Kenttämestari informoi 2.5.2016

(2.5.2016)

Greenit ovat paljaana ennätysaikaisin kiitos suotuisien säiden. Epäilyksiä herättänyt greenejä niiden paljastuessa peittänyt paksuhko jää on sulanut kiitettävän nopeasti eikä suurempia tuhoja ole näkyvissä. Lumi on sulannut mualtakin oikein mukavasti kiitos lämmön ja tuulisuuden. Osa väylistä on käytännössä paljaana, mutta toisaalta on myös alueita, joissa lunta riittää vielä runsaastikin.

Mitään lupauksia tai ennustuksia pelikauden alkamisesta on vaikea vielä esittää, mutta hyvältä näyttää. On syytä ottaa huomioon ja muistaa, että liian nopea kentän avaaminen saattaa aiheuttaa pahaakin tuhoa. Paikoitellen kenttä tulemaan olemaan erittäin märkä ja paikoitellen hyvinkin pelattavassa kunnossa vielä pitkään kentän avaamisen jälkeenkin.

Kenttä pyritään avaamaan mahdollisimman pian talvigreeneille, mutta MALTTAKAA KUITENKIN VIELÄ ainakin pari viikkoa. Mutama päivä sinne tai tänne voi tuntua pitkältä ajalta näin alkuvaiheessa, mutta noilla päivillä voi olla suurikin merkitys kentän kesäkuntoa ajatellen.

Seuraaamalla tätä palstaa pysytte ajan tasalla!

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat