Caddiemaster- ja kahviotoiminta

Tähän tulee lähiaikoina selvitys aiemmista vuosista poikkeavasta caddiemaster- ja kahviotoiminnasta Petäjäkankaan kentällä pelikaudella 2020.

COVID-19

Koronapandemia vaikuttaa myös Kuusamossa pelaamiseen, vaikka tilanne onkin meillä rauhallisempi kuin monella muulla golfpaikkakunnalla Suomessa. Golfliiton ohjeistus löytyy allaolevaa linkkiä klikkaamalla.

https://golf.fi/covid-19/toimialan-yhteinen-tiedote-covid-19-22-5-2020-ja-ukk-22-5-2020/

Linkin sisältö on pääosin kopioitu tähän alle:

Koronavirusepidemian leviämisen ja viranomaisten päätösten takia golfin toimialajärjestöt (FGMA, PGA, SGK ja SGL) ovat päivittäneet ohjeistusta golfyhteisöille ja pelaajille. Golfliitto on myös tehnyt omaa toimintaansa koskevia päätöksiä.

Poikkeusolot Suomessa jatkuvat edelleen ja Suomen hallituksen aiemmin asettamat rajoitustoimet koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi jatkuvat.

Valtioneuvoston mukaan, kokoontumisrajoituksia on tarpeen edelleen asettaa. Valtioneuvosto lieventää julkisen kokoontumisen henkilömäärärajoitusta nykyisestä 10 henkilöstä 50 henkilöön 1.6. alkaen toistaiseksi.

Myös yli 50 henkilön, mutta korkeintaan 500 henkilön yleisötilaisuuksia sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa saa järjestää, jos turvallisuus voidaan varmistaa asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen avulla.

Toivomme ja odotamme golfareilta ja golfyhteisöiltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) viestintää ja ohjeistusta.

Olympiakomitea muistuttaa huomiomaan aluehallintovirastojen määräykset 1.6. alkaen koskien 50-500 hengen tilaisuuksien järjestämisessä. Edelleen suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Olympiakomitea suosittelee kaikille suomalaisille omatoimista liikunnan ja urheilun harrastamista viranomaisten asettamat rajoitteet huomioiden.  Olympiakomitean sivulta voit tutustua aiheeseen lisää.

Olemme koostaneet UKK – usein kysytyt kysymykset liittyen COVID-19 koronavirusepidemiaan. Aineistoa päivitetään ja tarkennetaan muuttuvien ohjeistusten mukaisesti. UKK:n löydät materiaalipankista jatämän linkin takaa.

Golfkentille ja pelaajille

Jos golfkenttä on auki, suosittelemme seuraavia toimenpiteitä koko golfkentän alueella:

 • SEURAA KENTTÄKOHTAISIA OHJEITA, NE OVAT PAIKALLISESTI ENSISIJAISIA
 • golfkentän tulee varmistaa, että pelaajat ovat tietoisia poikkeustilanteesta johtuvista erityisjärjestelyistä ja ohjeistusten tulee olla näkyvillä paikoilla. Jokainen pelaaja on vastuussa, että noudattaa ohjeistuksia.
 • golfkentän henkilökunnan tulee mahdollisuuksien mukaan valvoa, että ohjeistuksia noudatetaan.
 • kaikenlaista lähikontaktointia muihin henkilöihin ja ihmisjoukkojen syntymistä tulee välttää.
 • sosiaalinen etäisyys kaikessa tekemisessä on noin kaksi metriä.
 • mahdollistetaan käsidesin käyttö koko golfkentän alueella.
 • peliryhmäkokoa päätettäessä tulee ottaa huomioon, miten pelaaminen voidaan järjestää vastuullisesti. Huomioon tulee ottaa myös muu pelaamiseen liittyvä ohjeistus ja varmistaa pelaajien sekä työntekijöiden terveyden suojaaminen.
 • turhaa oleskelua golfkentän alueella sekä golfkentän yhteydessä olevissa muissa tiloissa tulee välttää. Koko ajan pidetään kaikkiin henkilöihin sosiaalinen turvaetäisyys eli vähintään kaksi metriä ja muistetaan pelaajan henkilökohtainen vastuu golfkentän ohjeistuksen noudattamisesta.
 • suositellaan, että normaalisti yhteiskäytössä olevat välineet kuten pallokorit, golfkärryt, bunkkeriharavat tms. korvataan omilla vastaavilla. Jos välineitä kuitenkin tarjotaan yhteiskäyttöön, suosittelemme, että saatavilla on omatoiminen desinfiointimahdollisuus. Jos välineiden käyttö jätetään pelaajan omalle vastuulle, tulee asia selvästi ilmoittaa käyttäjälle ja kyltein informoimalla.
 • lipputangot, pallorännit, golfkenkien puhdistuslaitteet -ja välineet, pallopesurit, roskakorit ja penkit voidaan paikallisesti harkiten ottaa käyttöön. Tällöin käyttäjiä tulee selvästi informoida niiden käyttämisestä oman harkinnan mukaan ja muistuttaa suositellusta käsihygieniasta käytön yhteydessä ja jälkeen.
 • klubitalo ja pukuhuonetilat voivat olla auki ja suihku/saunamahdollisuus voidaan tarjota, jos tilojen säännöllisestä siivouksesta ja puhdistamisesta huolehditaan. Ohjeistuksen mukaan sellaisessa ympäristöissä, jossa kävijöitä on runsaasti, suositellaan puhdistamista 2–4 tunnin välein.
 • WC-tilat tulee siivota mahdollisimman usein päivän aikana.
 • suositellaan käyttämään digitaalista tuloskorttia esim. eBirdien kautta

Yleisiä ohjeita hygieniaan

Ohjeistus golfin harrastajien COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi:

 • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.
 • Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
 • Vältä kättelyä pelikavereiden ja muidenkin kanssa.
 • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos kentällä ei poikkeustilanteesta johtuen ole roskikset käytössä, niin huolehdithan, että kuljetat käytetyt nenäliinat ja muut roskat pois kentältä ja hävität ne asianmukaisesti.
 • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
 • Voit epäillä koronavirustartuntaa, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta. Jos taudin oireet ovat lieviä etkä kuulu riskiryhmiin, lääkärin tekemää taudinmääritystä ei pääsääntöisesti tarvita, vaan taudin voi sairastaa kotona.
 • Terveydenhuollon yksiköihin ja Päivystysapuun tulee olla yhteydessä ainoastaan, jos vointi on sellainen, että kotihoito-ohjeilla ei pärjää. Päivystysapu-palvelun ja terveyskeskusten turhaa kuormittamista tulee välttää, jotta kiireellistä hoitoa tarvitsevat henkilöt saavat apua nopeammin.
 • Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.

Tarkennuksia ja lisäyksiä löydät UKK-aineistosta. Aineistosta löydät ohjeistukset myös riskiryhmään kuuluvien pelisuosituksista.

Kilpaurheilu

Valmennus ja kansainväliset kilpailut
Golfliiton organisoimat valmennustapahtumat jatkuvat 1.6. jälkeen rajoitusten sallimissa puitteissa. Valmennustapahtumiin kutsuttavia pelaajia ohjeistetaan rajoitusten aiheuttamista erityisjärjestelyistä henkilökohtaisesti.  Kansainvälisten kilpailujen tilannetta seurataan jatkuvasti ja pelaajien lähettämisestä kilpailuihin päätetään tapahtumakohtaisesti erikseen.

Kansallinen kilpailutoiminta
Golfliiton kilpailutoiminta käynnistyy kesäkuussa erityisjärjestelyin.
Golfliiton järjestämiin kilpailuihin osallistuvia pelaajia pyydetään tutustumaan ohjeistukseen huolella ennen kilpailuihin osallistumista. Ohjeistuksen tavoitteena on turvallinen ja sujuva kilpailujen läpivienti. Kilpailuissa tullaan esimerkiksi käyttämään digitaalista tulostensyöttöä tavallisen tuloskortin sijaan. Golfliitto tulee tarkastamaan ohjeistusta kauden aikana säännöllisesti ja tekemään tarvittavia muutoksia, mikäli yleisiin rajoituksiin tulee muutoksia suuntaan tai toiseen. Lue lisää täältä

Lisätiedot:
Kilpaurheilupäällikkö Juha juvonen; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Finnish Tourin osalta kausi käynnistyy Hill Side Golfissa 5.–7. kesäkuuta pelattavalla kilpailulla. Lisätietoja; https://finnishtour.fi/

Seurojen kilpailut ja harjoitukset

Seurojen kilpailuja voi järjestää, kunhan voimassa olevat rajoitustoimet otetaan toiminnassa tarkasti huomioon;

 • 31.5. asti kaikki yli 10 hengen tilaisuudet ovat kiellettyjä
 • 1-30.6. kielletään kaikki yli 50 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset

1.6. alkaen enintään 500 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa on kuitenkin mahdollista järjestää erityisjärjestelyin niin, että ihmisten turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisella sekä turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen avulla. Lue erityisjärjestelyistä täältä.

Golfkilpailujen järjestämisessä ja niihin osallistumisessa tulee kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin;

 • suositellaan, että kaikki kilpailuun liittyvä tiedotus ja ohjeistus, kuten kilpailuinfo, ilmoittautuminen, lähtölistat hoidettaisiin etänä (verkkosivut, eBirdie-tiedotus, sähköposti, sosiaalinen media, tekstiviesti…) myös 31.5. jälkeen. Jos kuitenkin 1.6. alkaen järjestettävissä kilpailuissa tiedottaminen halutaan pitää esim. klubitalolla, tulee huolehtia turvaväleistä ja hygieniasta sekä voimassa olevista rajoitustoimista
 • suositaan mobiilisti tai muutoin sähköisesti täytettäviä tuloskortteja ja -laskentaa
 • jos paperisia tuloskortteja käytetään, niitä ei tarvitse vaihtaa merkitsijän kanssa. Kukin pelaaja pitää kirjaa itselleen ja merkitsijälle. Merkitsijän kuittauksen voi hoitaa verbaalisesti paikan päällä tai puhelin-/nettiyhteydellä. Tuloskortteja ei myöskään tarvitse palauttaa kilpailutoimistoon fyysisesti. Suositellaan tulosten lukemista reikä reiältä tai sähköistä viestintää käyttäen (valokuva, sähköposti, tekstiviesti, …)
 • yhteislähdöt eivät ole mahdollisia ennen 1.6.
 • 31.5. saakka pidetyissä kilpailuissa ei järjestetä yhteistä palkintojen jakoa, vaan tulokset julkistetaan sähköisesti
 • 1.6. jälkeen voidaan järjestää yhteiset palkintojen jaot, kunhan huolehditaan turvaväleistä ja hygieniasta sekä voimassa olevista rajoitustoimista
 • kilpailun järjestäjän on mietittävä etukäteen ja infottava pelaajille, miten mahdollisessa kilpailun keskeytyksessä (esim. ukkonen) toimitaan voimassa olevien rajoitustoimien ja ohjeistuksien puitteissa

Katso myös: Kilpailujen erityisohjeistukset 1.6. alkavaan kilpailukauteen

Golfopetus 

Golfopetusta voidaan edelleen antaa. Opetuksessa tulee noudattaa THL ja TTL ohjeistusta asiakaspalvelutilanteista. Yli 10 hengen julkiset kokoontumiset ovat viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti kiellettyjä 31.5.2020 saakka. Johdettua ja ohjattua opetustoimintaa, jossa kokoonnutaan fyysisesti yli 10 hengen ryhmiin, ei saa toukokuun aikana järjestää.

1.6.2020 alkaen suurempien ryhmien opetustoiminta voidaan käynnistää erityisjärjestelyin.

Koulutus ja muut tapahtumat

Suomen Golfliiton järjestämät koulutustapahtumat käynnistyvät kesäkuun alussa ja uusia ajankohtia sovitaan asianosaisten kanssa. Verkkokoulutukset jatkuvat normaaliin tapaan. Mikäli seura järjestää omia koulutustapahtumia, esim. sääntöiltoja, suositellaan noudattamaan kokoontumisrajoituksia ja THL:n ohjeistusta turvaväleistä ja hygieniasta.

Lisätiedot:
Koulutusvastaava Annika Nykänen; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Työnantajille

Työnantajille on Paltan sivuilla hyvä ja kattava tietopaketti, johon suosittelemme tutustumaan.
Palta
Katso suositellut toimenpiteet työnantajille TTL:n sivuilta.
Työterveyslaitos

Keskeisimpiä toimia ovat:

 • varautumisryhmän perustaminen
 • COVID-19 tartuntatapa ja taudin vakavuus
 • COVID-19 torjuntatoimet työpaikalla
 • puhtaus ja hygienia
 • sairauspoissaolot
 • matkustaminen ja karanteeni
 • kun matkustaja palaa ulkomaan matkalta
 • jos työpaikalla olevalla henkilöllä epäillään COVID-19 tartuntaa
 • etätyöt ja muut varautumistoimenpiteet

Golfyhteisön työntekijöille

Golfin toimialajärjestöt suosittelevat golfyhteisöjen työntekijöiden noudattavan THL:n ja TTL:n ohjeistusta asiakaspalvelutilanteissa, valmistettaessa tai tarjoiltaessa ruokaa sekä siivouksen tehostamisessa. Oheisen linkin kautta pääset tutustumaan tarkemmin ohjeistuksiin.

Työterveyslaitos

Petäjäkankaalla pelataan

Hyvä Kuusamo Golfin jäsen,
niin se on kevät vihdoin täällä pohjoisessakin, mutta vielä saadaan odottaa jonkin aikaa golfkentälle pääsemistä. Kulunut talvi on ollut monessakin mielessä poikkeuksellinen ja osittain hermoja koettelevakin. Pandemia on tuonut oman vaikutuksensa lähes kaikkeen toimintaan, mitä kuvitella saattaa. Onneksi golf kuuluu niihin urheilu- ja liikuntalajeihin, jota on voitu harrastaa, tosin tiukoin rajoituksin, lähes koko ajan. Tämä huomio tosin sattuneista syistä ei Kuusamossa ole koskenut kuin simulaattoritoimintaa. Myös sää on ollut poikkeuksellinen. Täällä pohjoisessa on ollut ja on vieläkin poikkeuksellisen paljon lunta, mutta valtaosassa Suomea tilanne on ollut päinvastainen. Lumen määrässä on myös ollut suuria vaihteluja pienelläkin alueella.

Alkavan kauden ensimmäiset merkit ovat kuitenkin jo näkyvissä täällä Kuusamossakin. Petäjäkankaan rangen auraus on aloitettu kaupungin toimesta ja kentän tällä hetkellä yhtenäisen lumipeitteen tuhkaaminen alkaa maanantaina 25.5.2010. Tämä tietää samalla sitä, että Petäjäkankaan pelikauden 2020 alkaminen lähenee. Avaamisajankohta riippuu säiden haltijoista, mutta eiköhän niihin saada hyvä keskusteluyhteys! Aika myöhäiseksi se avaus näyttää siirtyvän, mutta vastapainoksi etelässä onkin sitten pelattu lähes yhtämittaa jo vuoden ajan!

Pelaamisjärjestelyt ml. kilpailutoiminta ovat vielä viimeistä silausta vailla johtuen mm. pandemiatilanteen kehittymisestä. Seuran johto seuraa tarkasti Golfliiton suosituksia, jotta kaikki menee sitten oikeaoppisesti. Toisaalta kesäkuun alusta alkaenhan valtiovallan asettamia rajoituksia on lievennetty, joten eiköhän tuo pelaaminen täällä pohjoisessakin pääse mukavasti vauhtiin. Kaikissa yksityiskohdissa tullaan täällä tietenkin noudattamaan annettuja ja annettavia määräyksiä. Kokemukset etelän kentiltä kuitenkin osoittavat, että golfia saa pelata lähes normaaliin tapaan.

Ennakkotietona voidaan kuitenkin melkoisella varmuudella todeta, että caddiemaster-toiminta siihen liittyvine kahviotoimintoineen siirtyy Tropiikin vastaanottoon. Tämä tietää sitä, että ilmoittautuminen kierrokselle tapahtuu Tropiikissa, samoin tietenkin kaikki muutkin caddiemasterille kuuluvat toiminnot. Alustavasti on kuitenkin päätetty, että kausikorttilaisille tulee oikeus lähteä kierrokselle ilman ilmoittautumista, mikäli aika on varattu Nexgolfissa. Sopimusluonnos on alustavasti hyväksytty, mutta koska allekirjoitukset puuttuvat, ei yksityiskohtia voi vielä julkistaa. Asiaan palataan sitä mukaa kun asiat selviävät.

Breikki tullee siis olemaan pääosin kiinni, mutta WC:n käyttö tulee kuitenkin olemaan mahdollista. Juoma- ja välipala-automaattien saamista Breikin tiloihin suunnitellaan ja tutkitaan, mutta täyttä varmuutta tästäkään asiasta ei vielä ole.

Kentän ja pelaamisen valvontaa tullaan kehittämään ja käyttöön tultaneen ottamaan kiertävä VALVOJA ainakin ruuhka-aikoina. Käytäntö tulee osoittamaan miten asia hoidetaan, mutta vapaaehtoisia talkoolaisia tullaan joka tapauksessa tarvitsemaan. Talkoita ja talkootyötä tullaan lisäksi tarvitsemaan aiempien vuosien tapaan myös kentän hoidon eri muodoissa.

Junioreiden leidien ja senioreiden toiminta tullee jatkumaan entiseen tapaa joskin tietenkin pandemiamääräykset huomioon ottaen. Näihin palataan vielä ennen kauden alkamista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että
- Petäjäkankaan kentällä pelataan heti kun se sääolosuhteiden puolesta suinkin on mahdollista
- eräät totutut järjestelyt tulevat muuttumaan sen myötä, Breikin toiminnot siirtyvät Tropiikin vastaanottoon
- kaikessa toiminnassa ollaan pandemiatilanteen armoilla
- talkoolaisia tarvitaan vähintään samassa määrässä kuin aiempina vuosina.

Ja vielä lopuksi muutama sana jäsenmaksuista:
Viime vuotisista jäsenistä vielä runsaalla 70:llä on jäsenmaksu maksamatta. Oman tilanteesi voit helposti tarkistaa eBirdie -sovelluksesta tai esimerkiksi vastaamalla tähän viestiin. Ilman maksettua jäsenmaksua et pysty Suomessa pelaamaan kuin muutamalla harvalla pay and play -kentällä.

Tällaista tällä kertaa. Toivotan johtokunnan puolesta kaikille jäsenille oikein hyvää alkavaa pelikautta.

Tapaamisiin kentällä

Golftervein
Jukka-sihteeri

Tervetuloa pelaamaan golfia ja nauttimaan Kuusamon luonnosta

Kentän caddiemaster- ja kahviotoiminta muuttuu pelikaudelle 2020. LUE TARKEMMIN ETUSIVUN KOHDASTA CADDIEMASTER-JA KAHVIOTOIMINTA.

Kuusamon vuonna 2013 käyttöön otettu golfkenttä sijaitsee Petäjäkankaan luonnonkauniissa kangasmaastossa, yhdeksän luonnonlammen syleilyssä ja Holiday Club Kuusamon Tropiikin välittömässä läheisyydessä. Lampien korkeus merenpinnasta on vaihtelevasti hieman yli 260 metriä, mikä tekee kentästä Suomen korkeimmalla sijaitsevan golfkentän. Etuysin avaus lyödään noin 280 metrin korkeudesta ja takaysin avaus vastaavasti noin 270 metrin korkeudesta. Koko kenttäalueen korkeimmalla paikalla sijaitsee Cafe Breikki.

Tilavat väylät

Väylät ovat tilavia ja toisistaan selvästi erillään. Pelaaminen on sujuvaa ja turvallista. Griinit ovat tilavat eivätkä liian vaikeat. Maaston korkeuseroja on hyödynnetty hienosti ja näyttävästi. Esimerkiksi 1-väylän lyöntipaikalta näkyy kymmenen eri väylää ja neljä lampea. Pelaaminen onnistuu edullisesti läpi vuorokauden, myös yöllä keskiyön auringon valossa. Kymppiväylän tee sijaitsee tarkalleen 66:lla leveysasteella eli vain 60 km pohjoisen napapiirin eteläpuolella. Ja kun korkealla ollaan, niin aurinko pysyy horisotin yläpuolella parisen viikkoa.

Historian keskellä 

Kenttäalue on historiallisesti kokemisen arvoinen. Kenttäalueella ja sen läheisyydessä on nähtävissä Saksan armeijan sota-aikaisia bunkkereita ja juoksuhautoja.

Golfin lisäksi...

Tule liikkumaan ulkoilupuistoon. Aivan kentän reunamilla ja väylien välissä kulkee kuntopolku ja pyöräilyreitti. Kuusamon Tropiikissa on frisbee-golfrata, tenniskentät ja uimaranta.

 

Kevätkokous 26.2.2020

Kevätkokouksen huonetila on muuttunut. Kokoonnumme perinteiseen tapaan Riutta-kabinetissa klo 18.00. Johtokunnan kokous samassa paikassa klo 17.00. TERVETULOA 

Viikkokilpailu 6/2019 tulokset

Viikkokilpailu 6 / 2019 (4.1. – 10.2.2019)

Kenttä: MUIRFIELD VILLAGE, Par 72

KELTAINEN TEE

 1. Riku Oikarinen 40 bp, pelitasoitusmuutos 4 -> 4, scratch 64 lyöntiä (1.)
 2. Markku Kajava 37 bp, pelitasoitusmuutos 14 -> 14, scratch 84 lyöntiä (7.)
 3. Kyösti Salmirinne 35 bp, pelitasoitusmuutos 3 -> 3, scratch 75 lyöntiä (2.)
 4. Martti Kekäläinen 34 bp, pelitasoitusmuutos 3 -> 3, scratch 76 lyöntiä (3.)
 5. Hannu Virranniemi 33 bp, pelitasoitusmuutos 5 -> 5, scratch 81 lyöntiä (4.)
 6. Jyrki Oikarinen 32 bp, pelitasoitusmuutos 4 -> 4, scratch 79 lyöntiä (6.)
 7. V-P Hokkanen 32 bp, pelitasoitusmuutos 11 -> 11, scratch 87 lyöntiä (8.)
 8. Ali Koivuranta 31 bp, pelitasoitusmuutos 5 -> 5, scratch 81 lyöntiä (5.)

PUNAINEN TEE

1. Tuula Granroth 40 bp, pelitasoitusmuutos 10 -> 9, scratch 77 lyöntiä (1.)
2. Marja-Leena Aikkila 39 bp, pelitasoitusmuutos 14 -> 13, scratch 82 lyöntiä (2.)
3. Martti Rautiainen 34 bp, pelitasoitusmuutos 13 -> 13, scratch 86 lyöntiä (4.)
4. Jukka Tarjanne 32 bp. pelitasoitusmuutos 8 -> 8, scratch 83 lyöntiä (3.)

Viikon 7/2019 kenttä on Pine Hill

Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF ry
Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster toimii vielä etänä. Sähköposti caddie@kuusamogolf.fi toimii, samoin puh. 0400 215341.