Kenttämestari informoi 2.5.2016

(2.5.2016)

Greenit ovat paljaana ennätysaikaisin kiitos suotuisien säiden. Epäilyksiä herättänyt greenejä niiden paljastuessa peittänyt paksuhko jää on sulanut kiitettävän nopeasti eikä suurempia tuhoja ole näkyvissä. Lumi on sulannut mualtakin oikein mukavasti kiitos lämmön ja tuulisuuden. Osa väylistä on käytännössä paljaana, mutta toisaalta on myös alueita, joissa lunta riittää vielä runsaastikin.

Mitään lupauksia tai ennustuksia pelikauden alkamisesta on vaikea vielä esittää, mutta hyvältä näyttää. On syytä ottaa huomioon ja muistaa, että liian nopea kentän avaaminen saattaa aiheuttaa pahaakin tuhoa. Paikoitellen kenttä tulemaan olemaan erittäin märkä ja paikoitellen hyvinkin pelattavassa kunnossa vielä pitkään kentän avaamisen jälkeenkin.

Kenttä pyritään avaamaan mahdollisimman pian talvigreeneille, mutta MALTTAKAA KUITENKIN VIELÄ ainakin pari viikkoa. Mutama päivä sinne tai tänne voi tuntua pitkältä ajalta näin alkuvaiheessa, mutta noilla päivillä voi olla suurikin merkitys kentän kesäkuntoa ajatellen.

Seuraaamalla tätä palstaa pysytte ajan tasalla!

Yhteystiedot

KUUSAMO GOLF

Kylpyläntie 4, 93600 KUUSAMO

Caddiemaster/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Breikki

puh 0400 215341

caddie@kuusamogolf.fi 

Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Caddiemaster/ Ravintola Talonpöytä - Cafe Brekki 

Avoinna:

1-23.6.2019 päivittäin klo 10.00-19.00

Juhannuksen jälkeen aukioloajat pitenevät

Kilpailujen aikana aukioloajat voivat vaihdella

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat