Seniorit

Kuusamo Golfin seniorit järjestävät viikoittain leikkimielisiä kisailuja, Keskiviikkokisailuja.

Kannustamme jäseniä osallistumaan golfliiton  kilpailutoimintaan. Järjestämme vierailuja lähialueen kentille toivomusten mukaan. Innostamme  seniorijäseniä osallistumaan opetustapahtumiin ja kehittämään pelaamistaan. Toimintaa järjestetään ympärivuotisesti.

Katso kesän 2021 toimintasuunnitelma klikkaamalla tästä.

Toiminnasta voit kysyä tarkemmin senioritoimikunnan puheenjohtaja Jukka Tarjanteelta,  jukkatar41@gmail.com. 

Kokoonnumme elokuussa keskiviikkoisin klo 13.45 Breikin edustalle päättämään pelimuodosta ja joukkueista. Kahdesta alkaen lähdemme pelaamaan yhdeksän reiän kisailua. Toiselle puoliskolle lähdemme tavallisesti vapaavalintaisin ryhmin. Kaikki seniorit ovat tervetulleita, erityisesti vieraspelaajat.

Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, ei myöskään ajanvarausta. Pelioikeus tulee tietenkin olla eli kausipelioikeus, 10-kortti tai viikkokortti. Green fee -pelaajan on syytä käydä ennen Breikkiin tuloaan Tropiikin caddiemasterin puheilla green feen maksamiseksi.  Keskiviikkokisailun säännöt ja käytänteet löydät klikkaamalla tästä.

Senioritiedotteet

Jäsen- ja kenttätiedote 21.9.2021

Hyvä KuuG:n jäsen,
pelikauden viimeinen kilpailu pelataan tulevana lauantaina kutsun mukaisesti YHDEN PELAAJAN SCRAMBLENA.. Pelaaja voi siis halutessaan löydä kaksi kertaa kultakin lyöntipaikalta, kerran itse ja toisen kerran ns “sivupersoona”. Pelimaksu peritään kuigtenkin vain yhdeltä pelaajalta. Tasoitus on normaaliin tapaan 25% pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta eli puolet pelaajan tasoituksesta. TERVETULOA kauden viimeiseen kamppailuun.

Junnuharkat ja leidien peli-illat ovat päättyneet, mutta seniorien Keskiviikkokisailut jatkuvat edelleen keskiviikkoisin kello 12.00 alkaen..

Pelikauden päättymiseen liittyen on syytä ottaa huomioon seuraavat tiedot, jotka löytyvät myös kotisivujemme ao. kohdista

Keskiviikkokisailu 15.9.2021

Keskiviikkokisailu 15.9.2021
9 reikää scramble hcp

1.Elmi Hakala                            33    -4    29
Telle Tahkola
Jouko Virranniemi

2. Reijo Ronkainen                   36    -4    32
Ari Salmenkorva
Kyösti Tammi
Jukka Tarjanne

3. Marja-Leena Aikkila            36    -3    33
Sinikka Haataja
Matti Etelämäki
Reijo Mustonen

4. Liisa Etelämäki                     38    -5    33
Teijo Karjalainen
Tauno Tahkola

Greeniosumista jaettavat pallot ovat loppuneet. Valitettavasti ei siis ole mistä jakaa.

 

Jäsentiedote 3.9.2021

Hyvä KuuG:n jäsen,
syksy etenee edelleen, mutta toisaalta myös pelaaminen Petäjäkankaalle jatkuu.

Ajankohtaisin ilmoitus ensimmäiseksi: SENIORIEN KESKIVIIKKOKISAILUSSA HUOMENNA 8.9. ENSIMMÄISET LÄHDÖT OVAT KLO 12.00. Vastuuhenkilönä on Marja-Leena.

Yksilökilpailut on tältä kaudelta käyty, mutta erilaiset joukkueperusteiset tapahtumat jatkuvat.

Keskiviikkokisailu 1.9.2021

Keskiviikkokisailu 1.9.2021

9 reikää scramble hcp        

 1. Jukka Tarjanne                   36              -5               32
  Jouko Virranniemi
 2. Reijo Mustonen                  38              -6               32
  Helge Määttä
 3. Marja-Leena Aikkila         40              -6               34
  Alpo Lämsä
 4. Reijo Ronkainen                41              -7               34
  Kyösti Tammi
 5. Sinikka Haataja                 43              -8               35
  Teijo Karjalainen

Greeniosumista pallot:
Jukka 1, Helge 1, Reijo R 1,

Joukkueet: Vapaa valinta

Keskiviikkokisailu 25.8.2021

Keskiviikkokisailu 25.8.2021
9 reikää scramble hcp

1.    Sinikka Haataja                      33              -6               27
Tapani Ketola
Tauno Tahkola

2.    Helge Määttä                          36              -5               31
Reijo Ronkainen
Kyösti Tammi

3.    Marja-Leena Aikkila               38              -3               35
Teijo Karjalainen
Alpo Lämsä
Jukka Tarjanne

Greeniosumista pallot:
Sinikka 1, Tapani 1, Reijo R 1, Helge 2, Kyösti 1, Marja-Leena 1, Teijo 1, Jukka 1

Joukkueet: Arvonta

Jäsen- ja senioritiedote 23.8.2021

Hyvä KuuG:n jäsen,
menneessä viikonvaihteessa ei, kuten ei myöskään tulevassa, ollut / ole varsinaisia kilpailuja omalla kentällämme. Senioreille sen sijaan oli ja on vierailla kentillä.

Keskiviikkokisailu 11.8.2021

Keskiviikkokisailu 11.8.2021
9 reikää scramble hcp

1. Reijo Mustonen             38    -7    31
Jukka Tarjanne

2. Teijo Karjalainen          39    -8    31
Alpo Lämsä

3. Matti Etelämäki            37    -5    32
Ari Salmenkorva

4. Reijo Ronkainen           46    -7    39
Kyösti Tammi

Greeniosumista pallot:
Reijo M 2, Jukka 1, Ari 2, Matti 1

Joukkueet: Oma valinta

Senioritiedote 10.8.2021

Hyvä KuuG:n seniorijäsen, tiedäthän, että

1. POHJOISEN SUOMEN SCRATCH- mestaruudesta kilpaillaan 21.-22.8.2921 OGK:n kentällä. Kutsu löytyy mm. kotisivujemme kohdasta Kilpailut ja Suomen Golfsenioreiden Golfboxista.- Sarjat ovat N50, M50, M60 ja M70.- Joukkuemestaruudesta kilpaillaan siten, että seuran tulokseen lasketaan yksi tulos kustakin sarjasta.- Pelaajan tasoituksen tulee olla 4 – 24

Sunnuntain lähdöt

Hyvä KuuG:n jäsen,
tämä viesti koske huomisen sunnuntain 8.8.2021 mestaruuskilpailujen lähtöaikoja. Yksinkertaisuuden vuoksi tämä viesti lähtee ja tulee myös heille, jotka eivät ole ilmoittautuneet.

Teknisistä ongelmista johtuen lähtöaikoja jouduttiin siirtämään siten, että ensimmäiset lähdöt ovat kello 09.30. eikä johonkin muuhun aikaan. Uudet lähtöajat on lähetetty hetki sitten ja ovat tietenkin nähtävissä myös Nexgolfin kilpailukalenterissa.

Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille niille 28 seniorille, jotka lähtevät huomenna sunnuntaina klo 09.30 alkaen kilpailemaan oman sarjansa mestaruudesta.

Golfterveisin ja tapaamisiin kentällä
Jukka

Jäsentiedote 6.8.2021

Hyvä KuuG:n jäsen,
onpa ollut pari syksyisen tuntuista päivää, mutta eilen oli taas hyvä pelipäivä. Valitettavasti SGS:n aluetourin kilpailu jouduttiin – aivan perustellusti – peruuttamaan edellisenä päivänä sääennusteen perusteella. Uskon, että kaikki olivat jokseenkin tyytyväisiä päätökseen, kun ennusteiden paikkansapitävyys paljastui. Saimme jo kuitenkin alustavan lupauksen vastaavan kilpailun järjestämisestä myös vuonna 2022.

Olethan kesän aikana havainnut ORANSSIT TIIKAPULAT kentällä. Kysymyksessä ovat aloittelijoille (ja totta kai muillekin) tarkoitetut SLOPATUT avauspaikat. Slopetaulukot ovat nyt sekä netissä että Breikin ilmoitustaululla. Kannattaa ihan vaikka uteliaisuudesta kokeilla pelaamista kenttää eräiltä osittain kovinkin paljon lyhennettynä! Saattaa olla että jokin tällainen kokeilukilpailukin järjestetään vielä tällä pelikaudella. Kokemuksia pitää kuitenkin ensin saada, joten annapa tietää kokeilusi tulokset.
Tuleva runsas viikko on Petäjäkankaan kentällä tiivistä mestaruustaistoa, vaikka se alkaakin Tiirikaiset Spec Scrambella nyt huomenna lauantaina 7.8. Kutsun mukaisesti osanottajat arvotaan kahden pelaajan joukkueiksi. Palkinnotkin ovat erikoisia, ainakin nykykäytäntöön verrattuna: Ritva ja Ave Tiirikaisen palkintopokaaleja laitetaan uusiokäyttöön. Erikoiset erikoiskilpailut julkistetaan vasta kilpailun alkaessa. Ilmoittautumiset tulee tehdä totuttuun tapaan viimeistään perjantaina klo 18.00 mennessä. Koska joukkueet arvotaan ilmoittautuneiden kesken, ovat KAIKKI ASIASTA KIINOSTUNEET TERVETULLEET OSALLISTUMAAN ARVONTAAN Breikissä perjantaina klo 18.00.

Sunnuntaina pelataan seniorien lyöntipelimestaruuksista naisten ja miesten ikäluokkasarjoissa. Kaikissa sarjoissa on pelimuotona tasoitukseton lyöntipeli. M80 pelaa 9 reikää ja muut 18. Näin pyritään saamaan mukaan mahdollisimman monta tänä vuonna pelanneista 7:stä M80-sarjalaisesta. Sarjajako on joustava ja muutettavissa, jotta kaikki pääsevät mukaan, vaikka oma varsinainen sarja kärsisikin osanottajakadosta. Vetoomuksen osallistumisesta osoitan tietenkin myös kaikille muille senioreille ja aivan erityisesti leideille. Ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään lauantaina klo 18. Runsasta osallistumista toivotaan, sääennustekin näyttää lupaavalta.

Ensin viikon aikana ratkeavat ainakin M70 reikäpelimestaruudet, ns. virallinen scratch-sarjassa ja se toinen hcp-sarjassa. Myös Myl-sarjan mestaruudet ovat ratkeamassa.

Viikonvaihteessa 13.-15.8. ratkaistaan seuran yleiset golfmestaruudet sekä naisten että miesten A- (scratch) ja B- (Hcp) sarjoissa. Nuo A ja B eivät viittaa tasoitusluokkiin, vaan esimerkiksi tasoituksen 12 omaava voi osallistua B-sarjaan ja vastaavasti tasoituksen 19 omaava A-sarjaan. Kaikille riittää siis sarjoja, joten runsasta osallistumista toivotaan. Mestaruuskilpailujen pitäisi olla se tapahtuma, joka kerää jäsenet runsaslukuisesti mittelemään paremmuudesta.

Ja muistathan, että viikkokilpailut jatkuvat edelleen. Tämä viikko mukaan laskien on kilpailuviikkoja jäljellä vielä 4.

Tapaamisiin kentällä
Jukka

Jäsentiedote 1.8.2021

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä tiedotteessa on pääosin senioriasiaa, mutta toki muutakin. Ja aloitetaan sillä muulla.

1. Alkavan viikon ohjelmassa ovat tietenkin nuo viikottaiset perustapahtumat eli maanantaina mahdoliisuus green cardin suoritukseen, tiistaina naisten ilta, keskiviikkona klo 14.00 senioreiden keskiviikkokisailu ja illalla junnutreenit. Ja vielä torstain tutustuminen lajiin. Innosta tuttaviasi ilmoittautumaan!!

2. Lauantaina 7. elokuuta on ohjelmassa uusi tulokas kilpailuvalikoimaamme: Tiirikaiset Spec Scramble alkaen klo 10. Kilpailu käydään kahden pelaajan arvotuin joukkuein ja tietenkin tasoituksellisena. Pelikaveria ei siis voi valita etukäteen, vaan sen ratkaisee arpa. Palkinnotkaan eivät ole mitä tahansa, vaan Ritva ja Ave Tiirikaisen aikanaan saamia golfpalkintoja, joita nyt laitetaan uudestaan kiertoon. Ritva ja Ave ovat Ruka Golfin (KuuG:n edeltäjän) jäsenet numerot 1 ja 2. Nykyisen kentän väylä 17 on nimetty näiden kahden pelaajamme mukaan.

3. Viikkokilpailut ovat olleet käynnissä jo jonkin aikaa. Kuukausikohtaisistakin palkinnoista on jo kilpailtu. Järjestelyhän on sellainen, että palkintoja jaetaan viikko- ja kuukausikohtaisesti ja lisäksi palkitaan se henkilö, jonka viisi parasta viikkotulosta antavat suurimman yhteenlasketun bogipistesumman. Nyt on vielä jäljellä viisi peliviikkoa, joten vielä ehdit tavoitella tuotakin palkintoa. Katso tarkemmin kotisivuilta Pelaamaan – Kilpailut – Viikkokilpailut. Sieltä ilmenevät myös jo saavutetut tulokset.

Ja sitten niihin senioriasioihin, joita muutkin toki saavat lukea.

1. Tänään sunnuntaina käytiin LappiCupin kolmas tämän vuoden osakilpailu Levillä. Mukana oli 12 kuusamolaista, joista parhaiten sijoittui sarjassa M60 voittajaksi pelannut Tapio Selkälä. Sarjassa N50 Anne-Kaisa Olva ja Tuulikki Aho ottivat sijat 2 ja 3. Päivän parhaan bruttotuloksen 82 löi Raimo Määttä. Onnittelut kaikille heille – ja tietysti myös muille mukana olleille!

Tapion lisäksi olivat sarjassa M60 mukana Alpo Leinonen (6.), Raimo Määttä (10.) ja Hannu Virranniemi (13.) Sarjassa N60 oli Ulla Määttä 10. ja sarjassa M70 Tauno Tahkola (5.), Jouko Virranniemi (9.), Alpo Lämsä (21.), Teijo Karjalainen (25.) ja Helge Määttä (28.) Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta https://mlgk.nexgolf.fi/mlgk/tournaments.nxg

2. Ylihuomenna tiistaina 3.8. pelataan omalla Petäjäkankaan kentällämme Suomen Golfsenioreiden pohjoisen aluetourin osakilpailu kaikkiaan 107 pelaajan voimin. Toivomme tietenkin omille pelinaisillemme ja -miehillemme menestystä. Sääennuste ei valitettavasti näytä kovin hyvältä, mutta “sateen sattuessa sateessa”, näinhän se menee.

3. Keskiviikkona klo 14 lähtevät ensimmäiset keskiviikkokisailijat matkaan. Tällä aikataululla varmaan edetään vielä koko elokuu. Mukaan ovat tervetulleet kaikki seniori-ikäiset golfarit sukupuoleen katsomatta. Todettakoon että peräti 8 sarjan M80 pelaajaa on kauden aikana ollut ainakin kerran kisailemassa. Pääosa heistä on peräti vakiokisailijoita.

4. Seuran mestaruuskilpailujen sarja jatkuu ensi sunnuntaina, jolloin seniorit ratkaisevat paremmuutensa sekä naisten että miesten sarjoissa. Pelimuotona on kaikilla tasoitukseton lyöntipeli. Sarjajako on joustava siinä mielessä, että tarpeen vaatiessa sitä sovelletaan, jotta kaikkiin saadaan vähintään kolme osanottajaa. Erityinen toivomus on, että sarjaan M80 saadaan tarpeeksi pelimiehiä. Ja toinen erityistoivomus: Kaikki leidit 50+ joukolla mukaan, jotta tuloslistoihin ja mestariluetteloihin ei tarvitse kirjoittaa “ei oota”.

5. Reikäpelimestaruuksista on pelattu jo muutaman viikon ajan. M70 -sarjan osalta on jo edetty niin pitkälle, että vain mestaruuspelit ovat pelaamatta. Scratch-sarjassa mestaruuden ratkaisevat lähiaikoina Helge Määttä ja Jouko Virranniemi. Tasoituksellisessa loppuottelussa Jouko Virranniemi saa vastaansa Jukka Tarjanteen.

Terveisin
Jukka

Apuvoimia tarvitaan

Hyvä KuuG:n jäsen,
nyt juuri Sinulla on hyvä tilaisuus osallistua talkoohengessä seuramme ulospäin näkyvään toimintaan. TEKIJÖITÄ TARVITAAN

Ensi tiistaina seuramme järjestelyvastuulla on Suomen Golfsenioreiden kilpailutapahtuma täällä Kuusamossa Petäjäkankaan kentällä. Kilpailuun on ilmoittautunut 107 kilpailijaa Pohjois-Suomen alueelta. Kilpailun läpivienti tarjoiluineen kaikkineen vaatii koko joukon auttavia käsiä.

Ensimmäiset lähdöt ovat aamulla kello yhdeksältä ja viimeiset kilpailijat ovat suoriutuneet urakastaan joskus iltaseitsemän aikaan. Toimiston ja oheistoimintojen (tarjoilu ym) tulee siis olla toimintavalmiina ja -kunnossa todella pitkän ajan.

Työkohteita ovat mm
– caddiemastertoiminta eli ilmoittautumisten vastaanotto ja maksujen periminen valmiiden osallistujalistojen mukaisesti
– tulospalvelussa avustaminen
– startterina toimiminen
– lounasruokien esillepanosta huolehtiminen
– “kahvitarjoilusta” huolehtiminen

Työvuorot olisi hyvä saada tuollaiset 4-5 tai 5-6 tuntia kestäviksi, mutta lyhyemmätkin panokset otetaan ilolla vastaan. Keneltäkään ei tietenkään edellytetä kokoaikaista työpanosta.

Vapaaehtoisia on jo saatu mukavasti, mutta lisävoimat ovat enemmän kuin tervetulleet.

HUOM: Tehtävät eivät ole mitenkään sukupuolisidonnaisia!

Jos Sinulla on mahdollisuus tulla avuksi, ota yhteyttä Leinosen Alpoon joko puhelimitse 0400 587660 (tai 0400 215552) tai sähköpostitsee alpo2804@gmail.com.

Alpo odottaa juuri Sinun yhteydenottoasi.

Terveisin
Jukka

Keskiviikkokisailu 28.7.2021

Keskiviikkokisailu 28.7.2021
9 reikää scramble hcp  

 1. Leena Virranniemi      33              -4               29
  Matti Etelämäki
  Veikko Palosaari
  Ari Salmenkorva
 2. Marja-Leena Aikkila   34              -4               30
  Teijo Karjalainen
  Alpo Lämsä
  Reijo Mustonen

 

 1. Kalevi Inget                  35              -4               31
  Helge Määttä
  Reijo Ronkainen
  Jouko Virranniemi
 2. Sinikka Haataja           35              -3               32
  Tellervo Tahkola
  Kyösti Tammi
  Jukka Tarjanne

Greeniosumista pallot:
Reijo 1, Marja-Leena 2, Alpo 1, Teijo 1, Veikko 1, Matti 1, Kyösti 1, Jukka 1

Keskiviikkokisailu 21.7.2021

9 reikää scramble hcp
3 avausta jokaiselta joukkueen jäseneltä
Pelaaja kohti putteri ja kolme muuta mailaa

 1. Reijo Ronkainen                   37              -6               31
  Ari Salmenkorva
  Kyösti Tammi
 2. Leena Virranniemi 38              -6               32
  Tapani Ketola
  Alpo Lämsä
 3. Marja-Leena Aikkila 38              -5               33
  Teijo Karjalainen
  Jukka Tarjanne
 4. Sinikka Haataja 43              -6               37
  Kalevi Inget
  Reijo Mustonen

Greeniosumista pallot:
Reijo R 1, Ari 1, Leena 1, Kirsti 1, Alpo 1, Jukka 2, Marja-Leena 2, Teijo 1, Sinikka 1

Keskiviikkokisailu 14.7.2021

Keskiviikkokisailu 14.7.2021

9 reikää scramble hcp
3 avausta jokaiselta joukkueen jäseneltä
Lisäksi erikoisputtikilpailu

1.    Matti Etelämäki                       36              -4               32             23
Alpo Lämsä

2.    Leena Virranniemi                  37              -5               32             30
Teijo Karjalainen
Tauno Tahkola

3.    Tellervo Tahkola                    37              -5               32             23
Reijo Mustoneni
Jukka Tarjanne

4.    Kalevi Inget                             40              -5               35             29
Reijo Ronkainen
Ari Salmenkorva

 

5.    Sinikka Haataja                      43              -6               37             18
Veikko Palosaari
Kyösti Tammi

Greeniosumista pallot:
Alpo 2, Matti 1, Tauno 2, Tellervo 1, Jukka 1, Reijo 1, Kalevi 1, Ari 1,
Reijo R 1, Veikko 1, Sinikka 2

Puttikilpailu:
Tarkoitus (joka ilmeisesti ei kaikkien osalta toteutunut) oli että
– se jonka pallo valitaan avauksessa, puttaa ensimmäisenä
– puttien määrä lasketaan siten, että
–jos greenillä ensimmäisenä puttaavan putti uppoaa, merkitään 1
–jos toisen puttaajan putti menee sisään, merkitään 2
–jos kolmannen puttaajan putti menee sisään, merkitään 3
–jos joudutaan toiselle puttauskierrokselle, lisääntyy puttien määrä vastaavasti (jos toisen puttauskierroksen 3. putti uppoaa, on lukema 6
– varsinaisessa kisailussa lyöntien ja puttien määrä lask. normaalisti

 

Jäsentiedote 15.7.2021

Hyvä KuuG:n jäsen,

1. Muistathan tulevan lauantain LähiTapiola Open -kilpailun, jonka ilmoittautumisaika umpeutuu huomenna perjantaina klo 18.00. Helpoiten ilmoittaudut vastaamalla tähän viestiin. Tee se vaikka heti, niin ei jää tekemättä!!!

2. SGS:n pohjoisen tourin kilpailu käytiin eilen keskiviikkona Kalajoella. Kaikki tulokset löytyvät SGS:n kotisivuilta klikkaamalla GOLFBOX. Tuloksellisesti parhaiten pelasivat Tapio Selkälä (M65, 78 lyöntiä) ja Kari Tauriainen (M70, 78). Kaikkiaan Kuusamosta oli mukana 10 pelaajaa. Hienoa aktiivisuutta, kiitos teille kaikille.

3. SGS:n pohjoisen tourin seuraava osakilpailu käydään Kuusamossa 3.8. Ilmoittautumisaika on jo alkanut, joten nyt kaikki SGS:n jäsenet ilmoittautumaan!! Se tapahtuu GOLFBOXIN kautta, kuten kutsussa todetaan.

Golfterveisin
Jukka

Senioritiedote 12.7.2021

Hyvä KuuG:n seniorijäsen,
paljon on jälleen tapahtunut seniorigolfin alalla ja paljon on tapahtumia myös tulossa aivan lähitulevaisuudessa.

1. Eilen kilpailtiin LappiCupin tämän vuoden toinen osakilpailu omalla Petäjälammen kentällämme. Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta  mlgk.nexgolf.fi/mlgk/tournaments.nxg .     Etsi ensin tämä Kuusamon osakilpailu. Kilpailukalenterin alaosasta löydät myös kokonaistilanteen kahden osakilpailun jälkeen. Tässä on kuitenkin syytä mainita muutama erinomaisiin tuloksiin kotikisoissa yltänyt seniori:
Sarjassa N50 ottivat Anne-Kaisa Olva ja Tuulikki Aho komean kaksoisvoiton.
Sarjassa N60 sijoittui Ulla Määttä kuudenneksi.
Sarjassa M50 Kuusamosta ei valitettavasti ollut yhtään pelaajaa mukana.
Sarjassa M60 ottivat Raimo Määttä ja Matti Pohjola komean kaksoisvoiton hekin. Menestystä täydensivät Tapio Selkälä (4.). Hannu Virranniemi (7.) ja Alpo Leinonen (10.)
Sarjassa M70 voitti Teijo Karjalainen. Ari Salmenkorva oli 4. ja Tauno Tahkola 6.

Onnittelut kaikille edellä mainituille ja samalla kiitokset kaikille muillekin kilpailuun osallistuneille ja seuraa edustaneille 21 pelurille.

2. Suomen Golfsenioreiden kauden toinen aluetourin kilpailu käydään Kalajoella keskiviikkona 14.7. Tulokset löytyvät osoitteesta www.suomengolfseniorit.fi > golfbox-kilpailukalenteri

3. Keskiviikkokisailuissa oli viime viikolla välipäivä, koska samana päivänä pelattiin Petäjäkangas Extra 3-pelaajan scramblejoukkuieden kesken. Hyvin olivat seniorit siinäkin kisassa edustettuina. Kiitos kaikille mukana olleille. Tällä viikolla siirrytään sitten aiemmin päätettyyn järjestelyyn, jossa KISAILU ALKAA ILTAPÄIVÄLLÄ KELLO 14.00. Pelitavan ilmoittaa sitten noin klo 13.45 Alpo Lämsä. Muuten järjestelyt ovat kuten ennenkin: Paikalla on syytä olla klo 13.45 pelioikeus varmistettuna eli kausikortti, 10-kortti tai viikkokortti maksettuna. Green fee -pelaaja käyköön Tropiikin respassa hoitamassa maksuasiansa. Osallistumismaksua 2 euroa respa ei kuitenkaan hoida, vaan se kerätään Breikissä.

4 Tulevasta lähiviikkojen ohjelmasta mainittakoon
– keskiviikkokisailut keskiviikkoisin klo 14.00 alkaen
– LappiCupin kolmas osakilpailu 1.8.
– SGS:n aluetourin 3. osakilpailu meillä Kuusamossa tiistaina 3.8. (ilmoittautumiset SGS:n kotisivujen kautta kilpailukutsun mukaisesti  www.suomengolfseniorit.fi > golfbox-kilpailukalenteri
– senioreiden seuranmestaruuskilpailut sunnuntaina 8.8.

Kiitokset kaikille aktiivisille senioreille mukanaolosta ja aktiivisuudesta. Näin hellesäillä: Muistattehan nesteiden runsaan nauttimisen jo ennen janontunteen ilmaantumista.

Terveisin
Jukka

 

 

Senioritiedote 5.7.2021

Hyvä KuuG:n seniori,
eilen lähettämässäni yleistiedotteessa oli myös senioriasiaa, mutta se saattoi hukkua ja jäädä huomaamatta. Niinpä tässä samoja asioita, mutta erityisesti senioreille suunnattuina.

1. Tulevan keskiviikon seniorikisailu on peruutettu, mutta seuraavina viikkoina ne ovat sitten ohjelmassa. Siis aina niin, että ensimmäinen kähtö on klo 14.00. Tämä on kokeilu, katsotaan sitten miten jatketaan.

2. Tämän viikon keskiviikkona on ohjelmassa Petäjäkangas Extra alkaen klo 17.30. Pelimuoto on 3-pelaajan scramble. Suosittelen kaikille sensioreille osallistumista tähän kilpailuun, jotta keskiviikkona pelaaminen ei unohtuisi. Muutama joukkue onkin jo ilmoittautunut, hienoa. Ilmoittautumisaika umpeutuu tiistaina klo 18.00.

3. Ensi sunnuntaina 11.7. pelataan LappiCupin Kuusamon-osakilpailu. Toivottavasti osallistujia meiltä isäntäseurasta tulee runsaasti. Ilmoittautuminen jo perjantaina klo 18.00 mennessä, kiitos.

4. Ensi viikon keskiviikkona 14.7. pelataan SGS:n aluetourin kilpailu Kalajoella. Sinnekin toivotaan runsasta kuusamolaisosallistumista.

5. Ja vielä asiaa viikkokilpailuista. Nehän ovat olleet käynnissä jo kaksi viikkoa kolmannen alkaessa tänään 5.7. Yllättävän vähän on osallistujia ollut mukana, mutta ehkäpä aktiivisuus lisääntyy vähitellen. Osallistuminen on hyvä tapa myös pitää oma tasoitus ajan tasalla kunhan muistaa, että se tulos pitää itse syöttää nexgolfiin. Minulle on syntynyt vahva käsitys, että moni seniori, tai ehkä pikemminkin jo veteraani, pelaa liian alhaisella tasoituksella, jolloin kilpailutulokset muodostuvat todellisi taitoja huonommiksi. Jos et itse tiedä miten menetellä, ole yhteydessä esimerkiksi minuun. Kyllä se siitä sitten… Oikea tasoitus on kaiken a ja o. Ohjeet kilpailusta löytyvät kotisivujen etusivun polusta Kilpailut -> Viikkokilpailut ja tulokset.

6. Jos et ehtinyt / huomannut / ilmoittautua 240H JUNNUGOLFILLE -tukijaksi, voit se vielä tehdä. Nyt on jo tiedossa sekin, mitä se Sinun kohdaltasi merkitsisi. Aki Karjalainen ja Kari Määttä kiersivät autolla 8 täyttä kierrosta eli siis yhteensä 16 kierrosta. Par-tuloksia tuli 164, birdieitä 30 ja eagle-tuloksia 2. Näistä kertyy tukisummaksi yhteensä 49,80, jos tuet molempia. Jos haluat tukea vain toista, on summa noin puolet edellä mainitusta. Jos ilmoittaudut mukaan näin jälkikäteen, ilmoita siitä minulle vaikkapa paluupostissa (tuki molemmille tai vain toiselle nimi mainiten). Alpo lähettää sitten laskun. Tälle tukikamppanjalle on viranomaislupa, joten siltäkin osin kaikki on kunnossa.

Ei tällä kertaa sitten muuta
Terveisin
Jukka

Keskiviikkokisailu 30.6.2021

Keskiviikkokisailu 30.6.2021

9 reikää scramble hcp
3 avausta jokaiselta joukkueen jäseneltä
                 

1. Ari Salmenkorva            36   -5    31
Jukka Tarjanne
Jouko Virranniemi

2. Elmi Hakala                   37   -6    31
Veikko Palosaari
Kyösti Tammi

3. Marja-Leena Aikkila    36   -4    32
Matti Etelämäki
Alpo Lämsä

4- Sinikka Haataja           40   -5    35
Teijo Karjalainen
Helge Määttä

5. Liisa Etelämäki            44   -7    37
Leena Virranniemi
Reijo Mustonen

Greeniosumista pallot:
Ari 2, Alpo 2, Jouko, Jukka, Kyösti 2, Elmi, Marja-Leena A 2, Matti 2,
Leena, Reijo 2, Helge

 

 

Jäsentiedote 29.6.2021

Hyvä KuuG:n jäsen,
pelikausi on täydessä vauhdissa ja sen näkee myös kentällä.

1. Tämän viestin tärkein asia koskee tämän viikon perjantaita – lauantaita. Tällöin kaksi urhollista pelimiesti kiertää 24 tunnin aikana yhtämittaa mahdollisimman monta kierrosta. Ratkaisevaa on itse asiassa par- tulosten ja sitä parempien määrä. Oma kapteenimme Aki Karjalainen ja entinen kuusamolainen Kari Määttä (meillä kasvanut ja oppinsa saanut) pyrkivät tässä 24 H JUNNUGOLFILLE -tapahtumassa tekemään mahdollisimman paljon noita em. tuloksia. Heillä on jo koko joukko yritystukijoita, jotka ovat lupautuneet maksamaan näistä tuloksista tietyn hinta-asteikon mukaisesti.
Hinnoittelu on seuraava:
– par: 0,20 euroa
– birdie: 0,50 euroa
– eagle: 1 euro
– albatrossi: 2 euroa
– holari: 5 euroa

Nyt myös juuri Sinulla on mahdollista antaa tukesi Kuusamo Golf ry:n juniorityölle. Katso liitteenä oleva esite ja ilmoittaudu tukijaksi joko sähköpostilla toimisto@kuusamogolf.fi tai puhelimitse 0400 215552. Voit ilmoittautua kummankin tai vain toisen (nimi mainittava) tukijaksi. Tarkempia tietoja saat myös Akilta, mutta ilmoittautumisen teet em. tavoilla, jotta annat Akille keskittymisrauhan. Tänä vuonna on todennäköistä, että näin kolmannen vuoden kunniaksi syntyy uusi ennätys sekä kierrosmäärissä että tapahtumatuotossa. pelaajat käyttävät tällä kerralla muiden kenttien vastaavien tapahtumien tavoin autoa ja onhan Määtän Kari todellinen pelimies tasoituksella 0,2!

Jotta annamme Akille ja Karille kaikki mahdollisuudet hyvään tulokseen, toivomme heille viivytyksetöntä etenemistä tuon 24 tunnin urakan aikana. Perjantaina iltapäivällä ja lauantaina aamupäivällä he todennäköisesti liikkuvat autolla. Annathan Sinäkin omalta osaltasi tietä näille urakoitsijoille.

2. Viikkokilpailut ovat käynnissä nyt kolmatta viikkoa ja reikäpelimestaruudesta alkaa kilpailu tällä viikolla.

3. Tavanomaiset viikoittaiset tapahtumat jatkuvat kuten ennenkin sekä junioreiden ja leidien että senioreiden osalta. Seniorit aloittavat kisailunsa huomenna 30.7. klo 10.00, mutta sitten heinäkuussa kisaillaan kokeiluluonteisesti keskiviikkoisin alkaen klo 14.00. Tähän palataan vielä.

4. Kilpailukalenterissakin on tuleville viikoille tapahtumia:
– la 3.7. pelataan Rovaniemellä Pentik Ladies Open
– ke 7.7. pelataan Petäjäkangas Extra iltakilpailuna alkaen klo 17.30
– la 10.7. on vuorossa jälleen Ravintola Talonpöytä Open, joka saavutti vuosi sitten hyvän menestyksen
– su 11.7. pelataan senioreiden LappiCupin osakilpailu meillä Petäjäkankaan kentällä
– ti 13.7. on vuorossa Suunnistajien SM-golf meillä Kuusamossa
– ke 14.7. on SGS:n Aluetourin 2. osakilpailu Kalajoella
– to 15.7. käydään meillä Golfarin Maraton.

5. Lopuksi vielä yksi mieleenpalautus. Kotisivuillamme on seuraava lause, jonka sisällöstä on jo aiemminkin huomautettu:. Kortteja on tilattu ja lunastettu mukava määrä, mutta valitettavasti tuo lähdön vahvistaminen on jäänyt aika usein tekemättä. Tähän toivomme parannusta, ihan tilastollisistakin syistä.
Kaikille pelaajille suositellaan kausikorttia, 10-korttia tai viikkokorttia. Näillä henkilöillä on mahdollisuus siirtyä suoraan avaustiille käymättä ilmoittautumassa caddiemasterilla Tropiikin vastaanotossa. Ajanvarauksen VAHVISTAMINEN on tietenkin muistettava!

Että tällaista tällä kertaa.
Terveisin
jukka

Pohjois-Suomen senioreiden omat kaikille senioreille avoimet LappiCupin kilpailut käydään 20.6. Rovaniemellä, 11.7. Kuusamossa, 1.8. Levillä ja päätöskilpailu 29.8. Torniossa. Kutsu ja ilm. ohjeet löytyvät kilpailukalenterista.

Osallistumme aktiivisesti Suomen Golfsenioreiden kilpailutoimintaan. Katso SGS:n mahtavat jäsenedut yli 40 suomalaisella golfkentällä ja kattava kilpailukalenteri klikkaamalla logoa.

SGS:n uutiskirjeen 8/2021 näet klikkaamalla tästä

SGS:n uutiskirjeen 7/15.7.2021 näet klikkaamalla tästä

SGS:n uutiskirjeen 6/2021 näet klikkaamalla tästä

SGS:n uutiskirjeen 5/2021/15.5.2021 näet klikkaamalla tästä.

Elokuun Golf 50+ -uutiskirjeen näet klikkaamalla tästä.

Heinäkuun Golf 50+ -uutiskirjeen näet klikkamalla tästä.

Kesäkuun Golf 50+ -uutiskirjeen näet klikkaamalla tästä.

Toukokuun Golf 50+ -uutiskirjeen näet klikkaamalla tästä.