Jäsentiedote 30.8.2017

 

Elokuu alkaa olla lopuillaan, mutta pelikausi jatkuu kiivaana.

Tulevassa viikonvaihteessa on kaksi kilpailua:
- Lauantaina 2.9. on ohjelmassa perinteinen osakkaille tarkoitettu henkilökohtainen kilpailu, joka alkaa klo 9 aikalähdöin. Kilpailun jälkeen on Tropiikissa ruokailu ja infotilaisuus. Kannattaa tulla kuulemaa missä nyt mennään, vaikka et kilpailuun osallistuisikaan. Eikä maksa mitään! Ilmoittautuminen kilpailuun perjantaina klo 18 mennessä. Jos et tule kilpailuun, olet kuitenkin tervetullut Tropiikkiin, missä aloitetaan heti kilpailijoiden päästyä maaliin.
- Sunnuntaina 3.9. pelataan Parisuhdekisa, joka alkaa klo 10 aikalähtöisenä. Pelimuoto on 2 hengen greensome. Ilmoittautumiset la 2.9.klo 18 mennessä.

Jäljellä on tämän jälkeen vielä kaksi kilpailua:
- Lauantaina 9.9. pelataan suuren suosion saavuttanut Ruska Scramble tasoituksellisena 3 hengen lyöntipeliscramblena. Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään torstaina 7.9. klo 18.
- Lauantaina16.9. on sitten vuorossa Päättäjäiskilpailu, jota seuraa Tropiikissa tarjottava ateria ja vuoden 2017 mestaruuskilpailujen palkintojen jako. Pelimuoto on 2 hengen scramble. Ilmoittautumiset kilpailuun tulee tehdä viimeistään torstaina 14.9. klo 16. Pelkästään palkintojenjakoonkin voi tietenkin tulla.

Kaikista edellä mainituista kilpailuista ja tapahtumista löydät kutsut ja tarkemmat tiedot kotisivuiltamme.

Olethan huomannut, että Breikki on lyhentänyt aukioloaikaansa ja sulkee ovensa nyt jo kello 18. Seuraava aikaistus tapahtunee puolen kuun aikoihin, mutta siitä informoidaan erikseen samoin kuin kentän sulkemisesta tämän kauden osalta.

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster 0400 215341
caddie@kuusamogolf.fi0

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Breikki on auki päivittäin klo 9 - 19.

   ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info   polkky strongw nega    nordea  lahitapiola