän hoito siirtyi seuralle ja kenttä avattiin pelaajille toukokuussa.

Tulevana kesänä golftoimintaa pidetään edelleen yllä seuran toimesta.

Sinulle on lähetetty jäsenmaksulasku ja toivoisin, että maksat sen eräpäivään mennessä. Myöhästyneistä maksuista perimme 7 % viivästysmaksun.

Syyskokouksen päätöksen mukaan jäsenmaksut säilyvät ennallaan, aikuisten 110€ ja junioreiden jäsenmaksu 30€

Hyvää golfkesää odotellen

Hannu Virranniemi

Puheenjohtaja, Kuusamo Golf Ry

--------------

Ja sitten jatketaan sihteerin asioilla. Talven selkä on piakkoin taittumassa ja pelikausi lähenee pitkin askelin vai pitäisikö käyttää ilmaisua "lyönnein". Näitä lyöntejä voi myös edelleen harjoitella simulaattorissamme, jossa viikkokilpailut ovat olleet käynnissä jo vuodenvaihteesta alkaen. Vuoden ensimmäisestä holarista vastasi viikolla 9 Tuula Granroth ja vuoden ensimmäisestä eaglesta vastaavasti Hannu Virranniemi. Kumpikin suoritus kirjattiin Torrey South -kentällä. Kaikki viikkotulokset löytyvät tavan mukaan kotisivuiltamme.

Seuran kevätkokous pidettiin keskiviikkona 27. helmikuuta. Tärkeimpänä asiana oli kuluneen toimintakauden tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vahvistaminen sekä tili- ja vastuuvapauden myöntäminen. Päätökset tehtiin yksimielisesti.

Toimintakertomuksen käsittelyn yhteydessä ja vähän muutenkin keskusteltiin vilkkaasti sekä menneestä että tulevasta kesästä. Seuran puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja kertoivat, että he ovat jatkuvasti käyneet keskusteluja mm. Kuusamon kaupungin, Kuusamon Osuuspankin ja Holiday Clubin edustajien kesken ja välillä. Kaikilla on selvä tahtotila pelaamisen jatkamiseksi, mutta eräät yksityiskohdat ovat kuitenkin vielä auki. Selvä on kuitenkin, että kentällä pelataan seuran vastatessa toiminnasta.

Jäsenmaksulaskut ovat lähteneet ja näkyvät jo Nexgolfissa. Olet jo saanut sähköpostiisi asiaa koskevan ilmoitusviestin, josta ilmenevät laskun tiedot. Voit myös kirjautua Nexgolfiin, josta löydät omista tiedoistasi saapuneen laskun tiedot - joko osoitteessa kuusamogolf.fi ja sitten Nexgolfin ajanvaraukseen - tai osoiteessa kuug.nexgolf.fi/kuug. Sen jälkeen näet saapuneen laskun ja voit maksaa sen eräpäivään 31.3. mennessä. Jos koet ongelmia, olethan yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Muistathan, että vuoden 2018 jäsenyys oikeuttaa pelaamaan vielä alkaneen maaliskuun aikana, mutta ilman vuoden 2019 jäsenmaksun maksamista pelioikeus päättyy 31.3.2019. Tuo päivämäärä on myös jäsenmaksun tämän vuoden eräpäivä. Huolehdithan maksusta eräpäivään mennessä, kiitos.

Laskut ovat  lähteneet pääosin sähköisesti, mutta koska kaikki jäsenet eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan laskutusosoitteeksi, he saavat laskun postitse samoin kuin tämän viestin. Jos laskua ei ole tullut kirjallisesti 15.3. mennessä eikä / tai lasku ei löydy Nexgolfista, on syytä ottaa välittömästi yhteyttä allekirjoittaneeseen. Tämä tapahtuu helposti joko vastaamalla suoraan tähän viestiin tai käyttämällä alla olevia yhteystietoja. Näin saadaan asiat helposti kuntoon.

Tarvittaessa saat jäsenmaksulaskuun liittyvät tiedot myös ottamalla yhteyttä minuun.

Jos yhteystiedoissasi on tapahtunut muutoksia, on niistäkin hyvä ilmoittaa mahdollisimman pian.

Golfterveisin
Jukka Tarjanne
sihteeri, KuuG

0405282819
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

Caddiemaster/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Breikki
puh 0400 215341 

caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster- palvelut/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Breikki

Avoinna:
Päivittäin klo 9.00-19.00

Muuna aikana tilauksesta tai sopimuksen mukaan

Kilpailujen aikana aukioloajat voivat vaihdella