Golf Cafe Breikki

       

 

Golf Cafe Breikki sijaitsee kenttäalueen korkeimmalla kohdalla, josta on hienot näkymät väylälle 1, rangelle ja väylän 18 griinille. Ilmakuvassa näkyy, kuinka 1. väylä (vasemmalla) ja range eli lyöntiharjoittelualue (oikealla) sijaitsevat Pieneen Petäjälampeen työntyvällä niemekkeellä.

Breikki ei ole sisätiloiltaan suuren suuri, mutta sieltä löytyy kuitenkin lähes kaikki tarvittava caddie masterin toiminnoista ja pienimuotoisesta pro-shopista A-oikeuksien varustettuun kahvilatoimintaan.

Sisätilojen vaatimattomuuden korvaa kaksi talkoovoimin rakennettua terassia:
- 18. greenille aukeava vuonna 2014 rakennettu laaja terassialue (kuva yllä oikealla), josta on hyvä seurata pelaamistaan lopettavia golfareita
- Rangen puolelle kesällä elokuun alussa 2015 valmistunut Breikkiin välittömästi liittyvä osittain katettu terassi (kuva yllä vasemmalla), jolta on hyvä seurata 1. väylän tapahtumia ja harjoitusalueen toimintoja sekä nauttia katetun päädyn alueelta kilpailujen yhteydessä tarjottavia herkkuja

Breikin kahdelta suurikokoiselta ilmoitustaululta löytyvät kilpailutoimintaan liittyvät kutsut, tulokset ja muut ilmoitukset (katettu välitila) sekä eri toimikuntien asiat (rakennuksen pääty).

Kokonaisuus muodostaa varmuudella koko Kuusamon hienoimman ulkoilmakahvilakokonaisuuden, joka on myös kaikkien alueella liikkuvien käytettävissä. Breikki on syyskuussa auki 9 - 17, mutta pitempäänkin säiden ja tilanteen sekä tarpeen mukaan.

Breikissä tarjoillaan Wildfoodia.

Caddie master -toiminnoista ja kahvilapalveluista vastaavat Marjo Kaisanlahti, Jonne Ronkainen, Eemil Soini ja Joonas Tuovinen.

 

 TERVETULOA NAUTTIMAAN HIENOISTA NÄKÖALOISTA JA MAISTUVISTA TARJOTTAVISTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Kuusamon Golf Oy
Kylpyläntie 4
93600 Kuusamo

Ajanvaraus (08) 868 1619

toimisto@kuusamogolf.fi
caddie@kuusamogolf.fi 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Kausi 2016 on päättynyt ja Breikki on suljettu. Simulaattoripelaaminen on kuitenkin mahdollista.

   ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info   polkky strongw nega    nordea  lahitapiola   osuuskauppa  rukahovi2    oleary