Jäsentiedote 15.9.2019

Hyvä KuuG:n jäsen,
pelikausi Petäjäkankaan kentällä on päättymäisillään. Perinteinen syyskauden huipputapaus eli Ruska Scramble on pelattu menestysellisesti hyvin tuloksin ja muutenkin kaikin puolin menestyksellisesti lähes sadan pelaajan voimin.

Kauden päättymiseen liittyy koko joukko tärkeitä ja huomion arvoisia yksityiskohtia.
1. Maanantaina 16.9.(siis huomenna) aloitetaan syystyöt väylien holkituksella. Työt aloitetaan takaysiltä väylältä 10 ja kestävät pari viikkoa. Tässä yhteydessä greenien leikkuukorkeus nostetaan aluksi nykyisestä 3 mm:stä 4:ään ja viikon kuluttua edelleen 5 mm:iin. Töiden edistyessä saattaa pelaamisessa syntyä väyläkohtaisia pelitaukoja, joista ilmoitetaan erikseen caddie masterin toimesta.

2. Holkituskoneen käyttäjiksi tarvitaan talkooperiaatteella lisävoimia. Lupautuneita ovat jo Alpo Leinonen, Raimo Määttä, Matti Pohjola ja Tauno Tahkola. Lisääkin holkituskoneen "perässä kävelijöitä" vuorotyöhön kaivataan. Alpo ottaa mielellään vastaan ilmoittautumisia ja antaa muutenkin lisätietoja syystöistä puhelimitse 0400-587660 ja sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Syystöihin kuuluu koko joukko muitakin töitä. Sekä kotisivuilla että infokirjeillä pidetään jäsenistöä töiden tasalla mahdollisimman hyvin.

3. Muutakin talkootyötä saattaa syksyn edistyessä ilmetä, mutta siihen palataan tarvittaessa.

4. Syksyn yö- ja muut pakkaset ovat alkaneet. Tämän seurauksena kenttä on / saattaa olla aamuisin huurteessa tai jäässä. Kentälle meno on tuollaisissa olosuhteissa ehdottomasti kielletty. Asiasta laitetaan varoituslaput sekä etu- että takaysin ensimmäiselle avauspaikalle ja tietenkin myös Breikin seinälle. Koska Breikki avaa vasta klo 10, on pelaajan itse harkittava tilanne ja otettava huomioon olosuhteet. Tässä on pelaajilla suuri vastuu kentän kunnosta!

5. Netistä löytyy jo kutsu Päättäjäiskisaan tulevana lauantaina 21.9. alkaen klo 10. Samoin sieltä löytyy kutsu samana päivänä järjestettävään seuran kauden päättäjäistilaisuuteen. Silloin jaetaan kauden mestaruuskilpailujen palkinnot ja kuullaan katsaus menneeseen kesään. HUOM: KISAAN JA PÄÄTTÄJÄISTILAISUUTEEN ON ILMOITTAUDUTTAVA ERIKSEEN. HELPOITEN SE TAPAHTUU soittamalla tai sähköpostittamalla tieto asiasta Breikkiin. Siis erikseen maininta osallistumisesta näihin kahteen tilaisuuteen.

6. Breikki suljetaan ja caddie master -toiminta päättyy maanantaina 30.9. illalla. Mahdollinen pelaaminen ja sen rajoitukset sen jälkeen riippuvat monesta tekijästä. Tähän palataan lähempänä tarkemmin.

Tällaista tällä kertaa ja hyvää syyskuun loppupuoliskoa.

Golfterveisin Jukka
0405282819

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster toimii vielä etänä. Sähköposti caddie@kuusamogolf.fi toimii, samoin puh. 0400 215341.