Kyösti SalmirinneKyösti Salmirinne
puh. 0500 283 135
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimitusjohtajan katsaus

Kesä on vihdoin saapunut Kuusamoonkin. Pitkä talvi ei ole kohdellut golfkenttää suotuisasti. Viheriöillä ja väylillä on paljastunut lumen alta runsaasti jääpoltteen ja lumihomeen tuhoamaa ruohoa. Kyse ei ole kuivamisesta. Juuristo on valitettavasti moni paikoin tuhoutunut. Kastelu ei  elvytä ruohoa. Viheriöt olemme kylväneet toukokuun lopulla ja kiitos kesäkuun alun lämpimän jakson ne tulevat piakkoin pelattavaksi. Väylin osalta työtä on enemmän ja ne saadaan kylvettyä juhannusviikolla. Ruoho tulee esiin pikku hiljaa. Väylät ovat toki hyvin  pelattavia, vaikka ruskeita ja pelattavissa koko ajan. Toisaalta, vaikka lunta ja jäätä oli paljon, veden aiheuttamia valumisvahinkoa ei ole.

Golfkesä tulee olemaan tapahtumarikas. Entisten juhannuskisan, Golf Around The Glockin, Ruskascramblen ym. lisäksi on tulossa Business Golfkisa ja talousseminaari elokuun lopulla.

Golfyhtiön talous on erittäin haastavaa, kun golfin pelaajia on Kuusamossa niin vähän. Kentän pyörittäminen on vaatinut uhrauksia osakkeenomistajilta ja yhteistyökumppaneilta. Yksittäiset tahot mahdollistavat golfin peluun Kuusamossa ja golfkentän tuoman vetonaulan  kesämatkailulle. Ei voi tarpeeksi kiittää heidän yhteen hiileen puhaltamista.

Olemmekin panostaneet markkinointiin. Olimme esillä golfmessuilla. Mainostamme golfjulkaisuissa ja olemme mukana yhteiskamppanjoissa lähikenttien kanssa, jotta vieraspelaajat osaavat paremmin tulla Kuusamoon.

Tervetuloa tutustumaan Kuusamon kauneimpaan ja sääskettömään kesäkahvilaan ja nauttimaan virvokkeita tai lasi viiniä kuumana kesäpäivänä. Samalla voi kokeilla myös golflyöntiä.

15.6.2017
Kyösti Salmirinne

Toimitusjohtajan katsaus

Golfkausi 2016 takana

Golfkausi oli erinomainen. Pitkä ja lämmin.  Kenttä saatiin hyvään kuntoon jo kesäkuun alusta. Pelit jatkuivat vielä lokakuun puolellakin.

Kesä oli Kuusamossa sateinen, mutta se ei haitannut juurikaan pelaamista kuten monella muulla kentällä. Sateet olivat onneksi kuurottaisia, ja kenttä imi veden erinomaisesti.

Kentänhoitohenkilökunnalle vielä erityiskiitos kentän hyvästä kunnosta. Heitä ei näkynyt, mutta kenttä oli kunnossa jo aamuvirkuille pelaajille.

Majoituspakettien ja muiden seurojen yhteistyön kautta vieraspelaajien määrä kasvoi 24 %.  Vieraspelaajat olivat hyvin ¨fiksua¨ porukkaa, kun kehuivat kenttää ylisanoja säästelemättä. Vieraspelaajat olivat löytäneet runsaslukuisena myös kentän päätapahtumat, Golf Around the Clockin, Pölkky Openin ja Restel Ruska Scramblen.

Oman seuran jäsenet pelasivat ja kilpailivat jonkin verran vähemmän kuin viime vuonna. Golfharrastuksen eteen on tehtävä enemmän työtä varsinkin nuorten keskuudessa.

Seniorit olivat aktiivisia ja kunnostautuivat kiitettävästi myös kentän ympäristön hoidossa.  Kauppa Kuusamo ry myönsi golfkentälle vuoden 2016 Pidä Kuusamo Siistinä -tunnuspalkinnon. 

Golfkahvila Breikin henkilökunta valmisti tuoretta maukasta välipalaa joka päivälle.  Muutkin kuusamolaiset kuin golfarit alkavat löytää Kuusamon kauneimmalla paikalla olevat kahvilan ja nautiskelupaikan.  Ehkä sen takia, että korkealla mäellä sijaitseva terassi on sääsketön.  Breikin toiminnot olivat helposti saatavissa ja palvelu toimi kitkattomasti. Täytyy ihailla, miten henkilökunta loihti monenlaiset tarjottavat ja järjesti niiden esillepanon päätapahtumissa.

Kuusamon kaupunki oli viimeistellyt parkkialueen valmiiksi ja tuonut sinne runsaasti kukkaistutuksia. Kiitoksia kaupungin maankäytölle ja puutarhurille.

Holiday Club rakensi ja rakentaa jatkossakin kiivaalla tahdilla uutta majoitusta Tropiikkiin. Heidän ilmoituksen mukaan kentän läheisyyteen valmistuu satakunta uutta huoneistoa neljän vuoden kuluessa. Potentiaalista pelaajaa kentälle on näin odotettavissa. Mikäpä sen mukavampaa kuin uusia golftuttavuuksia paikkakunnalle.

Tervetuloa.

Kuusamossa 18.11.2016
Kyösti Salmirinne
toimitusjohtaja

Golfkausi 2016

Golfkausi on alkanut erinomaisesti.  Toukokuun lämpöaalto on sulattanut kentän ja ruoho kasvaa kovaa vauhtia. Olemme avanneet kentän poikkeuksellinen aikaisin.

Kenttä on talvehtinut hyvin. Griinit ovat talvehtineet ilman vaurioita ja saamme nekin hyvään pelattavaan kuntoon jo toukokuun puolella.  

Tänä kesänä tulemme entistä enemmän tarjoamaan erilaisia pelimaksuja eri viikonpäivinä ja vuorokauden aikoina.  Majoittajille tarjoamme alennuksia, jotta he voivat tarjota majoituspaketteja asiakkaille.

Tulemme tekemään yhteistyötä myös muiden golfseurojen kanssa tarjoten tutustumiskierroksia hienoon kenttäämme edullisemmin.

Kuusamon kaupunki on tehnyt golfkentän viereisen parkkialueen valmiiksi.  Loppusilauksen jälkeen alue tulee olemaan näkemisen arvoinen.

Erityisesti panostamme Golf Cafe Breikin tunnetuksi tekemiseen ja tarjoiluun.  Breikki on luultavasti Kuusamon komeimmalla paikalla sijaitseva kahvila, jossa pidämme tarjolla kotileivottua uunituoretta kahvileipää ja luonnosta saatavista aineksista tehtyjä voileipiä. Tarjolla on myös virvokkeita sammuttamaan vaativankin janon. Breikki on mainio paikka mennä kahville tai lasilliselle rentoutumaan työpäivän jälkeen omassa rauhassa tai viettämään aikaa vieraiden kanssa.

Tervetuloa muutkin kuin golfväki tutustumaan kenttään ja Breikkiin. Mahdollista on kokeilla puttaamista ja draivaamista (golflyöntiä) ilman jäsenyyttäkin.

Kuusamossa 17.5.2016

Kyösti Salmirinne
toimitusjohtaja

Osakkeenomistajille

Kuusamon Golf Oy on tavallisesta poikkeava golfyhtiö, koska meillä ei ole kuin pieni pakollinen vuosimaksu.

Maksat yhtiövastikkeita vain, jos käytät osakkeen suomia oikeuksia. Osakkeenomistajan kannalta tämä on erinomainen asia. Jos elämäntilanne muuttuu sellaiseksi, että pelaaminen ei onnistu, maksuja ei juurikaan ole.

Jos pelaat paljon, mikä Kuusamon kentällä on hyvin mahdollista, koska pelata voi yölläkin, niin osakkeen omistaminen kannattaa. Osakkaille järjestämme myös etuja, joita muutoin ei ole.

Osakkaana olet mukana mahdollistamassa sen, että Kuusamossa pelataan golfia jatkossakin ja entistä laadukkaammalla kentällä. Sinun ei enää tarvitse lähteä maailmalle saadaksesi pelata kunnon golfkentällä. Vuositasolla tästä kertyy merkittävä säästö.

Golfkenttämme sijaitsee yhdessä Kuusamon kauneimmista maisemista, Petäjäkankaan kumpuilevassa kangasmaastossa, 9 luonnonlammen syleilyssä.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki kylpylöineen ja muine harrastusmahdollisuuksineen on aivan vieressä. Voit muun muassa pelata frisbee –golfia ja tennistä, keilata, kalastaa ja uida Petäjälammessa. Perheen nuoremmat voivat telmiä Angry Birds Activity Parkissa. HCR:sta on saatavissa viikko-osakkeita, joihin voit kätevästi sisällyttää golfin viikko-osakkeen.

Kentän reunamilla ja osin väylien välissä kulkee kuntorata ja maastopyöräilyreitti, josta voi ihailla upeaa golfpuistoa ja kuusamolaista maisemaa.

Kyösti Salmirinne
toimitusjohtaja

Yhteystiedot

Kuusamon Golf Oy
Kylpyläntie 4
93600 Kuusamo

Ajanvaraus (08) 868 1619

toimisto@kuusamogolf.fi
caddie@kuusamogolf.fi 

 

       Kuvia

Aukioloajat

Golf Cafe Breikki on to 14.9. alkaen auki päivittäin 9-17.

Kenttä ja Breikki suljetaan talven ajaksi alkaen maanantaina 2.10.

 

   ruka kuusamo  kuusamo hirsitalot info   polkky strongw nega    nordea  lahitapiola   osuuskauppa  Cumulus    oleary  StaffPoint transparent rgb 01