Ladygolf

Kuusamo Golfladyt kokoontuvat kerran viikossa pelaamaan leikkimielisiä golfpelejä sekä järjestävät yhteisiä pelireissuja. Naistoimikunta järjestää vuosittain oman kilpailun, Ladies Openin.

Aktiivinen porukka toivottaa tervetulleeksi mukaan – aina löytyy peliseuraa! Mikäli haluat aloittaa golfin, olet tervetullut mukaan kipinäiltoihin kokeilemaan ja tutustumaan! 

Jos jäi kysyttävää, ota yhteyttä ladykapteeni Tuulikki Ahoon, tuulikkiaho@netti.fi.

Naistenillat on vietetty kaudelta 2021. Palataan asiaan kesällä 2022, mutta talvellakin meillä on ohjelmaa. Tule mukaan

 

Kansallinen golfviikko

Kesän valtakunnalliset haasteet

Osallistu valtakunnallisiin Golf Ladyjen haasteisiin! Valittavana on Pelaa 100 pistettä -haaste, Yhdessä aina mukavampaa -haaste, Kierrä 20 kierrosta -haaste ja Golfista on moneksi -haaste. Nämä kaikki haasteet alkavat 1.6.2021 ja päättyvät 30.9.2021. Haasteet sopivat kaikentasoisille pelaajille ja tulokset ilmoitetaan Suomi Golfiin. Katso tarkemmat tiedot liitteestä ladygolf haasteet.

Birdiepuu

Osallistu naisten omaan birdiehaasteeseen! Breikin seinältä löytyy Birdiepuu. Jokainen osallistuja saa oman linnun, johon merkataan kaikki kauden omat birdiet höyhenillä. Ilmoita Tuulikille (tuulikkiaho@netti.fi.) osallistumisesi birdiehaasteeseen, niin saat oman linnun seinälle ja osallistumisohjeet.

Ladies Open

Ladies Open pelataan 25.7.2021, pelimuotona Scramble. Teemana vuonna 2021 on ”Mun tapa pelata – Rakkaudesta lajiin”. Nyt saa revitellä pukeutumisella, sillä paras puku palkitaan!

Ilmoittautumiset kilpailukalenterin kautta (Tästä).

Yhteiset pelireissut

Naiset järjestävät yhteisiä pelireissuja kesän aikana. 

Naisten seuraottelu 18.7.2021 Oulun Golfkerholla. Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ilmoittautumiset Tuulikille (tuulikkiaho@netti.fi). Mikäli kiinnostuneita löytyy, niin voidaan samalla tehdä myös yhteinen pelireissu 17.7.

Mahdollisuus myös lähteä pelireissulle Tahkolle alkusyksystä syyskuun alussa perjantai-sunnuntai. Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä Kirsti ”Kikka” Ketolaan, kirstiketola26@gmail.com

Ladygolf tiedotteet

Apuvoimia tarvitaan

Hyvä KuuG:n jäsen,
nyt juuri Sinulla on hyvä tilaisuus osallistua talkoohengessä seuramme ulospäin näkyvään toimintaan. TEKIJÖITÄ TARVITAAN

Ensi tiistaina seuramme järjestelyvastuulla on Suomen Golfsenioreiden kilpailutapahtuma täällä Kuusamossa Petäjäkankaan kentällä. Kilpailuun on ilmoittautunut 107 kilpailijaa Pohjois-Suomen alueelta. Kilpailun läpivienti tarjoiluineen kaikkineen vaatii koko joukon auttavia käsiä.

Ensimmäiset lähdöt ovat aamulla kello yhdeksältä ja viimeiset kilpailijat ovat suoriutuneet urakastaan joskus iltaseitsemän aikaan. Toimiston ja oheistoimintojen (tarjoilu ym) tulee siis olla toimintavalmiina ja -kunnossa todella pitkän ajan.

Työkohteita ovat mm
– caddiemastertoiminta eli ilmoittautumisten vastaanotto ja maksujen periminen valmiiden osallistujalistojen mukaisesti
– tulospalvelussa avustaminen
– startterina toimiminen
– lounasruokien esillepanosta huolehtiminen
– ”kahvitarjoilusta” huolehtiminen

Työvuorot olisi hyvä saada tuollaiset 4-5 tai 5-6 tuntia kestäviksi, mutta lyhyemmätkin panokset otetaan ilolla vastaan. Keneltäkään ei tietenkään edellytetä kokoaikaista työpanosta.

Vapaaehtoisia on jo saatu mukavasti, mutta lisävoimat ovat enemmän kuin tervetulleet.

HUOM: Tehtävät eivät ole mitenkään sukupuolisidonnaisia!

Jos Sinulla on mahdollisuus tulla avuksi, ota yhteyttä Leinosen Alpoon joko puhelimitse 0400 587660 (tai 0400 215552) tai sähköpostitsee alpo2804@gmail.com.

Alpo odottaa juuri Sinun yhteydenottoasi.

Terveisin
Jukka

KuuG: Lady-tiedote 13.7.2021

Hyvä kuusamolainen ladygolfari,
sattuneesta syystä ohessa päivitetty naisten illan ohjelma. Siinä on muutos, joka koskee scramble-illan siirtymistä aikaisemmaksi.

13.7. Kipinäilta, greensome
17.7. Naisten seuraottelu, OGS, Vaara
20.7. Scramble-harjoitus
25.7. Ladies Open (ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta)
27.7. 3 mailan peli. Valitse 3 mailaa, joilla pelaat koko pelin
3.8. Narupeli. Jokainen tuo oman narun ja sakset. Narun pituuden tulee olla puolet omasta tasoituksesta (jos tasoitus 30, 15 m narua)
10.8. Norjalainen
17.8. Foursome
24.8. Pelimuodon vaihto keskellä peliä (Scramble, greensome ja foursome)
31.8. Pelailua, vapaavalintaista peliä

Terveisin
Jukka

Jäsentiedote 29.6.2021

Hyvä KuuG:n jäsen,
pelikausi on täydessä vauhdissa ja sen näkee myös kentällä.

1. Tämän viestin tärkein asia koskee tämän viikon perjantaita – lauantaita. Tällöin kaksi urhollista pelimiesti kiertää 24 tunnin aikana yhtämittaa mahdollisimman monta kierrosta. Ratkaisevaa on itse asiassa par- tulosten ja sitä parempien määrä. Oma kapteenimme Aki Karjalainen ja entinen kuusamolainen Kari Määttä (meillä kasvanut ja oppinsa saanut) pyrkivät tässä 24 H JUNNUGOLFILLE -tapahtumassa tekemään mahdollisimman paljon noita em. tuloksia. Heillä on jo koko joukko yritystukijoita, jotka ovat lupautuneet maksamaan näistä tuloksista tietyn hinta-asteikon mukaisesti.
Hinnoittelu on seuraava:
– par: 0,20 euroa
– birdie: 0,50 euroa
– eagle: 1 euro
– albatrossi: 2 euroa
– holari: 5 euroa

Nyt myös juuri Sinulla on mahdollista antaa tukesi Kuusamo Golf ry:n juniorityölle. Katso liitteenä oleva esite ja ilmoittaudu tukijaksi joko sähköpostilla toimisto@kuusamogolf.fi tai puhelimitse 0400 215552. Voit ilmoittautua kummankin tai vain toisen (nimi mainittava) tukijaksi. Tarkempia tietoja saat myös Akilta, mutta ilmoittautumisen teet em. tavoilla, jotta annat Akille keskittymisrauhan. Tänä vuonna on todennäköistä, että näin kolmannen vuoden kunniaksi syntyy uusi ennätys sekä kierrosmäärissä että tapahtumatuotossa. pelaajat käyttävät tällä kerralla muiden kenttien vastaavien tapahtumien tavoin autoa ja onhan Määtän Kari todellinen pelimies tasoituksella 0,2!

Jotta annamme Akille ja Karille kaikki mahdollisuudet hyvään tulokseen, toivomme heille viivytyksetöntä etenemistä tuon 24 tunnin urakan aikana. Perjantaina iltapäivällä ja lauantaina aamupäivällä he todennäköisesti liikkuvat autolla. Annathan Sinäkin omalta osaltasi tietä näille urakoitsijoille.

2. Viikkokilpailut ovat käynnissä nyt kolmatta viikkoa ja reikäpelimestaruudesta alkaa kilpailu tällä viikolla.

3. Tavanomaiset viikoittaiset tapahtumat jatkuvat kuten ennenkin sekä junioreiden ja leidien että senioreiden osalta. Seniorit aloittavat kisailunsa huomenna 30.7. klo 10.00, mutta sitten heinäkuussa kisaillaan kokeiluluonteisesti keskiviikkoisin alkaen klo 14.00. Tähän palataan vielä.

4. Kilpailukalenterissakin on tuleville viikoille tapahtumia:
– la 3.7. pelataan Rovaniemellä Pentik Ladies Open
– ke 7.7. pelataan Petäjäkangas Extra iltakilpailuna alkaen klo 17.30
– la 10.7. on vuorossa jälleen Ravintola Talonpöytä Open, joka saavutti vuosi sitten hyvän menestyksen
– su 11.7. pelataan senioreiden LappiCupin osakilpailu meillä Petäjäkankaan kentällä
– ti 13.7. on vuorossa Suunnistajien SM-golf meillä Kuusamossa
– ke 14.7. on SGS:n Aluetourin 2. osakilpailu Kalajoella
– to 15.7. käydään meillä Golfarin Maraton.

5. Lopuksi vielä yksi mieleenpalautus. Kotisivuillamme on seuraava lause, jonka sisällöstä on jo aiemminkin huomautettu:. Kortteja on tilattu ja lunastettu mukava määrä, mutta valitettavasti tuo lähdön vahvistaminen on jäänyt aika usein tekemättä. Tähän toivomme parannusta, ihan tilastollisistakin syistä.
Kaikille pelaajille suositellaan kausikorttia, 10-korttia tai viikkokorttia. Näillä henkilöillä on mahdollisuus siirtyä suoraan avaustiille käymättä ilmoittautumassa caddiemasterilla Tropiikin vastaanotossa. Ajanvarauksen VAHVISTAMINEN on tietenkin muistettava!

Että tällaista tällä kertaa.
Terveisin
jukka

Tulevaa / mennyttä ohjelmaa

Ke 13.10.2021  Kenttä meni illalla kiinni ja talvilevolle

Pe 29.10.2021  Simulaattori aukesi tutustumiskäyttöön

Ma 01.11.2021  Simulaattori siirtyi normaaliin maksulliseen käyttöön

 

Naisten ilta ti 15.6.

Kipinäilta, johon voi ja kannattaa tuoda mukaan ystäviä ja tuttuja tutustumaan valkoisen pallon peliin. Iltapuhde alkaa jo kello 17, jolloin Raimo kertoo ja tutustuttaa kaikkia pitkiin lyönteihin. Pelimuotona klo 18 alkaen on greensome.

Naistenillat ym ohjelmaa 2021

Naistenilta on leikkimielinen viikkopeli, jossa pelataan puolikas kierros joka tiistai klo 18.00 alkaen. Peliohjeet saa ennen kierrosta, joten näitä pelejä ei tarvitse tuntea etukäteen. Ei ennakkoilmoittautumista. Jos opettaja on mukana, aloitamme klo 17.00, tämän osalta aikataulu päivittyy.

20.7. Scramble-harjoitus

25.7. Ladies Open (ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta)

27.7. 3 mailan peli. Valitse 3 mailaa, joilla pelaat koko pelin

3.8. Narupeli. Jokainen tuo oman narun ja sakset. Narun pituuden tulee olla puolet omasta tasoituksesta (jos tasoitus 30, 15 m narua)

10.8. Norjalainen

17.8. Foursome

24.8. Pelimuodon vaihto keskellä peliä (Scramble, greensome ja foursome)

31.8. Pelailua, vapaavalintaista peliä

Naistenillat kaudelta on vietetty. Palataan asiaan kesällä 2022.