Jäsentiedote 18.3.2019 (jäsenmaksu, sääntökoulutus)

Hyvä KuuG:n jäsen,
ulkopelikausi lähenee, samoin jäsenmaksun eräpäivä (31.3.). Kiitokset maksunsa jo suorittaneille ja tämä muistutus muille. Jos et ole saanut jäsenmaksulaskua, otathan yhteyttä niin selvitetään missä mennään. Laskun olisi pitänyt tulla Nexgolfiin ja ilmoituksen siitä sähköpostiisi.
 
Toisena asiana on tällä kertaa jo aiemmin ilmoittamani
"3. Sääntöopetus ja seuratuomarikurssi Kuusamossa järjestetään sääntökoulutustilaisuus ja Seuratuomarikurssi lauantaina 13.4.2019. Suunniteltu ohjelma alkaa kello 9 ja jatkuu lounastauon jälkeen puoli neljään asti. Tämän jälkeen on mahdollisuus osallistua tuomaritutkintoon, jonka kesto on 100min. EIKÄ MAKSA MITÄÄN.

Muistattehan, että golfin henkeen kuuluu se, että kukin pelaaja toimii omana tuomarinaan. Tilaisuuteen kannattaa osallistua myös sen vuoksi, että parempaa opastusta uusiin sääntöihin on vaikea saada. Pelaaminen kesällä on sitä mukavampaa mitä paremmin tuntee säännöt."
Mukaan mahtuu parikymmentä ensin ilmoittautunutta siten, että etusija annetaan tutkintoon osallistuville. Ilmoittautumiset tapahtuvat vastaamalla tähän viestiin (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Puhelintakin (0405282819) voi tietenkin käyttää soittamalla allekirjoittaneelle. Edellä mainitusta syystä kannattaa myös ilmoittaa aikooko osallistua tutkintoon.

Golfterveisin
Jukka
sihteeri/KuuG

PS Muista siis päivämäärä 31.3.: Jäsenmaksun eräpäivä ja koulutukseen ilmoittautumisen määräaika.


Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

Caddiemaster/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Breikki
puh 0400 215341 

caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster- palvelut/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Breikki

Avoinna:
Päivittäin klo 10.00-19.00

Muuna aikana tilauksesta tai sopimuksen mukaan

Kilpailujen aikana aukioloajat voivat vaihdella