Kun tulet pelaamaan

CADDIEMASTER PALAA TÖIHIN KEVÄÄLLÄ 2022
– Puhelin ei vastaa talven aikana.
– Sähköposti toimii normaalisti.

SIMULAATTORI ON KÄYTETTÄVISSÄ
Lue tarkemmin kohdasta PALVELUT >Simulaattori

—————-

CADDIEMASTER TOIMII TROPIIKIN VASTAANOTOSSA, puh 0400 215341 ja email  toimisto@kuusamogolf.fi. 

 1. Voit siirtyä SUORAAN AVAUSTIILLE käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille, jos Sinulla on
  kausikortti tai 10-kortti ja
  – voimassa oleva vahvistettu ajanvaraus.
  Samoin voit menetellä, jos olet varannut ja maksanut peliaikasi teetime.fi -sovelluksen kautta.
 2. Jos edellä mainitut ehdot eivät täyty tai Sinulla on muuta kysyttävää pelaamiseen tai kenttään liittyen, on syytä käydä caddiemasterin puheilla Kuusamon Tropiikin vastaanotossa. Löydät sinne opasteita  seuraamalla.
 3. Caddiemaster huolehtii GF- ja viikkokorttipelaajien ajanvarauksesta ja maksusta. Samoin caddiemaster huolehtii golfautojen vuokrauksesta. Kausikortti- ja 10-korttitilaukset hoidetaan toimiston kautta.
 4. Huomioithan että caddiemasterin toimistolta on muutaman minuutin kävelymatka avaustiille. Kannattaa varata riittävästi aikaa siirtymiseen.
 5. Ei ole suotava lähteä kierrokselle ennen virallista lähtöaikaa, koska peliryhmääsi saattaa olla tulossa henkilöitä, jotka ilmoittautuvat viime hetkellä.
 6. Muistathan noudattaa voimassa olevia COVID 19 -suosituksia. Golfliiton suositukset löydät tästä.
 7. Autojen ja mailojen vuokraus hoidetaan caddiemasterin toimesta.
 8. Breikki-rakennuksessa olevat kahvi- ja välipala-/ tuoteautomaatit toimivat vain maksukorteille.  Ovet ovat auki klo 08 – 22. Automaatit poistuvat käytöstä 30.9. Ovien aukiolosta ilmoitetaan erikseen. Breikin WC:t ovat auki pelikauden loppuun asti.
 9. Rangen palloautomaatti toimii soitolla tiettyyn numeroon. Ohjeet ovat automaatin kyljessä. Palloautomaatti ei ole käytössä 8.10. jälkeen. Harjoittelu tapahtuu omilla palloilla.