Jäsentiedote 7.7.2020

Hyvä KuuG:n jäsen,
kausi on päässyt hyvään vauhtiin ja kentällä on näkynyt ilahduttavan paljon vieraspelaajia, selvästi enemmän kuin viime vuonna näin alkukaudesta. Kentän kuntoa ja greenien tasalaatuisuutta on yleisesti kehuttu.

Caddiemastertoiminta on siirtynyt täksi kaudeksi Kuusamon Tropiikin vastaanottoon ja Breikki on auki vain kilpailujen aikana, jolloin siellä toimii kilpailukanslia. Järjestely on osoittautunut toimivaksi, koska kausipelioikeuden, viikkokortin, 10-kortin ja teetime.fi -varauksen tehneet voivat siirtyä suoraan lähtötiille käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille.

Menneestä voidaan todeta Akin ja Jyrkin toteuttama 24 JUNNUILLE -tempaus. Viime vuonna kertyi kierroksia 12,5, tänä vuonna 13. Yhteissaalis oli 1 eagle, 18 birdietä ja 107 paria. Jo tässä yhteydessä SUURET KIITOKSET Akille ja Jyrkille. Samoin kentällä tuon vuorokauden aikana olleet muut pelaajat ansaitsevat kiitokset joustavasta suhtautumisesta ja ohitusluvan antamisesta näille kahdelle sankarille.

Sitten lähiaikojen ohjelmasta muutama sana:
1. Viikon vakiotapahtumat ovat
- tiistaisin Naisten ilta: Tällä viikolla kipinäilta Kipinästä liekkeihin. Otapa ystäväsi mukaan saamaan tietoisku golfista!!
- keskiviikkoisin klo 10 alkaen Seniorikisailu. Tervetulleita ovat kaikki seniori-ikäiset eli 50+ naiset ja miehet. Tapaaminen Breikillä kello 09.45 mennessä, pelitavan valinta ja joukkueiden arvonta ja sitten pelaamaan klo 10.00 alkaen. Jos pelioikeus on kunnossa (kts. edellä), voit tulla suoraan Breikille.
- keskiviikkoisen 16.30 ja 18.00 alkaen Junnutreenit. Tarkemmin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7615602

2. Torstaina 9.7. alkaen illalla klo 17.30 Petäjäkangas Extra -best ball parikilpailu, jonka ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona klo 18.

3. Sunnuntaina 12.7. senioreiden LappiCupin osakilpailu 2/4 Torniossa. Ilmoittautumiset suoraan Tornioon perjantaihin klo 18 mennessä.

4. Torstaina 16.7. perinteinen golffarin kuntokoe eli Maraton ja puolikas. Lähdöt klo 05.30 alkaen. Ilmoittautumiset edelliseen iltaan klo 18 mennessä. Kaksi vieraspelaajaakin on jo ilmoittautunut, hienoa.

5. Lauantaina 18.7. perinteinen LähiTapiola Open, johon ilmoittautuminen päättyy edellisenä päivänä klo 18.


Muistathan pelatessasi, että korjaat omat (ja tarvittaessa muidenkin) jälkesi lyöntipaikoilla sekä väylillä, greenillä ja bunkkereissa. Tästä toiminnasta kiittävät sekä muut pelaajat että kenttähenkilökunta. PIENI VAIVA - SUURI KIITOS. Kentän siisteys on näin alkukaudesta ollut erittäin hyvä, mistä suuri kiitos pelaajille. On paljon mukavampi liikkua puhtaassa luonnossa, jossa ei ole tupakantumppeja, eväspapereita, tiinkappaleita ja muita roskia.

Eikä sitten muuta kuin
HYVIÄ PELIKIERROKSIA ja varokaa koronaa.

Golfterveisin
Jukka

Yhteystiedot

CADDIEMASTER
Tropiikin vastaanoton yhteydessä
caddie@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215341

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO
Kaikki kilpailuihin liittyvät asiat hoidetaan
alla olevin yhteyksin
toimisto@kuusamogolf.fi
puh. 0400 215552

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster toimii 24/7 Tropiikin vastaanoton yhteydessä.