Kenttämestarin kiitokset

Kuluva kesä on toistaiseksi ollut huomattavasti suosiollisempi kuin vuosi 2015. Kenttä on saanut kehuja vierailta ja niitä on ollut mukava kuunnella. Kiitokset kuuluvat myös pelaajille.

Kentältä ovat kiitettävällä tavalla kadonneet tiin kappaleet ja muut sekalaiset roskat, jotka eivät kuulu roskattomalle golf-kentälle.

Samoin väylien paikkaamattomia lyöntijälkiä on ollut havaittavissa väemmän kuin aikaisemmion, joskin kyllä kentältä vieläkin löytyy isoja irrallisia lättyjä, joiden oikea paikka on muutaman metrin päässä oleva kuoppa.

Viheriöillä löytyy aamuöisen huoltokierroksen aikana jonkin verran paikkaamattomia alastulojälkiä, mutta niiden määrä ei ole mitenkään hälyttävän suuri. Ehkäpä luokkaa 1 - 1½ / väylä.

Kokonaisuutena arvosana kenttämestarin antamana on tuollaiset 9½. Jatketaan samaan malliin, mutta muistetaan kuitenkin, että tupakantumpit eivät kuulu luontoon. Kyllä ne pitäisi voida tuoda sieltä pois, eikö niin? Filtterin maatumisen vaatima aika on sama kuin muovipussin!

Yhteystiedot

Kentän käyntiosoite Kylpyläntie 4

Caddiemaster -toimintaa ei ole
puh 0400 215341 ei vastaa
caddie@kuusamogolf.fi  toimii


Kuusamo Golf ry
toimisto@kuusamogolf.fi  toimii

 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kenttä on suljettu 17.10.2018 alkaen talvikauden ajaksi.

    ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info  logo Pölkky50 brodeeraus printti  polkky strongw nega  nordea   logo lahitapiola2 logo plkky mets  logo Ski Inn  logo Wetteri 2  logo Neste 2     logo GoOn  logo SOL  logo pizzeria ruka  logo RENTA  logo scandic  LOGO KONE PAJULA  logo canorama  logo koillissanomat