• Etusivu
  • Pelaamaan
  • Kenttämestari informoi ja ohjeistaa

Kenttämestarin tehtävä on täyttämättä

Talkoot ma 16.7. klo 17

Kesän toiset täsmätalkoot käydään tulevana maanantaina 16.7. Kokoontuminen huoltohallille klo 17. Työlistalla kaksi pääasiaa:
- Väylä 8: Punaisen tiiauspaikan kunnostus nykyiselle tilapäiselle paikalle
- Väylä 15: Kumpareen päällä olevssa kuopassa olevien kivien poiskuljetus
- Kaikki bunkkerit: siivousta ja siivousta

HARAVAT JA LAPIO MUKAAN.

SAMOIN KÄSISAHAT (MYÖS MOOTTORISAHAT KELPAAVAT) JA VASARAT

KAIKILLE RIITTTÄÄ TYÖTÄ, SE ON VARMA

Talkoot ke 27.6.

Hyvät kuusamolaiset golfaajat!

Tulevana keskiviikkona 27.6. (siis ylihuomenna) klo 17.00 kokoonnumme sankoin joukoin huoltohallille, josta lähdemme johdetusti eri väylille huoltamaan bunkkereita. Bunkkereiden reunat pitää kitkeä ja tasata, jotta sääntöjen tulkinnassa ei tule ongelmia. Myös isommat hiekankappaleet - siis kivet - poistetaan samalla. Mukaan tarvitaan rautaharavia, lapioita ja sankoja. Tarkoitus on, että kitketyt ruohot ym samalla poistetaan, siksi sankot (tai sangot eli ämpärit).
Samanlaisia täsmäiskuja on tarkoitus jatkaa kesän mittaan, joten

Kenttä on auki normaaliin tapaan 1.6. alkaen

Kenttä on auki 1.6. klo 9 alkaen normaaliin tapaan.

TERVETULOA

Tietyistä laskutusongelmista johtuen kaikki kausikortin tilanneet eivät vielä ole laskua saaneet. Voit silti mennä normaaliin tapaan pelaamaan kunhan lähtöilmoitusta tehdessäsi ilmoitat myös kausikorttitilauksesta. CM merkitsee tiedon ylös, lasku tulee aikanaan Sinulle maksettavaksi.

On syytä myös huomioida, että Breikin toiminta ei vielä ole tarjonnallisesti viime kesän tasolla, mutta vähitellen...

Kaikki kenttään liittyvät kommentit on toistaiseksi suunnattava suoraan Virranniemen Hannulle. Kentän hoitajina nähdään kaksi viime vuodesta tuttua naamaa, mutta varsinaista kenttämestaria meillä ei tänä vuonna ole.

Toiminnan pyörittäjänä on tänä pelikautena Kuusamo Golf ry viime syksynä konkurssiin hakeutuneen Kuusamon Golf Oy:n jälkeen.

Toiminnanjohtajana on aloittanut Alpo Leinonen, jonka alaisuudessa mm. Breikki toimii. Kentän hoitohenkilökunnan esimiehenä on Hannu Virranniemi.

Infoa su 20.5.

 Kesän ensimmäiset talkoot olivat menestys, kolmisenkymmentä ahkeraa käsiparia ilmaantui paikalle. Työt tulivat nyt tehdyksi, joten sunnuntaina ei jatkettu.

SUURET KIITOKSET KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!!

Kentällä suoritetaan alkuviikosta kastelu-, leikkaus- ja hoitotöitä.

Johtokunta kokoontuu torstaina tekemään tärkeitä päätöksiä kesän pelaamisen suhteen.

Kesän toimintaa koskevat neuvottelut ovat valitettavasti vielä osittain kesken, mutta torstai on toivoa täynnä. Seuratkaa kotisivuja ja sähköpostianne, niin pysytte tilanteen tasalla.

Talkoot la 19.5.

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä sitten luvattua talkootietoa:

Ajankohta:
Lauantai 19.5.2018 alkaen klo 9 aamulla ja kokoontuminen vanhaan tapaan huoltohallilla.

Tarvittavat työvälineet mukaan:
Haravat ja talkoomieli

Mitä tehdään:
1. Pääasiassa keskitytään greeneihin, jotka hiekoitetaan, siemennetään, lannoitetaan, harsotetaan
2. Lisäksi työvoimamäärästä riippuen poistetaan oksia, risuja ym kenttäalueelta
3. Kastelut pyritään saamaan käyntiin griineille ja lyöntipaikoille.

Tervetuloa edistämään sitä, että Petäjäkankaan kentällä pelataan tänäkin vuonna.

Kenttätalkoot 19.-20.5.

 

"Kentälle ei missään tapauksessa saa mennä pelaamaan ennen kuin se on pelikunnossa. Ensi viikonloppuna (siis pe-la-su) 18.-20.5.2018 on talkoot, joissa hiekoitetaan griinit sekä siemennetään, lannoitetaan ja laitetaan harsot päälle. Kastelut pyritään saamaan käyntiin griineille ja lyöntipaikoille. Jos kaikki menee hyvin, niin kenttä avataan pelaajille lauantaina 26.5.

Hannu Virranniemi
Toimitusjohtaja Pölkky Metsä Oy
0400-686220"

Ja sitten jatketaan taas sihteerin sanoin: NOISTA TALKOISTA TULEE LISÄTIETO MAHDOLLISIMMAN PIAN Tämä kaikki edellyttää sitä, että vielä auki oleviin kysymyksiin saadaan positiiviset päätökset, joten mikään ei ole 100 prosenttisen varmaa. Toivoa on kuitenkin näkyvissä. Ja tällaiseen pyritään.

Kausi tulee joka tapauksessa vaatimaan runsaasti talkootyötä, joten siihen on hyvä varautua jo nyt.
Kenttä on edelleen konkurssipesän hallinnassa, joten ennen auki olevien asioiden ratkeamista kentälle ei todellakaan saa mennä pelaamaan. Kentän aukeamisesta ym. asioista informoidaan heti kun kerrottavaa on. Kannattaa siis olla kärsivällinen, sillä lailla hyvä tulee.

Seuratkaa tiedotteita sekä näin sähköisesti että kotisivuillamme. Näistä paikoista se oleellinen ja oikea tieto löytyy, ei hevosmiesten tietotoimiston huhupuheista, joita jo nyt on liikkeellä aivan liiankin kanssa.

 

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster 10-18
puh 0400 215341
caddie@kuusamogolf.fi

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Breikki on keskiviikosta 19.9. alkaen auki päivittäin klo 10 - 18

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat