Jäsentiedote 28.2.2020

Hyvä KuuG:n jäsen,
seuran sääntömääräinen kevätkokous pidettiin keskiviikkona 26.8. Kokouksessa käsiteltiin tilinpäätös ja tase sekä toimintakertomus kaudelta 1.11.2018 - 31.10.2019. Vastuuvapaus johtokunnalle ja muille tilivelvollisille myönnettiin yksimielisesti.

Puheenjohtaja Hannu Virranniemi kertoi kaupungin ja HCR:n edustajien sekä konkurssihallinnon ja osuuspankin edustajien kanssa käydyistä keskusteluista. Yleinen mieliala ja tahtotila on selvästi se, että kesällä 2020 pelataan Petäjäkankaan kentällä. Asiaa voidaan pitää varmana, joten johtokunta pyytää, että jäsenet ympäri Suomen levittävät tätä positiivista tietoa. PETÄJÄKANKAAN KENTÄLLÄ PELATAAN KESÄLLÄ 2020.

Lunta täällä Kuusamossa on paljon, mutta keväthän sen sitten ratkaisee koska pelaamaan päästään.

Kesän kilpailukalenteri on myös jo nähtävissä kotisivuillamme, tai oikeastaan Nexgolfin kilpailukalenterissa. Päivämäärät pitävät, mutta kilpailukutsut tulevat vasta lähämpänä pelikauden alkua.

Mikäli Sinulla on kysyttävää uudesta WHS-tasoitusjärjestelmästä, käy tutustumassa golf.fi -sivustolla. Sieltä löytyy paljon hyvää ja selventävää tietoa. Voit myös kääntyä minun puoleeni, jos vaikka pystyisin Sinua auttamaan.

Jäsenmaksulaskutus käynnistyy näinä päivinä eräpäivän ollessa 31.3.2020. Siihen asti voimassa on viime vuoden jäsenkortti. Huhtikuussa pelaaminen edellyttää siiten uuden jäsenmaksun maksamista. Laitan seuraavan tiedotteen heti kun laskut ovat lähteneet.

 

Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster- palvelut ja Breikki on suljettu 1.10.2019 alkaen talven ajaksi