Simulaattori

Simulaattori on toistaiseksi huollossa.

Klikkaamalla sivun oikeassa reunassa ylimpänä olevaa Golf Simulaattori -tekstiä saat näkyviin valikon, josta pääset eteenpäin muille Simulaattori-sivuille.


Tällä sivulla kerrotaan lyhyesti seuran käytössä olevaan simulaattoriin liittyvistä asioista: sijainti ja käyttö, kilpailukutsut ja -tulokset. ym ym.

Kilpailukutsut löytyvät klikkaamalla tästä.
Kilpailutulokset löytyvät vastaavasti klikkaamalla tästä.
Käyttöohjeet löytyvät klikkaamalla tästä.
Sekalaista simulaattoriin liittyvää asiaa löytyy klikkaamalla tästä.

--------------------

Simulaattori sijaitsee teollisuusalueella osoitteessa Teollisuustie 8 A (Teollisuustieltä viitta Rakennustarvikekierrätys). Ulko-oven yläpuolella on kilpi VOIMATEL ja ovessa KUUSAMO GOLF SIMULAATTORI.

Simulaattoritoiminnasta antavat lisätietoja Hannu Virranniemi (0400-686220) ja Jukka Tarjanne (040-5282819).

VARAUKSET
tehdään kesäiseen tapaan NexGolfista.

MAKSUT
- Kausikortti 1:n (220 euroa maaliskuun alusta toukokuun 2017 loppuun asti, juniorit 150 euroa) lunastaneet voivat varata ajan kaikiksi päiviksi ja kaikiksi vuorokaudenajoiksi kuitenkin enintään 2 tunniksi kerrallaan. On suositeltavaa, että ryhmässä pelaa vähintään 2, mielellään 3 pelaajaa. Maksimimäärä on 4 pelaajaa / ryhmä.
- Kausikortti 2:n (180 euroa toukokuun 2017 loppuun asti) lunastaneet voivat varata peliajan arkisin 7-16 väliseksi ajaksi ja viikonvaihteessa kaikiksi vuorokaudenajoiksi kuitenkin enintään 2 tunniksi kerrallaan. On suositeltavaa, että ryhmässä pelaa vähintään 2, mielellään 3 pelaajaa. Maksimäärä on 4 pelaajaa / ryhmä.
- Kuukausikortti maksaa 100 euroa (junioreilta 50 euroa) ja oikeuttaa pelaamaan kaikkina päivinä ja kaikkina vuorokaudenaikoina. 
- Tuntimaksulla pelattaessa on hinta 20 euroa/tunti/pelaajaryhmä (1-4 hlöä). Kertavaraksen max aika on 2 tuntia.

Sekä kausi- ja kuukausikorttilaisten että tuntipelaajien on sovittava järjestelyistä Hannu Virranniemen tai Jukka Tarjanteen kanssa. Samalla pelaajat saavat ovikoodin, jota ei saa luovuttaa edelleen.

Käytettävissä on myös parikymmenta lukittavaa kaappia, joiden maksu on 20 euroa kevätkaudelta 2017.

Pelkän lyöntiharjoittelualueen ja puttiradan käyttö on maksutonta, mutta asiasta on sovittava Hannu Virranniemen tai Jukka Tarjanteen kanssa.

Harjoittelu- ja simulaattoritiloihin saa mennä vain peli- tai sisäkengissä. Ulkokengät on jätettävä pukeutumistiloihin tai muualle ennen harjoittelutiloihin menemistä.

Perinteisen tikkumallisen tiin käyttö on kielletty. Lyöntimatoissa ei ole niille valmiita reikiä. Paikalla on valmiina rengasmallisia tiitä, mutta myös esim. kumisen talvitiin käyttö on sallittu.

Koska laitteiden kytkentä ja käynnistäminen poikkeaa jonkin verran aiemmasta käytännöstä, on pelaajien syytä tutustua tarkoin erikseen laadittuun simulaattoritilasta löytyvään käyttöohjeeseen, joka löytyy myös klikkaamalla tästä.

Pimeällä simulaattoritiloihin meneminen edellyttää valokatkaisimien paikkojen tuntemista. Tuulikaapin valokatkaisin on tuulikaapin vasemmassa seinässä. Tuulikaapissa on myös selvitetty muiden tarvittavien katkaisimien sijainnit.

Koko talvi- ja kevätkauden kestävät viikkokilpailut alkoivat 2.1.2017. Katso tarkemmin klikkaamalla tästä.

 

Yhteystiedot

Kuusamon Golf Oy
Kylpyläntie 4
93600 Kuusamo

Ajanvaraus (08) 868 1619

toimisto@kuusamogolf.fi
caddie@kuusamogolf.fi 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Golf Cafe Breikki on to 14.9. alkaen auki päivittäin 9-17.

Kenttä ja Breikki suljetaan talven ajaksi alkaen maanantaina 2.10.

 

   ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info   polkky strongw nega    nordea  lahitapiola   osuuskauppa  Cumulus    oleary  StaffPoint transparent rgb 01