Kenttätalkoot 19.-20.5.

 

"Kentälle ei missään tapauksessa saa mennä pelaamaan ennen kuin se on pelikunnossa. Ensi viikonloppuna (siis pe-la-su) 18.-20.5.2018 on talkoot, joissa hiekoitetaan griinit sekä siemennetään, lannoitetaan ja laitetaan harsot päälle. Kastelut pyritään saamaan käyntiin griineille ja lyöntipaikoille. Jos kaikki menee hyvin, niin kenttä avataan pelaajille lauantaina 26.5.

Hannu Virranniemi
Toimitusjohtaja Pölkky Metsä Oy
0400-686220"

Ja sitten jatketaan taas sihteerin sanoin: NOISTA TALKOISTA TULEE LISÄTIETO MAHDOLLISIMMAN PIAN Tämä kaikki edellyttää sitä, että vielä auki oleviin kysymyksiin saadaan positiiviset päätökset, joten mikään ei ole 100 prosenttisen varmaa. Toivoa on kuitenkin näkyvissä. Ja tällaiseen pyritään.

Kausi tulee joka tapauksessa vaatimaan runsaasti talkootyötä, joten siihen on hyvä varautua jo nyt.
Kenttä on edelleen konkurssipesän hallinnassa, joten ennen auki olevien asioiden ratkeamista kentälle ei todellakaan saa mennä pelaamaan. Kentän aukeamisesta ym. asioista informoidaan heti kun kerrottavaa on. Kannattaa siis olla kärsivällinen, sillä lailla hyvä tulee.

Seuratkaa tiedotteita sekä näin sähköisesti että kotisivuillamme. Näistä paikoista se oleellinen ja oikea tieto löytyy, ei hevosmiesten tietotoimiston huhupuheista, joita jo nyt on liikkeellä aivan liiankin kanssa.

 

Yhteystiedot

Kuusamo Golf Ry
Ruskareitti 18
93600 Kuusamo

Ajanvaraus on suljettu 

toimisto@kuusamogolf.fi
caddie@kuusamogolf.fi 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kauden 2018 alkamisesta ilmoitetaan erikseen.

 

   ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info   polkky strongw nega    nordea  lahitapiola   osuuskauppa  Cumulus    oleary  StaffPoint transparent rgb 01