Jäsentiedote 3.7.2019

Hyvä KuuG:n jäsen,
nyt olemme keskellä perinteistä Golf Around the Clock -tapahtumaa. Valitettavasti sateet ovat jo pilanneet täydellisen onnistumisen mahdollisuudet, mutta yöpelaaminen on silti todella mielenkiintoinen tapahtuma. Kannattaa kokeilla, jos et vielä ole sitä tehnyt.

Todellista yöpelaamista kokivat Aki Karjalainen ja Jyrki Oikarinen, jotka maanantaina 1.7. avasivat tapahtumaviikon lähtiessään peräti 24 tuntia kestäneelle pelirupeamalleen. Muutamat ensiväylät pelattiin sateessa, mutta sitten ilma parani ja matka joutui. Kaverukset tekivät tuon 24 tunnin aikana yhteensä 124 paria ja 19 birdiä. Näillä he kerryttivät 20 yrityksen ja 13 yksityishenkilön tuella seuran juniorien välinehankinta- ja koulutuskassaa peräti 3448,30 eurolla. Eikä pidä unohtaa huoltojoukkojen tärkeätä osuutta. Tämä oli seuramme panos Golfliiton aloitteesta maanlaajuisesti toteutetulle 24H junnungolfille -projektille.

Tapahtumaviikon tapahtumista ovat edellä mainitun 24-tunnin urakan lisäksi jo toteutuneet junnutreenit maanantaina ja leidien ilta tiistaina sekä senioreiden keskiviikkokisailu. Huomenna torstaina ovat vuorossa päivällä green card kurssi ja illalla best-ball parikilpailu Petäjäkangas Extra. Perjantaina on yleisöiltapäivä avoimin ovin ja lauantaina pelataan jo 20 vuotta ohjelmassa ollut LähiTapiola Open.

Eivätkä tapahtumat kentällä näihin lopu. Viikon kuluttua eli torstaina 11.7. nähdään kentällä toivottavasti iso joukko maratoonareita, kun tämäkin perinteeksi muodostunut kuntokoe pelataan. Vaihtoehtoja on kaikille: täysmaraton eli 4x18 reikää, puolikas 2x18 reikää ja sitten näiden kahden välimuoto. Ensimmäiset aikataulun mukaiset lähdöt ovat aamulla puoli kuuden aikaan ja viimeiset maaliintulot kokemusten mukaan tuolla iltakymmenen jälkeen.

Muistathan seurata kotisivujamme osoitteessa kuusamogolf.fi ja tietenkin olemme myös facebookissa, jossa päivityksiä tulee tiheästi ja paljon. Tykkäysten määrä sen kun kasvaa.

Golfterveisin

Jukka-sihteeri
0405282819
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PS Breikin maine ja suosio erinomaisena kahvittelu- ja taukopaikkana kaikkien Petäjäkankaan alueella liikkuvien keskuudessa kasvaa päivä päivältä. Kiitoksia satelee eri puolilta. Kiitos Ravintola Talonpöydän ystävällinen, ammattitaitoinen ja auttavainen henkilökunta! Suosituksi on tullut mm. seuraava järjestely: Soitto väylää ennen tauolle tuloa ja tilaus odottaa valmiina, kun tulet paikalle. Kannattaa kokeilla!

Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster- palvelut ja Breikki on suljettu 1.10.2019 alkaen talven ajaksi