Jäsentiedote 29.6.2020: 24 h junnugolfille

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä viestissä on kaksi asiaa: Kapteenin Maljan tulokset ja 24H JUNNUGOLFILLE -vetoomus.

KAPTEENIN MALJASTA kilpailtiin jälleen eilen sunnuntaina 28.6. Sää suosi kilpailua, johon osallistui 22 pelaajaa. Ilmoittautuneet jaettiin etukäteen kahteen joukkueeseen, joista A-sarjassa ratkottiin henkilökohtainen paremmuus Hcp-lyöntipelinä ja B-sarjassa Hcp-pistebogina. A-sarjan kolme parasta olivat Jouko Virranniemi, Aki Karjalainen ja Alpo Leinonen. B-Sarjan voitti Jukka Tarjanne ennen Alpo Lämsää ja Teijo Karjalaista. Varsinaisen Kapteenin Malja -joukkuekilpailun, jossa laskettiin kummankin sarjan osalta pistebogitulokset, voitti Aki Karjalaisen joukkue selvästi tuloksella 336 pistettä Marja-Leena Aikkilan joukkueen saadessa kokoon 315 pistettä.

Mukavana yksityiskohtana voidaan mainita, että vieraspelaajien joukossa on peräti kaksi muiden golfseurojen kapteenia! Taisi olla ensimmäinen kerta kun tällaista tapahtui.

Täydelliset sarjakohtaiset tulokset löytyvät osoitteesta
https://kuug.nexgolf.fi/kuug/tournaments.nxg?r=390

24H JUNNUGOLFILLE toteutetaan jälleen ensi perjantaina-lauantaina, jolloin 2 pelaajaa aloittaa urakkansa perjantaina kello 14. Tällöin lähtevät Aki Karjalainen ja Jyrki Oikarinen 24 tunnin urakkaansa pyrkien pelaamaan mahdollisimman monta kierrosta ja ennen kaikkea pyrkien mahdollisimman hyvin reikäkohtaisiin tuloksiin. Idea on, että tukijoiksi lupautuneet yritykset ja yhteisöt sekä toisaalta yksityiset henkilöt lupautuvat maksamaan pelaajien saavuttamista par-, birdie-, eagle-, albatross- ja holarituloksista etukäteen sovitun summan seuraavasti:

- par 0,2 euroa
- birdie 0,5 euroa
- eagle 1 euro
- albatrossi 2 euroa
- holari 5 euroa.

Yritysten maksamat summat ovat huomattavasti suuremmar alkaen yhdestä eurosta / par päätyen 50 euroon / holari. Mukaan on jo ilmoittautunut lähes kaksikymmentä yritystä, mutta yksityishenkilöiden ilmoittautuminen alkaa vasta nyt. Viime vuonna saatiin mukaan 18 henkilöä, joten vähintään sen verran on tavoitteena saada mukaan nytkin.

ILMOITTAUTUMINEN on helppoa: Kirjoita asiasta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. eli vastaamalla tähän viestiin ilmoittamalla nimesi ja tuetko vain jompaa kumpaa pelaajaa vai kumpaakin. Viime vuonna saimme kokoon mukavan summan lähes 3500 euroa, joka meni lyhentämättömänä junioritoiminnan hyväksi maila-, bägi- ja koulutusvälineistön hankkimiseen sekä opetuskustannusten kattamiseen. Sama on varojen käyttötarkoitus tänäkin vuonna. Tapahtuma on maanlaajuinen, mutta toteutetaan eri päivinä eri puolilla maata. Myös puhelimitse tai tekstiviestillä voit ilmoittautua toimiston numeroon 0400-215552 tai suoraan allekirjoittaneelle numeroon 0405282819.

Tällaista tällä kertaa ja hyvää alkanutta pelikautta.

Golf-terveisin
Jukka

Yhteystiedot

CADDIEMASTER
Tropiikin vastaanoton yhteydessä
caddie@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215341

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO
Kaikki kilpailuihin liittyvät asiat hoidetaan
alla olevin yhteyksin
toimisto@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215552

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster toimii 24/7 Tropiikin vastaanoton yhteydessä.