• Etusivu
  • Pelaamaan
  • Kapteenin kajuutasta

Marja-Leena Aikkila ja Aki Karjalainen, kapteenit, Kuusamo Golf ry   Aki Karjalainen, kapteeni
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  puh. 040 7615602

  Marja-Leena Aikkila, ladykapteeni
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  puh. 0400 820741

Kapteenin viesti

(28.6.2017)

 

Helou,

Kausi on saatu mukavasti käyntiin, joskin varsin myöhäisessä vaiheessa pitkittyneen kevään vuoksi. Pari kilpailuakin on jo saatu kisailtua. On ollut kiva huomata, että naistenilloissa ja junnutreeneissä on ollut mukavasti reippaita golffareita. Tänäänkin (keskiviikko) oli yhdeksän iloista junnua oppimassa lajin hienouksia.

Kuten kaikki ovat varmaan huomanneet, kentällämme näkyy menneen talven ankaruus. Greenit ja väylät ovat kokeneet paljon tuhoa ja ovat vasta nyt kohtalaisessa kunnossa. Varsinkin greenit näyttävät nyt lupaavia merkkejä, että parin viikon päästä ne olisivat kunnossa.

Kenttien talvehtiminen on monella kentällä etelää myöten sujunut huonosti. Itse kävin viikko ennen juhannusta Etelä-Suomessa pelaamassa kolmella eri kentällä ja niistä vain yhdellä oli viheriöt hyvässä kunnossa. Vuosi takaperin samaiset kolme kenttää olivat virheettömässä kunnossa. Eli emme paini ongelmien kanssa yksin, jos 700 kilometriä etelämmässäkin on samoja ongelmia tänä kesänä.

Tulevana viikonloppuna alkaa vilkas tapahtumaviikko. Lauantaina ja sunnuntaina pelataan Kapteenin malja ja siitä jatketaan maanantaina alkavaan Golf Around the Clock-viikkoon. Viikolla on kisoja laidasta laitaan.

Huomatkaa myös, että reikäpelimestaruuskilpailut pelataan tänä vuonna yhtenä viikonloppuna. Mestaruudesta pelataan heinäkuun 22. - 23. päivä. Lauantaina pelataan kaksi ensimmäistä kierrosta ja sunnuntaina ovat vuorossa välierät sekä finaali. Mukaan otetaan 16 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen klubilla olevaan listaan.


Nähdään kentällä

Aki

Kapteenin terveiset

(6.6.2016)

Helou kaikille!
Kausi ollaan saatu ennätysaikaisin tänä kesänä käyntiin, pari kolme viikkoa aiemmin kuin edellisinä kesinä. Se varmasti ilahduttaa kaikkia meitä golfin ystäviä. Alkukesän talkoot ovat sujuneet tehokkaasti, iso kiitos kaikille osallistujille. Valitettavasti allekirjoittanut ei päässyt irrottautumaan leipätyöstään talkoiden ajaksi.

Viimeviikon lauantaina saimme suurimman osan greeneistä kokonaan käyttöön. Iso kiitos kenttämestarille ja hänen joukoilleen loistavasta työstä! Kapteenin ja varmasti koko kenttähenkilökunnan toive on, että greeneistä pidetään hyvää huolta. Paikataan omat alastulojäljet, mutta myös muilta pelaajilta paikkaamatta jääneet kolot. Näin saamme pelata koko kesän tasaisilla greeneillä. Kiinnitetään huomiota myös lyöntijälkien paikkaamiseen ja kenttäalueen siistinä pitämiseen. Huomionarvoinen seikka on myös muistaa välttää greenien läheisyydessä nurmettomilla alueilla liikkumista, etenkin kärryillä sekä autoilla.

Kisakausi starttaa tulevana lauantaina Avaus Scramblen merkeissä. Toivottavasti saadaan paljon joukkueita mukaan ja ilmat pysyisivät plussan puolella. Toivon myös muihin kesän kisoihin suuria osallistujamääriä.

Kädessäni pysyy huomattavasti paremmin maila kuin kynä, joten lyhyestä virsi kaunis...Nähdään kentällä!

Lomaterveisin Aki

Pelaamisesta (ilm. ym)

PELAAMINEN kentällä edellyttää aina, että
- olet varannut ajan etukäteen caddiemasterilta tai netissä
- olet maksanut pelimaksun
- ilmoittaudut caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä (poikkeuksena yöaikaiset lähdöt).


PELAAJAN MUISTILISTA
Korjaa lyöntijälkesi avauspaikoilla käyttäen vihreissä laatikoissa olevaa hiekka / siemen -seosta. Älä korjaa lyöntijälkeä irronneella divotilla. Vihreät astiat eivät ole roska-astioita!!!!

Korjaa lyöntijäljet väylillä asettamalla irronnut divot eli lätty paikoilleen välittömästi.

Haravoi jälkesi hiekkaesteessä, myös muiden jättämät jäljet.

Jätä harava kokonaan (myös varsi) bunkkeriin varsi poikittain pelisuuntaan nähden. Näin se vaikuttaa mahdollisimman vähän pallon liikkumiseen.

Korjaa aina pallon alastulojäljet viheriöillä, myös muiden jättämät jäljet. Siis periaatteella "oma ja vähintään kaksi muuta"! Tämä on ertyisen tärkeätä vallitsevissa sää- ja kenttäolosuhteissa!

Aseta lippu varovaisesti viheriölle tai mieluummin sen ulkopuolelle makaamaan. Älä pudota sitä, merkkipallo jättää yllättävän helposti kuopan.

Kentällä ei ole roska-astioita. Tuo roskat palatessasi Breikin roska-astiaan. Jaksat kyllä tuoda kaiken kentälle viemäsi myös sieltä pois: pullot, banaaninkuoret ym. Myöskään tupakantumpit ja tiin kappaleet eivät kuulu puhtaaseen kuusamolaiseen luontoon muovipusseista ja makeispapereista puhumattakaan!!! Olemme ylpeitä siististä kentästämme ja haluamme sen säilyvän sellaisena!

Reiän sijainti viheriöllä: Lipputangossa on kolme valkoista aluetta ja tangossa oleva merkkipallo osoittaa reiän sijainnin:

Pallo alimmassa valkoisessa osassa = Reikä viheriön etuosassa
Pallo keskimmäisessä osassa = Reikä viheriön keskialueella
Pallo ylimmässä osassa = Reikä viheriön takaosassa

Pelaa reippaasti ja ota huomioon muut pelaajat. Päästä nopeampi ryhmä ohitsesi, jos edessäsi on tyhjä väylä ja takanasi nopeampi ryhmä.

Lyö aina varapallo, jos et ole varma pelipallosi löytymisestä tai se meni mahdollisesti ulos. Varapallosta ei ole koskaan haittaa, mutta se saattaa nopeuttaa peliä hyvinkin paljon.

Lue voimassa olevat paikallissäännöt klikkaamalla tästä.

Lue sääntö- ja tasoitusjärjestelmämuutoksista sekä uhkaavan ukkosen vaikutuksesta pelaamiseen klikkaamalla tästä.

Marja-Leena Aikkila
Aki Karjalainen
 

Marja-Leena toivottaa

(kevät 2015)
Hei golfarit.
Talvi on taas takana ja kentän avaaminen lähestyy. Talven aikana on pidetty pelitaitoa yllä monella tapaa. Osa on pelannut lämpimämmissä maissa, osa on harjoitellut simulaattorissa joka onkin ollut ahkerassa käytössä koko kevään. Kiitos tästä mahdollisuudesta. Simulaattorissa on pelattu myös mestaruudesta. Onnea Kekäläisen Martille siitä. Kauden alussa on varmaan tarvetta talkoille, joihin toivotaan runsasta osanottoa.

Nyt kun päästään kentälle pelaamaan kaikki varmaan muistaa että ...

1. Korjaa lyöntijälkesi.
2. Korjaa pallon alastulojälkesi griineillä.
3. Koeta pitää yllä hyvä pelirytmi.

Kentällämme näyttää olevan alkavalla pelikaudella paljon tapahtumia ja kilpailuja. Otetaan niihin osaa innokkaasti. Kentän kuulumisista päivittänevät vastuuhenkilöt tarpeen mukaan.

Lämmintä golfkesää toivoen

Marja-Leena

Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF

Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

Caddiemaster/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Breikki

puh 0400 215341

caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Brekki 

Avoinna:

1-23.6.2019 päivittäin klo 10.00-19.00

Juhannuksen jälkeen aukioloajat pitenevät

Kilpailujen aikana aukioloajat voivat vaihdella

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat