Jäsentiedote 19.3.2020

Hyvä Kuusamo Golf Ry:n jäsen,
on jälleen se aika vuodesta, jolloin on aika varmistaa alkavan pelikauden pelioikeus suomalaisilla golfkentillä. Yksinkertaistettuna tämä tarkoittaa, että jäsenmaksulaskutus on käynnistynyt ja laskun eräpäivä on 31.3.2020. Se taas tarkoittaa, että jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi seuran jäsenrekisteriin, ilmoitus laskun saapumisesta ja löytymisestä Nexgolfista on saapunut Sinulle.  Lasku löytyy sähköpostiviestin lisäksi Nexgolfista näpyttelemällä www.kuusamogolf.fi ja siirtymällä edelleen ajanvaraukseen ja Oma Nexgolfiin. Jos rekisterissämme ei tuota sähköpostiosoitetta ole, olet saanut tai saat vastaavan tiedon ja laskun paperipostina.

Jos tuollaista ilmoitusta ja / tai jäsenmaksulaskua ei ole tullut, ottanet yhteyttä allekirjoittaneeseen vastaamalla tähän viestiin. Näin saamme yhteystiedot tarkistettua ja ajan tasalle. Voit myös maksaa jäsenmaksusi seuran tilille FI92 5194 0720 0434 42. Siinä tapauksessa on syytä laittaa tiedonantoja kohtaan JÄSENEN NIMI ja mielellään myös JÄSENNUMERO.

Jäsenmaksu on kaudella 2020 seuran syyskokouksen päätöksen mukaisesti - ikä vuonna 2020: enintään 17v (syntymävuosi 2003 tai myöhäisempi): 1 0 euroa - ikä vuonna 2020: 18-25v (syntymävuosi 2002-1995): 50 euroa - ikä vuonna 2020: 26v tai enemmän (syntymävuosi 1994 tai aikaisempi): 110 euroa.

Toisena asiana otan esille asian, joka kiinnostaa varmasti meitä kaikkia. Neuvottelut eri osapuolien kanssa ovat päätyneet siihen erittäin positiiviseen tilanteeseen, että KUUSAMON KENTÄLLÄ PELATAAN GOLFIA KESÄLLÄ 2020. Joitain pieniä yksityiskohtia pitää vielä hioa, mutta KENTÄLLÄ PELATAAN. Tätä tietoa on syytä jokaisen levittää pelaavassa tuttavapiirissään, kiitos. Ihan jo taloudellisistakin syistä johtuen on erittäin tärkeätä, että tämä tieto leviää mahdollisimman laajalle.

Kentän hoitoa vaivannut vesiongelmakin on ratkeamassa, joten kuivan kesän ongelma lienee poistunut. Näin ollen sekin asia on kunnossa.

Epävarmaa on sen sijaan se, koska pelaamaan päästään. Virallisen tiedon mukaan lunta on Kuusamon lentokentän mittauspisteellä 103cm. Golf on tunnetusti urheilu- ja liikuntaji, joka ei edellytä lähikontaktia pelaajien kesken, joten pitkittynytkään virustilanne ei päässe kovin pahasti häiritsemään valkoisen pallon siirtelyä tiiauspaikalta viheriöllä sijaitsevaan reikään. Ja tietenkin mahdollisimman vähin lyönnein!

Golfterveisin
Jukka Tarjanne
sihteeri/KuuG
puh 040 5282819
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster- palvelut ja Breikki on suljettu 1.10.2019 alkaen talven ajaksi