Jäsentiedote 16.9.2019

Hyvä KuuG:n jäsen,
sattuneista syistä on loppukauden ohjelmaan tullut muutama muutos:
- Päättäjäiskisa pelataan aikalähtöisenä toisin kuin aiemmin on ilmoitettu
- Kauden päättäjäiset ovat siirtyneet viikolla ja ne pidetään vasta lauantaina 28.9.
- Rääppiäiset pelataan aiemman mukaisesti lauantaina 28.9., mutta pelaaminen aloitetaan jo klo 10.00

Kaikki muutokset on jo merkitty kilpailukalenteriin, mutta Breikin ilmoitustaululle ne saadaan vasta tiistaina aamupäivällä caddiemasterin tullessa töihin.

Tällaiset muutokset ovat valitettavia, mutta joskus niitä vain sattuu. Ja tiedottaja sitten vain tiedottaa saamiinsa tietoihin perustuen ja saamiensa ohjeiden mukaisesti.

1. Päättäjäiskilpailu lauantaina 21.9. käydään siis aikalähtöisenä alkaen klo 10.00, jotta mahdollisille vieraspelaajille avataan enemmän lähtöaikoja. Kutsu löytyy korjatussa muodossaan kilpailukalenterista ja Breikin ilmoitustaululta. Ilmoittautumisaika umpeutuu PERJANTAINA 20.9. jo kello 16.00, mikä erityisesti HUOMATTAKOON. Päättäjäiskilpailuun ja Päättäjäisiin pitää ilmoittautua erikseen, muistathan sen!!! Samoin Rääppiäisiin.

2. Kauden päättäjäiset järjestetään vasta lauantaina 28.9. alkaen klo 16.00 tilaongelmien vuoksi. Paikka on Ravintola Talonpöytä (Joukamontie 30). Ensin jaetaan mestaruuskilpailujen mitalit ja kuullaan katsaus kesään 2019. Sitten nautitaan seuran tarjoama ateria alkoholittomine ruokajuomineen. Ilmoittautumisaika umpeutuu PERJANTAINA 27.9. kello 16.00. Päättäjäisiin ja päättäjäiskilpailuun sekä Rääppiäisiin pitää kaikkiin ilmoittautua erikseen!!!

3. Rääppiäiset pelataan ennakkosuunnitelmien mukaisesti lauantaina 28.9., mutta aiemmasta poiketen alkaen klo 10.00 aikalähtöisenä. Ilmoittautumiset tähänkin on tehtävä viimeistään edeltävänä perjantaina kello 16.00 mennessä.

Päättäjäisiin ja päättäjäiskilpailuun sekä Rääppiäisiin pitää kaikkiin ilmoittautua erikseen!!!

Muistathan myös, että syystyöt kentällä ovat alkaneet. Ne saattavat aiheuttaa hetkellisiä muutoksia pelaamismahdollisuuksissa. Suhtauduthan ymmärryksellä, kiitos.

Yhteystiedot

CADDIEMASTER
Tropiikin vastaanoton yhteydessä
caddie@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215341

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO
Kaikki kilpailuihin liittyvät asiat hoidetaan
alla olevin yhteyksin
toimisto@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215552

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster toimii 24/7 Tropiikin vastaanoton yhteydessä.